2 yıllık inşaat bölümü mezunu.Yaklaşık 1,5 yıl önce mezun oldu.Markette çalışıyordune mezunu?
ne kadar zamandır işsiz?
daha önce hiç çalışmış mı yoksa mezuniyetten beri işsiz mi?
Ben öyle yüksek maddiyatlı bir hediye beklemiyorum.Yanıma geliyor maddiyatı öyle kötü değil kardeşlerine sürekli bişeyler alıyor misal.İşi olmayan adam hediye falan alamaz sürekli yanınıza gelemez herşey paraya bakıyor sonuçta
Ama geleceğe dair kaygılarınız fazlaysa ona göre yön verin ilişkinize
Tabiki öyle ama insan bazen bekliyor.Ben mesela bir şey görünce onun seveceği bişeyse küçükte olsa alırım.Cimri biri kesinlikle değil.Çok çabalıyorum iş konusunda sen görmüyorsun,bilmiyorsun diyor.Sabret biraz lütfen diyor banaOlmayacak bir ilişki için gecen 4 seneyi düşünmenin bir anlamı yok, yaşanacak bir ömür var önünüzde. Hediye, sürpriz çok önemli ayrıntılar değil bence ama kendini ifade edemeyen ezdiren bir yapıda olmasi sıkıntı ayrıca iş konusunda gercekten ne kadar gayretli? Emin olamıyorsanız, icinize sinmiyorsa ayrılmak en dogal hakkiniz, özellikle evlilik gibi bir düşünceniz varsa ileride mantığınızı devre dışı bırakmayın
Şöyle ki bazen kesin olur ayrılamam diyorum ,ama bazen de öyle bir hal alıyorum ki bitir gitsin lavinia diyorumBence eğer olmayacağını hissediyorsanız ne kadar zor olsa da şimdiden kesin bir karar verin ve yolunuza o şekilde devam edin.
Bence hiç kimseye “ayrılamam,ben onsuz yapamam” gibi düşüncelerle bağlanmayın. Bu aşk veya sevgi değiş. Takıntılık. Eğer içinizde şüpheler var ise bazı şeyleri gözden geçirmek gerek.Şöyle ki bazen kesin olur ayrılamam diyorum ,ama bazen de öyle bir hal alıyorum ki bitir gitsin lavinia diyorum
Aslında aksine çok fazla 1. Plana atıyor.Ancaj bu hediye ve buluşma konusunda 2. Plandayım evet.Çok seviyorum ama gözümü kör edecek kadar aşık değilim maalesef.Bende aşırı savunmacı,fena sinsi biri değilim ama hakkımı yedirmem.Konuşurum yani.Ama o sessiz bazen fazla iyi niyetli ve buda Hem beni hem onu yıpratıyorBeklentileriniz ile karşınızdaki kişi örtüşmüyorsa bu işi sürdürmenin anlamı olmaz.
Öncelikle sevgi dediğiniz gibi herşeye yetmiyor.
Gözünü kör edecek kadar aşık değilsiniz bu belli zaten anlattıklarınızdan.
Buradan yola çıkarak, işinin olmayışı ve çabalamayışı (ben bunu anladım) sizi bunaltmış.
Buna ek olarak, sizi gerektiğinde 2. plana atabilen bir yapısı var anladığım kadarıyla.
Buna şahsen ben de tahammül edemezdim.
Önemli olan bir ilişkide ne istediğiniz ve karşılığında ne gördüğünüz.
Eğer bir birinize denk değilseniz zorlamayın zaten, sonu öyle ya da böyle hüsran olacaktır.
Öyle bir insan için ölüp bitecek biri değilim.Ama hayatımdaki ilk insan.Yaklaşık 4,5 yılı devirdik beraber.Belki de alışkanlık İnan'ın bilmiyorum ama zor geliyor birazBence hiç kimseye “ayrılamam,ben onsuz yapamam” gibi düşüncelerle bağlanmayın. Bu aşk veya sevgi değiş. Takıntılık. Eğer içinizde şüpheler var ise bazı şeyleri gözden geçirmek gerek.
Tabii ki zor ama büyük çıkmazlara girmeden önce ki son anlarınızda olabilir. Bence kendi başınıza kalıp her yönden ilişkinizi düşünün ve yolunuza öyle devam edin.Öyle bir insan için ölüp bitecek biri değilim.Ama hayatımdaki ilk insan.Yaklaşık 4,5 yılı devirdik beraber.Belki de alışkanlık İnan'ın bilmiyorum ama zor geliyor biraz
2 yıllık inşaat bölümü mezunu.Yaklaşık 1,5 yıl önce mezun oldu.Markette çalışıyordu
Ben sensiz yapamam diyor,yapamazda kimsesi Yok biliyorum.Düşünmeye ihtiyacım var bunu ona ifade ettiğimde her şeyi senin için yapıyorum benim her şeyin sensin söz veriyorum çabalamaya devam edeceğim böyle şeyler söyleme diyorTabii ki zor ama büyük çıkmazlara girmeden önce ki son anlarınızda olabilir. Bence kendi başınıza kalıp her yönden ilişkinizi düşünün ve yolunuza öyle devam edin.
Mesleğiyle alakalı hiç iş Yok kapı kapı şirket gezdi ama maalesef.4 yıllığa tamamla diyorum önce bi işim olsun o zaman ders çalışıp tamamlarım diyor1,5 yıldır kendi mesleği ile alakalı iş bulamadı mı?
Bilemiyorum yani sizin hayatınız ama bilemiyorum.Ben sensiz yapamam diyor,yapamazda kimsesi Yok biliyorum.Düşünmeye ihtiyacım var bunu ona ifade ettiğimde her şeyi senin için yapıyorum benim her şeyin sensin söz veriyorum çabalamaya devam edeceğim böyle şeyler söyleme diyor
İş atıyor mı sınavlara vs girdi mi ?2 yıllık inşaat bölümü mezunu.Yaklaşık 1,5 yıl önce mezun oldu.Markette çalışıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?