arkadaşlar yardım!

Bı olay sadece bır kıssının mı basına gelebılır?kı bu sıfre muhabbtı son zamanlarda bı haylı moda oldu yanı bence fakelık bı durum yok

Olasılık olarak kişinin aynı sorunu yaşama ihtimali yüksek fakat aynı cevapları veriyor olma ihtimali? Ben gerçekçi bulmadım kusura bakma.

benzer şeyleri bi başkası daha önce yaşadığı için fake üye oluyorum
Yok aslında ıyle degl canım gercektn cok fake konular acıldıgından ve de senın bu konunun benzerı daha once acıldıgndan senınkı sanssızlık oldu bence fake olasan kalkıpta acılmıs konuya benzer bı konu acmazsın gıbıme gelıyor.

değilim zaten. ne diyebilirimki keşke bi tek ben yaşasaydım da ben paylaşsaydım mı diyim? napabilirimki bi başkası benden önce benzer bi konu paylaşmışsa

Olasılık olarak kişinin aynı sorunu yaşama ihtimali yüksek fakat aynı cevapları veriyor olma ihtimali? Ben gerçekçi bulmadım kusura bakma.
kimse inanmak zorunda değil yaşadıklarımı ben biliyorum bu yeterli. belki içimi dökmek biraz olsun bana iyi gelir diye üye oldum. ister inanırsın ister inanmazsın. benim sorunum değil

Yok nıye kusura bakayın sızın gorusunuz boyle saygı duyuyorum dıger konu sahıbesınlemı aynı cevaplar verılmşs pekı?

Çok benzer, aynı haleti ruhiyeyi yaşıyorlar demek ki...
Hoş ister fake olsun ister olmasın, iki konu sahibinin de şifre vermesini hatalı buldum bunun dışında insanlık hali olabilir böyle şeyler ben hatalı bulmadım ikisinide.

ilk defa böyle bi siteye üye olduğum için fake üye gibi şeyleri ilk defa duyuyorum. bi insan niye yaşamadığı bi olayı burda yaşamış gibi anlatır

Hatalılar konusunda kesınlıkle haklısınız sıfre ozel bıseydır nıye paylasılır anlamıs deglım dıger konuya ben pek bakmadım acıkcası ben sadece konuyu kastettım yorumlarda aynıysa yada cok benzıyosa orası bıraz karısık:)

Ben yaptigini okumamistim. Genel anlamda yazmistim. Sana ilgisi olan biriyle konusman gibi..
simdii durumu ogrendigime gore yorum yazayim diyorum ama ne desem bilemedim. Guveni sarsilmistir dogal olarak sevgilinin karakteri nasil inatci midir? Eski sevgilinle gorustugunu dusunuyor bunun aksini ispat etmen gerek. Ya da sana guvenecekti ve ihmalindan oldugunu dusunecekti.
Ben olsam ne yapardim.. ben sana guvenirdim mesajlasmalariniz yoksa. Cunku ben de unutup eski sevgilimin fotograflarini silmemistim vakti zamaninda. Kiyida kosede duran hic acmadigim bir dosyada duruyormus. O kadar kopmusum ki olaydan gercekten unutmustum resimleri.
hiç kimseyle hiç bi şekilde konuşmadım bile. evet yaptığım hata büyük. mavi boncuk dağıttın demek ağır olmadı mı

ilk defa böyle bi siteye üye olduğum için fake üye gibi şeyleri ilk defa duyuyorum. bi insan niye yaşamadığı bi olayı burda yaşamış gibi anlatır

Bak şimdi canım, ergenlik yaşında ki bazı erkek çocuklar ve kazık kadar olan bazı şizofren delikanlılar forumumuza musallat oldu. Mutemadiyen her gece gündem de ki konuların nerdeyse aynısını açıp eğleniyorlar. Bu bazen normal bir konu oluyor, bazen cinsellikle alakalı ve hepsi o gün üye olmuş üyeler oluyor. Sorunumuz budur.Seninki kötü denk düşmüş haliyle bende şüphelendim, kişisel algılama.

hayır mesajlaşma falan olmadı. eski sevgilimle görüştüğümü düşünmesine gerek yok ayrılması için. yalan söylemiş olmam yeterli. ki zaten görüşebileceğimi düşünmez. ama sildim dememe rağmen aylar sonra bile silmemiş olmamı sindiremedi haklı olarak. aradan 2 ay geçti ben ilk zamanlar çok çabaladım. hiç bi şekilde sesi çıkmayınca bıraktım

Başka bir konuda yazmıştım. Telefonum bozuldu akşam vakti, heryer kapalı olduğu için yenisini alma şansım yok, evdeki en eski telefonlardan birini ve şarjını aldım yanıma, kartı taktım ve çıktım. Gideceğim yerde şarj etme başladım, telefon açıldı bir baktım ilk sevgilim ve ben telefonun ekranındayız, şu anki sevgilim de yanımda

Güldük geçtik mesela, yani şimdi bu mantığa göre adamın kıskançlık krizine girmesi mi lazım değil mi ama. Herşeyi ince eleyip sık dokuyamayız ki, nihayetinde kullanmadığım eski bir telefon

şüphelenmedin direk fake üye muamelesi yaptın. zaten buna kafa yorcak halim yok. gerçekten inanma istersen. hiç düşüncek durumda değilim

şüphelenmedin direk fake üye muamelesi yaptın. zaten buna kafa yorcak halim yok. gerçekten inanma istersen. hiç düşüncek durumda değilim

Emin misin öyle yaptığıma? Biz fake olduğundan emin olduğumuz konuları ve üyeleri yönetime KİB liyoruz, yani şikayet ediyoruz.Etmediğime göre demek ki sadece şüphelenmekle kalmışım. Polemik yaratmaya gerek yok.Kişisel algılama dedim.

Şu zaman zarfında herhangi bir sessiz telefon veya tanımadığın bir numaradan arama geldi mi hiç? Ortak bir arkadaşınız seni ısrarla aradı mı yada? Senden haber almaya çalışıyorsa bu iyi bir şey umut var demektir çünkü.

hayır her aramaya acaba ondan mı diye mutlaka dönüyorum. ama yok. ben onu aradığımda da açmadı zaten geri de dönmedi. geri dönmesi çok düşük bi ihtimal hatta ihtimal değil bile. hem zaten her şeyi daha da zorlaştırır. bunu hiç haketmiycek bi insana yaptın dedi bana en son konuşmamızda. bendeki üzüntüden çok vicdan azabı.

Iste ben de olay bitince her seyini sileyim, hediyelerini atayim, izleri yok edeyim durumu yok. Bitince bitiyor ve hic olmamis gibi devam ediyorum. Unutuyorum iliskinin izlerini. Gozume carparsa atarim, silerim iste.
Aslinda sevinmeleri gerek, o kadar kopmuski fark etmemis diye dusunmeleri gerek ama nerdee napalim yani aglayarak resimleri yirtip, teleffonu duvarda mi parcalayalim. Unutmussun iste sende kopmus gitmis umurunda degil o kisi.

Bak şunda netleşelim. Vicdan azabı çekecek bir şey yok ortada. Adamı başka biri ile aldatmadın, başkasıyla yazışmadın. Ondan önce olan biten herşeyin hesabını ona vermek zorunda değilsin ki. Tamam silmedin, belki kötü ayrılmadınız, belki aslında hiç bir zaman ilişkiye başlamamanız gerektiğini anlayıp dost kaldınız olamaz mı? Yani yaşlarınız kaç hatırlamıyorum ama her ilişki vurdu kırdı ve düşmanlıkla bitecek diye bir şey yok ki.Senin adam ya bahane aramış, psikopatlık derecesinde kıskanç.Boşa üzme kendini.

Sen en son ne zaan aradın veya mesaj attın peki?

Evet yani drama mı çekiyoruz burda ki evde tek tek foto-eşya avına çıkalım. Sanki masumiyet müzesi kuruyoruz evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…