arkadaşlar yardimminiza itiyacim var

AdenNur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
118
38
43
Eşimle 7 bihaftadir konuşmuyorum sorunumuz nete cok giriyor ne benimle ne de cocuklarimla ilgileniyor varsa yoksa net 9 da giriyor sabah 6 da cikiyor artik karik kocalik bile bana yapmiyor 14 şubat bugece eve gelmiyecek miş işi varmiş hic bi zaman gece dişarda kalmamiştir aklima cok kütü şeyler geliyor sevgilisinin yaninami giti artik salikli düşünemiyorum akil verin ne olur.:'(

Eşimle 7 bihaftadir konuşmuyorum sorunumuz nete cok giriyor ne benimle ne de cocuklarimla ilgileniyor varsa yoksa net 9 da giriyor sabah 6 da cikiyor artik karik kocalik bile bana yapmiyor 14 şubat bugece eve gelmiyecek miş işi varmiş hic bi zaman gece dişarda kalmamiştir aklima cok kütü şeyler geliyor sevgilisinin yaninami giti artik salikli düşünemiyorum akil verin ne olur.:'(
arayın.konuşma şekli kendini ele verir zaten,eğer konuşursa.ailenizin durumunuzdan haberi var mı?

ara canım ara acmazsa seni cümle aleme rezil ederim o o... lamı bulustan de eger böyle bisey varsa sabahta eve gelme de

Yani bütün gece nette, sizinle bi iletisimi yok, cocuklarla ilgilenmiyor, sevgililer gününde eve gelmiycek... Kusura bakmayin ama aldatiliyorsunuz gibi...:KK14:

Valla pekte iyi şeyler düşünmüyorum bende :KK43: sen saglikli dusunuyonda kocan pek sağlıklı değil galiba. ..

Biz size yardim edemeyiz. Diger konunuza baktim sizi sürekli aldatiyor sizde onu hic birsey yapmadan bekliyorsunuz. Anlayamiyorum hic. Sizi sevmeyen bir insanla niye devam ediyorsunuz. Siz bu adama tekmeyi atarak kendinize yardim edin. Hic yapacaginizi sanmiyorum ama. Madem bunu yapmiyorsunuz evde bekleyip kendinizi yemekten baska bir careniz kalmiyor. Adami zorla eve baglayamassiniz ne kadar aglasanizda, zor gelsede. Dost aci söyler. Kendinize gelin diye yazdiklarim.

7 haftadır konuşmadığın adamdan daha ne bekliyorsun ki?
Sevgililer gününü önemsiyorsan, günler önceden aranızı düzeltmeye çalışmalıydın.
Dargın durarak birşeyleri düzelteceğini sanıyorsan çok yanılıyorsun canım.

Eşiniz sürekli kadın kız peşinde dolaşan bir adam olmasaydı sizi meraklandırmak için yapıyor aramayın diyecektim ama şu durumda şartlarınız uygunsa resti çekin derim. Eğer imkanının yoksa para biriktirin, işe girin yada hayatınızı bir şekilde yoluna sokmaya çalışın. Bu adamın size saygısı kalmamış. Hayatınızla ilgili ciddi kararlar almanız lazım.

muhtemelen aldatılıyorsun.eski konularındada aldatılma varmış üzgünüm huylu huyundan vazgeçmezmiş.düzelmez bu adam.

kendini 5 çocuğuyla ne sanıp da zamparalık yapıyor acaba, kimsenin beyaz atlı prensi falan olamaz yani

Zor bi durum kaldırın şu interneti evinizden lütfen ve internette geçirdiğiniz zamanı kitap okuyarak ve cocuklarınız ile geçirin bide neden gitmesine izin verdin ki gidemezsin diyemedin mı cnm :63:

esinizLe sorunLarinizi en kis surede haLLetmeLisiniz bence yoksa donusu oLmayan seyLer yapacak bence. :KK43:

Zor bi durum kaldırın şu interneti evinizden lütfen ve internette geçirdiğiniz zamanı kitap okuyarak ve cocuklarınız ile geçirin bide neden gitmesine izin verdin ki gidemezsin diyemedin mı cnm :63:
Gitme deseydim sanki beni dinliyecek midi o asla deni dinlemez carpardi tekmeyi suratima senkimsin bana karişiyorsun

X