- 15 Şubat 2015
- 13.357
- 47.121
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış anlamayın amacım yadırgamak değil ama dini değerleri yüksek olan bi insan niye içki içerkislm arkadaşlar.Bugün çok kötüyüm.Kimse ile paylaşamadım durumumu bende sizinle dertleşmek fikir almak istedim.8 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor.2 gün önce de gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık.Ve ondan 1 gün sonra eşim daha önce söylemişti bir arkadaşımın yeğeninin asker gecesi var çocuk kimsesiz durumu yok yanında olmak istiyoruz işyerinden bir arkadaşla gitmek istiyoruz nedersin dedi.Bende tamam ama fazla içme kendini kaybetme git demiştim.Zaten önceleri güven problemi yaşıyordum ben ve biraz sıkıyordum kendini evliliğimizde düzgün gitmiyordu eşim bunalıyorum rahat yaşamak stiyorum sıkma beni diyordu sonra konuştuk hallettik güzel de gidiyordu bana değer veriyordu.kendiliğinden vücuduna ismimi yazdırdı falan hoşuma gitti.Ama işte o gecedenen geç 2 de gelecekti ama saat 5 te geldi.neyse dedim ve sesimi çıkarmadım kusura bakma dedi geciktim dedi neyse dedim.Sabah kalktım gömleğinin ucunda ruj ve fondoten lekesi.Beynimden vuruldum hemen kalk ne bu falan dedim uyku semesi bir gün önce senden bulaşmıştır dedi benim rujumun rengi değil dedim ve yok saçmalama falan dedi bende çok kötüydüm işe gidiyorum akşama konuşacağız dedim ve çıktım.Sonra beni aradı bişey bahane ederek ters davranınca ne saçmalıyorsun yok öyle bişi falan dedi ve akşam konuştuk kızacaksın ama anlatacağım evet hata yaptım gecede erkekler olacak sadece sanmıştık ama çocuklar 4 kadın getirmişler bu pavyonlarda oynayan tiplerden ve müzik sesi fazla olduğundan biraz yakın konuştuk ve çok fazla içtim birazda sarhoş oldum oynadım falan o anda bulaşmıştır ama yemin ederim başka bir yanlış yapmadım diyor.ne yapacağımıda bilmiyorum ayrılmayı düşündüğümü kaldıramayacağımı söyledim bu durumu.ben sana çok alıştım ayrılırsan gidersen yapamam diyor.bebeği kaybettiğimiz başka ciddi bir hastalık olayıda var hepsi üst üste gelince içtim ve kendimi kaybettim ama kuran üzerine el basarım(dini duyguları yüksektir) sana yanlış bişi yapmadım diyor.yapmıcaktın madem bilmiyordun onları görünce çıkıp gelecektin dedim haklısın ama yapmadım düzeltmem için ne yapmalıyım yıkma yuvamızı haklısın hata yaptım ama zamanı geri alamıyorum bundan sonra dışarda içki olayı kapandı benim için diyor.Arkadaşlar kafam çok karışık siz olsaydınız ne yapardınız.Ben bu olayı yaşamamış olsaydım ve başka birinin başına gelseydi direkt ayrılmak derdim ama şimdi kafam allak bullak ne yapacağımı bilemiyorum böyle birşeyide kimseye anlatamam.
kadın gömleğiyle daha çok konuşmuş sankine yapcağımı bilemiyorum.ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyım bilmiyorum.Akşam bana yaklaşmak istedi tiksiniyorum senden yaklaşma bana dedim.uzaklaştırmaya çalıştım kendimden.yapma nolur bana bunu bana bi pislikmişim gibi davranma ailemin üzerine yemin ederim getir kuran ı el baayım sana yanlış bişi yapmadım sadece havadan sudan konuştuk dedi
peki o bunca yıllık evlilğinizi düşünmüş mü bunları yaparkenbilmiyorum işte benim içinde telafisi olmayan bir hata ilerigitmiş yada gitmemiş önemli olmamalı kendini okadar küçültmemeli çok tiksindim hala aklıma geliyor görünce ama bilmiyorum bunca yıllık evliliği bitirmek yada buna sığınıp ta kabullenmekte çok kötü çok bunaldım
rahatsız olmuş hali buysaHAKLISINIZ ARKADAŞLAR HA BİRDE ATLADIMMI BİLMİYORUM GERÇİ BUNUN SAVUNMASI YOK.YANLIŞ ANLAMAYIN PAVYONA DİİLDE LOKAL GİBİ BİRYERDE İMİŞ EYLENCE HABERLERİ OLMADAN GELMİŞ KADINLAR .RAHATSIZ OLDUK DİĞER ARKADAŞLA DEDİ GERÇİ BENDE DEDİM MADEM RAHATSIZ OLDUN SİZE İYİ EYLENCELER EŞİM RAHATSIZ DEYİP ÇIKIP GELSEYDİN EVİNE
ohooo biz daha çenemizi yormayalımBİLMİYORUM İŞTE ZATEN ONU KENDİSİ SÖYLEDİ İÇKİNİN PİSLİĞİ BİRDAHA DIŞARI ÇIKILACAKSA BİRLİKTE ÇIKARIZ.OLDU YA ÇIKTIM İÇKİ OLMUCAK DEDİ.AMA BİLMİYORUM
Amanda ne dürüst adam. Kimsesiz diye üzülüp arkadaş larına pavyondan kadın tutup. Ses var diye elalemin karısı ile dip dibe ne konuşmuş. Tamam dini yorum yapmak yasak ama demişsınız ya dini duyguları yüksek. Kendinizi kandırmayın. Dini duygusu yüksek adam içip içip elin kadınının Fondoten ini rujunu gömleğine bulaştırarak eve gelmez. Ortamı görür hadi diyelim ayıp olmasın diye 1 saat takılır diyicem. Sabahın 5 inde eve gelmez. Aldatması için yatması mı gerek. Eğer kadınla yatmaması içinizi rahatlatacak ise yatmama ihtimali yüksek. Büyük ihtimal konsomasyona gelen kadınlar la dans eğlence sohbet edildi. Gece de bu kimsesiz arkadaşlarına birini hediye ettiler. İğrenç Erkek kafasına göre kullanıyorum burda hediyeyi.ne yapcağımı bilemiyorum.ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyım bilmiyorum.Akşam bana yaklaşmak istedi tiksiniyorum senden yaklaşma bana dedim.uzaklaştırmaya çalıştım kendimden.yapma nolur bana bunu bana bi pislikmişim gibi davranma ailemin üzerine yemin ederim getir kuran ı el baayım sana yanlış bişi yapmadım sadece havadan sudan konuştuk dedi
Amanda ne dürüst adam. Kimsesiz diye üzülüp arkadaş larına pavyondan kadın tutup. Ses var diye elalemin karısı ile dip dibe ne konuşmuş. Tamam dini yorum yapmak yasak ama demişsınız ya dini duyguları yüksek. Kendinizi kandırmayın. Dini duygusu yüksek adam içip içip elin kadınının Fondoten ini rujunu gömleğine bulaştırarak eve gelmez. Ortamı görür hadi diyelim ayıp olmasın diye 1 saat takılır diyicem. Sabahın 5 inde eve gelmez. Aldatması için yatması mı gerek. Eğer kadınla yatmaması içinizi rahatlatacak ise yatmama ihtimali yüksek. Büyük ihtimal konsomasyona gelen kadınlar la dans eğlence sohbet edildi. Gece de bu kimsesiz arkadaşlarına birini hediye ettiler. İğrenç Erkek kafasına göre kullanıyorum burda hediyeyi.
Yapip edip de ickinin uzerine atmiyorlar mi bir deBİLMİYORUM İŞTE ZATEN ONU KENDİSİ SÖYLEDİ İÇKİNİN PİSLİĞİ BİRDAHA DIŞARI ÇIKILACAKSA BİRLİKTE ÇIKARIZ.OLDU YA ÇIKTIM İÇKİ OLMUCAK DEDİ.AMA BİLMİYORUM