arkadaşlar yardım!

h
ikimiz de 23 yaşındayız. ben 2 haftadır hiç aramıyorum

Art niyetsiz yalan olmaz..

Yaptiginin sende farkindasin .

Bunu erkek yapmis olsa simdi saydircaktik ona , suclusun ve kabul et bence.

Art niyetsiz yalan olmaz..

Yaptiginin sende farkindasin .

Bunu erkek yapmis olsa simdi saydircaktik ona , suclusun ve kabul et bence.
yazdıklarımı okumadın sanırım. ben zaten suçlu hatalı olduğum için bu kadar kötü durumdayım. suçumu kabul etme konusunda bi problem yok

h

ikimiz de 23 yaşındayız. ben 2 haftadır hiç aramıyorum
İyi aramamaya devam et.

Bak diğer konunun başını okumuşsundur, orayı okuduğum zama benim kendi erkek arkadaşım yanımdaydı ve kendi fikrini söyledi bende paylaştım.Buraya da kopyalıyorum ki kendi durumuna göre uyarla;

Konu milattan kalma mailler veya twitter değil. Erkek arkadaşı evlenme teklif etmiş bir sebepten, fakat sonra panik olup ben ne yaptım demiş. Kafasında bir şekilde oturtamadığı şeyler var fakat bunun kızla alakası yok.Mailinin şifresini istemesi ve bakması bunların hepsi planlı, bu olmasaydı başka bir bahane bulacaktı. Çok eskiden kalma mailler kimden gelmiş olursa olsun ayrılık için bahane olmaz. Twitter hesabı olması da bir şey ifade etmez.İnsanlar birbirlerinin geçmişine ve seçimlerine saygılı olmak zorunda.

Arkadaşınız sevgilisini aldatmamış, ahlaksızlık yapmamış veya başka erkeklerle flört etmemiş bu yüzden ben bu konunun bahane olarak kullanıldığını düşünüyorum. Biz erkekler bazen ilişkiden kaçmak için kendi yükümüzü kadınların üzerine bırakır ve onları suçlu çıkarırız, bu adamın yaptığı da bu. Arkadaşınız yeterince özür dilemiş fakat özür dilemesi de hata çünkü ortada suç yok, suç yoksa cezası da yoktur.

Daha fazla özür dilemesin ve artık aramasın. Adamın kafa bulanıklığı geçtiğinde ki geçecektir, zaten yeniden iletişim kurar fakat adam geri döndüğünde sağlam bir ders versin.Karşısında ki sağlıklı psikolojiye sahip bir erkek değil dolayısı ile evliliğin sorumluluğunu alamaz, iyi düşünsün.

Böyle dedi benim Bey, yani senin adam sana kendini suçlu hissettirmek için uğraşmış ve birşeyleri senin üzeirne yıkmış gibi görünüyor. Tabii bahane mi değil mi sen karar ver. Çok seven biri bu kadarlık bir şey için hemen nasıl vazgeçer ki, bilmiyorum.

çok doğru evet. ama peki sence bu 1 günde olcak şey mi? zaten önceden beri bitirme gibi bi düşüncesi olsa az da olsa hissettirmez miydi?

çok doğru evet. ama peki sence bu 1 günde olcak şey mi? zaten önceden beri bitirme gibi bi düşüncesi olsa az da olsa hissettirmez miydi?

Evveliyatı muhakkak vardır ama bu erkek milleti o kadar sinsi ki, ya kendilerini zorla terk ettirirler ya kızı suçlu bulacak bir bahane bulurlar bu şekilde bütün sorumluluğu atıyorlar işte. Aynı evin içndeyken bile bazen hiç renk vermiyor bu model, o yüzden çoğu sinyal vermez.

Valla ben ayrilirsam birinden heralde arkadas kalmayacagima gore ilk isim onu bir guzel sosyal hesaplarimdan silerim ,ne yani kaldikca bakip hatirlayacagim neticede,kalmasa bile hatirliyorum.Bence yaptiginiz buyuk bir kazik.Aynisi size yapilsa? Azicik empati kurulsa keske..Yani cocuk hakli, yalan ve aldatma benim gozumde bir bunun bir eksisi fazlasi yoktur.ikiside insani aptal yerine koyar. Cocugun icine dogmus istemis sifreni e postani. Eger iliskini kurtarmak istiyorsan, haksiz oldugunu kabul edip mantikli bir aciklama yap.Gercegi mantiga sigacak bir aciklamasi yok gibi ama bence nuda oldurursun sen.Kolay gelsin

bide bizim ilişkimiz de çok ciddiydi ama öyle evliliğe yakın bi konumda da değildik
Yaşlarınız 23 daha, hadi sen olgunlaşmışsındır ama erkekler zaten geç olgunlaşıyor 23 yaş bir erkek için daha çook erken, birde çocuk mu büyüteceksin yani? Al işte verdiği tepkiye bak!Çok kıskançtır birde bu allah bilir yanılıyor muyum?

evet çok kıskanç. 1 senede tanıdığımı düşünüyodum. belki de dediğin gibi öncesi de vardı bilmiyorum. offf çok karışık.

haklısın diyebilceğim hiç bi şey yok. şunu söyleyebilirim aklımdan ve kalbimden hiç kimseyi asla geçirmedim. arkadaş listemde olduğunu bile unutmuştum. zaten gizlediğim bi durum da yok arkadaş listem herkese açık

evet çok kıskanç. 1 senede tanıdığımı düşünüyodum. belki de dediğin gibi öncesi de vardı bilmiyorum. offf çok karışık.

Vardır. Senin yaşındayken bir adamla tanıştırdılar beni, her şey iyi hoş önce arkadaş olduk, sonra flört etmeye başladık ama henüz sevgili olamamışken beni terk etti :) Sebep, efendim gittiğim kuafördeki adamla ilişkim varmış onu aldatmışım :) Adam daha o gün işe başlamış, ne ben onu tanırım ne o beni tanır. Bu beni almaya geldiği sırada hani kuaförlerin klasik bir hareketi vardır, saçları yaptıktan sonra ayaktayken ayna tutmadan önce şöyle bir saçı elleri ile havalandırıp savururlar ya, hayvan herif onu adamcağızla ilişkim var diye bahane olarak kullandı, hayatında böyle saçma bir şey duydun mu?

Sonrasında öğrendim ki, bu kız çok güzel ben bunu kaldıramam diye düşünüyormuş ve oynaştığı yaşları bir hayli büyük hatunlar varmış,haliyle bahane buldu canım. Bir kere yanlış anladın yok öyle bir şey dedim, bir daha hiç aramadım çünkü suçlu değilim ki kendimi anlattıkça anlatayım.

Sonuç 6 ay sonra dönmeye kalktı, kabul etmedim. Beni böyle bir şeyle suçlayan insanla olmazdı. Sende gözünü seveyim kendini suçlama ve önüne bak.

Erkek arkadasinada aynen boyle soyle ama sakin "unutmusum" deme yemez.Hicmi paylasimini gormedin vs vs tantana uzar soylim.Ayrica yukarida okudum,ayrilma sinyalleri sucu sana yukleme filan.Ben katilmiyorum.cocuk kendine yedirememis deli gibi sevdigi kiz arkadasi ve onun eski sevgilisi,dusun kafasindaki tufani yani.. Sifrelerim sende kalsin istersen kapatirim vs de. Niyetini acikca belirt ,umarim affder.ama ayrilik gibi bisi kafasinda yok,neticede safmi durduk yere ak pak iliskisinde sorun ciksin istesin.

biraz olsun rahatladım. böyle bakmamıştım hiç olaya

Vallahi canım o mesaj bir erkeğin görüşleri, erkekler birbirlerini iyi tanır ama tabii genelleme yapamayız, sadece ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım.

biraz olsun rahatladım. böyle bakmamıştım hiç olaya
Bir de unutma, şu aşamada sevginizi ve bağlılığınızı da test etmiş oluyorsunuz. Eğer sebep bahane değilse hala seviyor ama bunu cidden gurur yaptıysa herneolursa olsun bir şekilde yeniden yanyana gelirsiniz. Yeni yıl geliyor mesela, özür içermeyen kısa ama aklında olduğunu belirten bir mesaj atabilirsin.

Vallahi canım o mesaj bir erkeğin görüşleri, erkekler birbirlerini iyi tanır ama tabii genelleme yapamayız, sadece ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım.
Kesinlile kisiden kisiye gore degisir.Bu sekilde dusunen erkeklerde vardir ama genel olarak yani cogu durumu sindiremez. Zaten kacmak isteyen adamin ne b*k oldugunu hemen anlayabilirsiniz.Sinyalleri akilli bi kadinsaniz hemen alirsiniz,aksi halde ugrastirir tabi ogrenemk icin...Ay neyse benim derdim bana yeter :) hepinize iyi geceler.

Akıllı değil de tecrübeli diyelim, o zaman ben de tecrübesizdim anlayamamıştım ama şimdi böyle bir şey olsa anlarım mesela... İyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…