• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardım

Seni bu kadar sevdiğini söyleyen adamın senin başından bu denli zor bir olay geçmişken kimsesiz arkadaşının eglencesinde ne işi var hadi gitti diyelim 1 saat durup geri gelsin hadi ayıp olur dedi kaldı diyelim elin rujlu fondetenli kadınlarıyla niye yakından konuşup yakasına ruj bulastırıyor niye sabahın 5 sine kadar bekliyor

Konu sahibi kusura bakmada dinine düşkün adam içip içip,kadinlari kucagina alsa,oynasa gelip bana kurana yemin etse asla inanmam.bi laf vardır o....nun yemini tutmaz diye. Senin üstünde bi erkek parfümü kalsa,sende ickiliydik özür dilerim sadece dans ettik sarildik desen dove dove kapinin önüne koymazsa bende adini degistiririm.
Kocası kan cıkardı sen öyle bir sey yapsaydın demis konu sahibine

HAKLISINIZ ARKADAŞLAR HA BİRDE ATLADIMMI BİLMİYORUM GERÇİ BUNUN SAVUNMASI YOK.YANLIŞ ANLAMAYIN PAVYONA DİİLDE LOKAL GİBİ BİRYERDE İMİŞ EYLENCE HABERLERİ OLMADAN GELMİŞ KADINLAR .RAHATSIZ OLDUK DİĞER ARKADAŞLA DEDİ GERÇİ BENDE DEDİM MADEM RAHATSIZ OLDUN SİZE İYİ EYLENCELER EŞİM RAHATSIZ DEYİP ÇIKIP GELSEYDİN EVİNE
gittikleri yer ha pavyon ha lokal sonuç itibariyle bana göre aynı... bende evliyim, erkekler özellikle içtikleri zaman dahada bir cesaretlenip normalde yapamıyacagı şeyleri yaparlar bunu hepimiz biliyoruz. ben sana boşan diyemem oralara kadar gidip kadınlarla okadar yaklaşmaları bile bence affedilir değil çünkü aldatmak bana göre sadece cinselikle olmuyor ama şu varki hayatın boyunca bu yaşadıklarını unutmayıp sürekli için içini kemirip şüphe ile yaşarsan hayatını mahvedersin ....karar tabiki senin inşallah alacağın karar senin için en hayırlı olanıdır...

Ama kendi yapabilir ne de olsa erkek ... Kadinlar erkeklere gore daha anlayisli olmak zorunda değil ki. Boyle adamlari gördükçe kanim donuyor
Ya sorma bu konuyu okudugumdan beri sinirliyim kadının basından o kadar olay gecmis adam hala eglence derdinde
Bizim kafamızı dagıtmaya hakkımız yok zaten biz bir yere gitsek kan cıkar ama adamın buna hakkı var
Bir de kadını kandırıyor kuranı alet ederek sen kimsin be adam kuranın adını agzına almaya utanır insan
Piskinlik tavan yapmıs adamda:KK11:

müzik sesi fazla olduğundan biraz yakın konuştuk ve çok fazla içtim birazda sarhoş oldum oynadım falan o anda bulaşmıştır

Yakın konuşmakla yakaya ruj ve fondöten bulaşmaz.

kuran üzerine el basarım(dini duyguları yüksektir) sana yanlış bişi yapmadım diyor.

Daha ne yanlış yapacak anlamadım?
Dini duyguları yüksek ama körkütük olana kadar içebiliyor.
Enteresan.

Elle tutulur bir tarafı yok.

Ya sorma bu konuyu okudugumdan beri sinirliyim kadının basından o kadar olay gecmis adam hala eglence derdinde
Bizim kafamızı dagıtmaya hakkımız yok zaten biz bir yere gitsek kan cıkar ama adamın buna hakkı var
Bir de kadını kandırıyor kuranı alet ederek sen kimsin be adam kuranın adını agzına almaya utanır insan
Piskinlik tavan yapmıs adamda:KK11:
sorma bende hani banlanmak olmasa daha neler neler diycem ama işte

Ama kendi yapabilir ne de olsa erkek ... Kadinlar erkeklere gore daha anlayisli olmak zorunda değil ki. Boyle adamlari gördükçe kanim donuyor
Aaaaa kızlar sizde kadının namusu var kadın kocayı aldatırsa namusu kirlenir ama kocalar yaparsa sadece elleri kirlenir
Nefret ediyorum şu anlayıştan erkekle kadının aldatmasında hiç bir fark yok bencede

Kaldırması cok zor bir durum işiniz çok zor.

Back
X