Eğer güzelce çabalarsa farkı kapatır.Ben meslek farkını Gözardı ettim olur bir şekilde diye.Ama öevremdekiler çok küçümsüyor Ve bu durum beni çok etkiliyor artıkÖnlisans mezunu ile hukuk mezunu çok zor.
Siz en kötü ihtimal 3-5 seneye , bir ayda 20bin bandında para kazanırsınız.
Sizin yaptığınızı o yapamaz. Denge yok.
Müteahhit olursa belki , büyük projelerle vs.
Bilemiyorum , zor iş.
Sebebi sevgiline olan sadakat duygun mu ?Ben 4. sınıfım.Hayır kimseye bakmadım,kafamı bile kaldırmıyorum okulda.
Bende anlattıklarından o kanıya varır gibi oldum. Çünkü sen çaba bekliyorsun ama o belki elinden gelmediği için belki baska baska sebeplerÇok aşırı azimli olduğunu düşünmüyorum artık.
Şöyle ki normal yapım gereği de erkeklerle muhattap olmam.Etrafımdakiler beni beğenir,güzel bulur.Ama tek bir erkeğe bakmak dahi aklımdan geçmedi.Hem sadakat duygumdan hemde istemediğim için.Yoksa mesaj atanlar oldu bölümümdenSebebi sevgiline olan sadakat duygun mu ?
Bu soruyu sordum yanlış anlama ünv biraz dA herkesin birbirine ilgi Gösterdiği biryer ya karşına brğenebileceğin sorumluluk duygusu yüksek biri çıksaydı sevgilinin eksik oldupu Yönleri görebilirdin o nedenle sordum.
E peki ne diyor hep böyle alanım dışı çalışırım da demiyor bu durumda sana zaman da veremez.Yani evet çaba gösterseydi hiç kızmadan çaba gösterdi ama olmadı nasip der meslek konusunu kafama takmazdım.Ama dersaneye bile gitmedi dgs yada KPSS için.Çaba gösterdim diyor ama yeterince değil
Hm anladım.Şöyle ki normal yapım gereği de erkeklerle muhattap olmam.Etrafımdakiler beni beğenir,güzel bulur.Ama tek bir erkeğe bakmak dahi aklımdan geçmedi.Hem sadakat duygumdan hemde istemediğim için.Yoksa mesaj atanlar oldu bölümümden
Bir de şu var. Meslek farkı genelde Çiftler Arasında fikri uyumsuzluğa sebep olabilir. Meslek farkı değil de kültür farkı o senden daha alt seviyede ise kültürel olarak birbirinize uymayabilirsiniz. Anlaşma düzeyiniz nasıl ?Eğer güzelce çabalarsa farkı kapatır.Ben meslek farkını Gözardı ettim olur bir şekilde diye.Ama öevremdekiler çok küçümsüyor Ve bu durum beni çok etkiliyor artık
Aile Yok vefat etmişE peki ne diyor hep böyle alanım dışı çalışırım da demiyor bu durumda sana zaman da veremez.
4 sene de az değil.
Dershane iöin belki maddi durumu uygun değildi ama benim Anlamadığım ailesi de mi bşy demiyor
Bilmiyorum fikir uyuşmazlığımızda çok fazla Yok aslında.Bir de şu var. Meslek farkı genelde Çiftler Arasında fikri uyumsuzluğa sebep olabilir. Meslek farkı değil de kültür farkı o senden daha alt seviyede ise kültürel olarak birbirinize uymayabilirsiniz. Anlaşma düzeyiniz nasıl ?
O önemli.
Yoksa illa mesleklerin aynı olması gerekmiyor. Ama çaba gösterse ve fikren uygun olsanız olurdu.
Evet aynı lisedeydikHm anladım.
Sevgilini liseden mi tanıyorsun ?
Aa annesi babası yok muAile Yok vefat etmiş
Evde kardeşleriyle beraber tek yaşıyor.Yanlarında olan,destek olan kimse Yok.Aksine amcaları felan çok ediyor.Git evlen git iş bul gibiAa annesi babası yok mu( kiminle yaşıyor peki?
O zaman maddi olarak zaten zorluk çekiyordur
Ya Rabbim mutlu etsin sizi:) Şöyle ki meslek yüzünden ayrılmayı aklımdan geçirmemiştim daha önce.Ama etrafımda ki küçümsemelerden,sonra sevgilimin beni çok iyi anlamamasından sürekli kendimi anlatmak zorunda kalmaktan biraz yoruldum.Ben istiyorum ki ben anlatmadan beni anlasın,neye kırıldığımı kızacağımı anlasın.Mesela bugün bana gelemiyorum deyince ben delirdim ama belli etmedim tamam sorun değil dedim.Ama ya o gün gelemiyorum ertesi gün gelirim diyebilirdi.Ben çok fazla hassas düşünüyorum o bu konuda benim gibi değil.Bu arada evliliğiniz hayırlı olsunBir tanıdığım işi gücü yok, burslu okuduğu okuldan atıldı, saçma sapan bir yurtta kalıyor vs. diye iki yıllık sevgilisini saçma sapan bir bahaneyle terk edip birkaç hafta sonra pek tanımadığı ama zengin biriyle nişanlanmıştı. Sonra terk ettiği ve beş kuruşu olmayan eski sevgilisi ummadığı güzellikte ve konumda bir iş buldu, tekrar sınava girip çok da güzel bir üniversiteyi kazandı ve bir yandan çalışırken bir yandan mezun oldu; bu esnada da Allah karşısına beni çıkardı ve evlendik.
Hayat kime güler, Allah kime "Yürü ya kulum" der bilemezsiniz. Sevgi, birliktelik emek ister, sabır ister. Eşimle tanıştığımda enkaz gibiydi. Öyle ki evlenme ihtimalimiz Kaf Dağı'nın ardında gibiydi. Ama temiz niyetlerle sabredince hiç ummadığınız fırsatlar karşınıza çıkabiliyor.
Bilmiyorum, bence iyi düşünün. Sonradan pişmanlık konusu açmanızı istemem. :')
Ya Rabbim mutlu etsin sizi:) Şöyle ki meslek yüzünden ayrılmayı aklımdan geçirmemiştim daha önce.Ama etrafımda ki küçümsemelerden,sonra sevgilimin beni çok iyi anlamamasından sürekli kendimi anlatmak zorunda kalmaktan biraz yoruldum.Ben istiyorum ki ben anlatmadan beni anlasın,neye kırıldığımı kızacağımı anlasın.Mesela bugün bana gelemiyorum deyince ben delirdim ama belli etmedim tamam sorun değil dedim.Ama ya o gün gelemiyorum ertesi gün gelirim diyebilirdi.Ben çok fazla hassas düşünüyorum o bu konuda benim gibi değil.Bu arada evliliğiniz hayırlı olsun
Amca'sı destek oluyorsa dershaneye gidebilirdi. Söyledin mi git bi dershaneye yazıl böyle ne olacsk dşye ?Evde kardeşleriyle beraber tek yaşıyor.Yanlarında olan,destek olan kimse Yok.Aksine amcaları felan çok ediyor.Git evlen git iş bul gibi
Ama insanlara bişeyleri anlatmakta yoruldum.4,5 yıldır hayatımda Ve bu durumda kızacağımı bilmesi gerekiyor.onun Doğum gününde 2 ay önceden hediyesini aldım her şeyi hazırladım.Ama o benim Doğum günümde özensiz davrandı.Düşünün saat 2de yanına gittim saat 1de hediye almış bana değişim fişinde ki saate göre.Ki Doğum günlerine çok önem veririm benYanlış yapıyorsunuz.Karanlıkta göz kırparsanız kimse sizi anlayamaz ki. Tamam sorun değil, demek yerine; işin var anlıyorum ama gelememene çok üzüldüm diyebilirdiniz. Bu suçlar bir ifade değil, duygularınızı gösteren bir ifade. Böyle yapıcı şekillerde kendinizi ifade edersiniz birçok sorunu çok kolay aşarsınız bence.
Hayır destek olacak kimsesi Yok.Dersane git diye yalvardım.Daha 10. Sınıftan Ki kardeşini dersaneye gönderdi ama kendisini düşünüp kendisi gitmedi.Bana iş bulacağım askerliğimi yapacağım seni isteyeceğim.Hem çalışıp hemde dgsye hazırlanacağım diyorAmca'sı destek oluyorsa dershaneye gidebilirdi. Söyledin mi git bi dershaneye yazıl böyle ne olacsk dşye ?
Iş bulmak torpil biraz 4 Seneye tamamlasa bile guzel bir maas olması için torpil bulması gerek.
Şu an iyi kötü demeden bi iş bulsa sonrada dgs ve KPSS ye girse iyi yerlere gelir ama önce kendisi istemeli.
Öyle şirket kuracağım yok şube açacağım vs biraz hayal çabalamadan olmuyor
Hem kardeşi hem kendisi dershaneye gitmesi maddi anlamda zor olur diye gitmemiştir. Fedakarlık yapmış yani bu aslında fedakar biri OLdupunu gösterir.Hayır destek olacak kimsesi Yok.Dersane git diye yalvardım.Daha 10. Sınıftan Ki kardeşini dersaneye gönderdi ama kendisini düşünüp kendisi gitmedi.Bana iş bulacağım askerliğimi yapacağım seni isteyeceğim.Hem çalışıp hemde dgsye hazırlanacağım diyor
Allah mutlu etsin sizi daima :)Bir tanıdığım işi gücü yok, burslu okuduğu okuldan atıldı, saçma sapan bir yurtta kalıyor vs. diye iki yıllık sevgilisini saçma sapan bir bahaneyle terk edip birkaç hafta sonra pek tanımadığı ama zengin biriyle nişanlanmıştı. Sonra terk ettiği ve beş kuruşu olmayan eski sevgilisi ummadığı güzellikte ve konumda bir iş buldu, tekrar sınava girip çok da güzel bir üniversiteyi kazandı ve bir yandan çalışırken bir yandan mezun oldu; bu esnada da Allah karşısına beni çıkardı ve evlendik.
Hayat kime güler, Allah kime "Yürü ya kulum" der bilemezsiniz. Sevgi, birliktelik emek ister, sabır ister. Eşimle tanıştığımda enkaz gibiydi. Öyle ki evlenme ihtimalimiz Kaf Dağı'nın ardında gibiydi. Ama temiz niyetlerle sabredince hiç ummadığınız fırsatlar karşınıza çıkabiliyor.
Bilmiyorum, bence iyi düşünün. Sonradan pişmanlık konusu açmanızı istemem. :')
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?