Bu konu yüzünden çok tartışıyoruz.Ben tartılıyorum daha doğrusu.İş arıyor sınavlara da girdi ama olmadı.Sabret diyor sürekli bana.Ben hukuk fakültesini bitireceğim bu sene inşallahİş atıyor mı sınavlara vs girdi mi ?
Sordun mu bu böyle nereye kadar gşdecek diye
Sen ne mezunu olacaksın
Yorumunuz için çok teşekkür ederim,dua edin banaBilemiyorum yani sizin hayatınız ama bilemiyorum.
Dualarım sizinle inşallah hayırlısı ne ise o olur hayatınızdaYorumunuz için çok teşekkür ederim,dua edin bana
Mesleğiyle alakalı hiç iş Yok kapı kapı şirket gezdi ama maalesef.4 yıllığa tamamla diyorum önce bi işim olsun o zaman ders çalışıp tamamlarım diyor
Seni hatırladım. Hani polisliğe de girmişti olmamıştı.Bu konu yüzünden çok tartışıyoruz.Ben tartılıyorum daha doğrusu.İş arıyor sınavlara da girdi ama olmadı.Sabret diyor sürekli bana.Ben hukuk fakültesini bitireceğim bu sene inşallah
Evet o konuyu açanım ben.Düşünüyor bana ne sana nede ailene mahcup olmayacağım diyor.Seni hatırladım. Hani polisliğe de girmişti olmamıştı.
Yani gercekten çaba gösteriyorsa ona da kızamazsın ama ben bu Kızın ailesinin karşısına nasıl çıkacağım diye de kendini Sorgulaması gerek.
Ya ciddi düşünmüyor ya da elinden gercekten bşy gelmiyor.
Evet.Ben çok umutluydum ama son 1 Aydır umutlarım kırıldı gibi.Yoruldum açıkçasısen de hukuk mezunu olacaksın sanırım.
bana pek oluru olan bi iş gibi gelmedi bu.
E peki ne çözüm bulacakmış ?Evet o konuyu açanım ben.Düşünüyor bana ne sana nede ailene mahcup olmayacağım diyor.
Annem tanımıyor ama meslekten ötürü istemiyor.Bilmiyorım askere gidecek bu sıralar gelince de şirket kurmayı düşünüyormuş birikimiyle.İşin garibi şirketi kuracağı yeri hiç sevmiyorum orada yaşamam diyorum.Oda tamam yaşamayı zaten benim çevrem orda biraz iş yaparım ortak bulurum nerde yaşamak istiyorsan oraya gideriz 2. Şubeyi açarız orda diyor.E peki ne çözüm bulacakmış ?
Ailen istemiyor tabi
Gerçekten çok çok beyfendi ve sadık biri.Çok fazla aeviyor hatta.Allah rızkı verir meslek yüzünden sevdiğinden vazgeçme diyorum kendime.Ama çevremdeki herkes direk mesleki farka yöneliyor.Ve onlar söyleyince ister istemez kafama takıyorumE peki ne çözüm bulacakmış ?
Ailen istemiyor tabi
Ohoo hayaller Paris önce iş bul demedin miAnnem tanımıyor ama meslekten ötürü istemiyor.Bilmiyorım askere gidecek bu sıralar gelince de şirket kurmayı düşünüyormuş birikimiyle.İşin garibi şirketi kuracağı yeri hiç sevmiyorum orada yaşamam diyorum.Oda tamam yaşamayı zaten benim çevrem orda biraz iş yaparım ortak bulurum nerde yaşamak istiyorsan oraya gideriz 2. Şubeyi açarız orda diyor.
Söylemez olur muyum?Diplomamla şirket kuracağım diyor.Sonrada işim olunca sınava hazırlarım dgsye hazırlanırım diyorOhoo hayaller Paris önce iş bul demedin mi
Dgs ile 4 seneliğe tamamlasa o da inşaat mühendisi olur denk olursunuz yine ama onun öncelikli işe ihtiyacı var.Gerçekten çok çok beyfendi ve sadık biri.Çok fazla aeviyor hatta.Allah rızkı verir meslek yüzünden sevdiğinden vazgeçme diyorum kendime.Ama çevremdeki herkes direk mesleki farka yöneliyor.Ve onlar söyleyince ister istemez kafama takıyorum
Hiç sektör tecrübesi olmadan nasıl şirket kuracakmış.Söylemez olur muyum?Diplomamla şirket kuracağım diyor.Sonrada işim olunca sınava hazırlarım dgsye hazırlanırım diyor
HAYır kesinlikle yanlış anlamıyorum Çübkü bende sizin gibi düşünüyorum.Önlisans KPSS'ye girdi bu sene maalesef olmadı ve 2 senede bir yapılıyor sınav.Azmi olan insan her şeyi yapabilir.Çabalamıyorsun demekki çabalayan yapar deyince kızıyor özgüvenimi alıyorsun lavinia yapma diyor.Halbuki ben ondan çok üzülüyorum stres yapıyorum bu konuda o daha çok içine atıyorDgs ile 4 seneliğe tamamlasa o da inşaat mühendisi olur denk olursunuz yine ama onun öncelikli işe ihtiyacı var.
Eğer tamamlayamazsa önlisans mezunları için KPSS var çok çalışıp onu Kazansın.
Çalışmakta kazanmakta gercekten gözü varsa yapar yanlış anlama küçümsemiyorum ama o biraz da onun azmine iradesine isteğine kalmış bir durum.
Ben 4. sınıfım.Hayır kimseye bakmadım,kafamı bile kaldırmıyorum okulda.Hiç sektör tecrübesi olmadan nasıl şirket kuracakmış.
Geçsin o işleri.
Sen kaçıncı sınıfsın ? Okuldan vs hiç arkadas olmak isteyen kişiler olmadı mı yoksa bu Kişiyi sevdiğin için kimseye bakmak istemedin mi ?
Gerçi çocuğa da suç bulmuyorum onun değil sistemin suçu ama azim var mı o önemli
Çok aşırı azimli olduğunu düşünmüyorum artık.Hiç sektör tecrübesi olmadan nasıl şirket kuracakmış.
Geçsin o işleri.
Sen kaçıncı sınıfsın ? Okuldan vs hiç arkadas olmak isteyen kişiler olmadı mı yoksa bu Kişiyi sevdiğin için kimseye bakmak istemedin mi ?
Gerçi çocuğa da suç bulmuyorum onun değil sistemin suçu ama azim var mı o önemli
Önlisans mezunu ile hukuk mezunu çok zor.Daha önceki konularımda erkek arkadaşımdan bahsetmiştim size.4 seneyi geçkin bir zamandır beraberiz.Mesafeli güzel bir birlikteliğimiz var.Onu çok seviyorum,omunda beni sevdiğinden şüphem Yok.Lakin sevgiyle her şeyi olmayacağını düşündüğüm günlerdeyim.Öncelikle hala bir işi Yok sevgilimin ve ben mezun oluyorum bu yıl.Erken diyeceksiniz ama zaten işe girip birikim yapana,düzen kurana kadar 2-3 yıl geçecek.Çok çabalıyorum ama olmuyor diyor bana.Sevgilim çok iyi niyetli,ve öyle işini bilen kendini savunan tiplerden değil bu durum beni ziyadesiyle üzüyor.Çevresindeki insanlar işin gücün Yok hala diyor ve dönüp cevabını veremiyor.Birde ben İzmirdeyim.Erkek arkadaşımda bana 2,5 saat uzaklıkta 1,5 Aydır görüşmedik ve benim sınavlarım biteceği için bu hafta gelecekti beni görmeye.Bende heyecanlandım ona göre plan yaptım onun geleceği gün arkadaşlarımla plan yapmadım.Ve bugün bana çok önemli bir işinin çıktığını gelemeyeceğini söyledi.Ben sorun değil tatilden sonra görüşürüz deyince tamam inşAllah dedi.Ama laf saydırmamak için kendimi zor tuttum.Çok farklı olduğumuzu daha çok hissetmeye başladım.Çok seviyorum ama artık yoruluyorum.Güçlü dursun kimseye kendini ezdirmesin diyorum ama öle biri değil.Herkesi düşünür yine de kendini düşünmez.Hı birde Öyle çok süpriz yapan hediye alan birisi değil.Doğum günlerimde sadece alır.En fazla yılda iki kere.Kınamayın lütfen insan küçücük bişey de olsa bekliyor.Sözde,mesajlarda aşırı romantik.Bazen ayrılıp yoluma bakmayı düşünüyorum,bazense onsuz yapamam diyorum.Koskoca 4 yıl oldu,bu yıl çok tahammülsüzleştim.Sizden ricam kırıcı olmadan,olgunlukla düşüncelerinizi paylaşmanız.Şimdiden sabırla okuyup cevaplayacağınız için teşekkür ederim :)
Sende yeteri kadar çaba göstermediğini düşünüyorsun değil mi ?HAYır kesinlikle yanlış anlamıyorum Çübkü bende sizin gibi düşünüyorum.Önlisans KPSS'ye girdi bu sene maalesef olmadı ve 2 senede bir yapılıyor sınav.Azmi olan insan her şeyi yapabilir.Çabalamıyorsun demekki çabalayan yapar deyince kızıyor özgüvenimi alıyorsun lavinia yapma diyor.Halbuki ben ondan çok üzülüyorum stres yapıyorum bu konuda o daha çok içine atıyor
Yani evet çaba gösterseydi hiç kızmadan çaba gösterdi ama olmadı nasip der meslek konusunu kafama takmazdım.Ama dersaneye bile gitmedi dgs yada KPSS için.Çaba gösterdim diyor ama yeterince değilSende yeteri kadar çaba göstermediğini düşünüyorsun değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?