Arkadaşlar yol gösterin!

7. Sinif. Ben bosandigimda oglum 7 yasinda idi. Ilkokul ikinci sinifta idi. Simdi ortaokulda. Yedinci sinifta.
Ben bir bucuk yil ailemle yasadim yapamadim. Sonra baska bir sehirde kadro buldum. Oglumla yasiyorum. Cok rahatim.ilk zamanlar oglumu okula ben goturup getirdim. Simdi servisle gidiyor.
Bence okuldan once kendinize ayri ev acmayi dusunun.
Canım zaten onlar benim evime gelmişti şimdi kendi evlerine dönecekler

Bu arada okullar tam gun. Oglum oglen yemegini okulda yiyor yemekhanede. Ortaokula gectiginde okul tam gun olacak. Yarom gun ortaokul bulamayacaksiniz. Alisin bence. Oglum hep tam gun okula gitti.
Okulda yemek yok ki canım keşke olsa
Benim kreşe de bütün ilkokullar uzak

Boşanmış bi bayanım bi çocuğum var 9 yaşında.Ailemle yaşıyorum şu an (!)
Tamam Allah razı olsun ama babam hep ben bilirim havasında artık yoruldum ilk kez kendi fikrimi söyleyip itiraz ettim bağırıp çağırdı. Diğer odada sanki ben duymuyorum gibi anneme toparlan yarın Gidelim diyor ben onlara muhtacım ya çocuğumu işe saatim uymuyor diye okula götürüyor ya bırakıp gidecek ortada bırakacak beni. Kızlar inanın cümle çok moralimi bozdu bi anda içim soğudu. Ama çözüm üreticem şuan oğlumu okula nasıl gönderme işini halledicem saatlerimiz farklı okul uzak öğlen yemek arasına eve geliyor ben o ara işteyim bilmiyorum napsam okula servis yok herkes kendi arabasıyla gidiyor velilerden bizim burdan giden se yok akıl verin.
Iste bu yuzden ana-baba-evlatta olsa Allah kimseyi kimsye muhtac etmesin.

Allah yardimciniz olsun sizi cok iyi anliyorum cok zor bir durum. Ama hemen cozum bulmak zor tabi guvendigijiz bir komsu fln varsa ona soylenelisiniz belli bir ucret tekkif edip ucret karliliginda bakici gibi coccugunuzla ilgilenmeli okula getir gotur ogle arasi karsilama gibi veya maddi durumunuz ne durumda bilmiyrm ama özel okullar tam gun ogle yemeginide veriyor özel okula verin musaitse durumlar. Babanizin yaptigi cok ayip gerckten siz hakli veya haksiz bile olsaniz yalnizsinz muhtacsiniz sizi yuz ustu asla birakmamali veya bu konu ile tehdit etmemeli baba olmak aile olmak bunu gerektirir cunku insan ne olursa olsun evladinin zor zamanda herzmn yaninda olmali. Allah yardimciniz olsun
Saol canım ne olursa olsun aile ile yaşamak zor inşallah Allah yardımcım olur şuan çok kötüyüm hala diğer odada konuşup duruyorlar oğlumla uzandım o uyudu ben ağlıyorum hala

Amin inşallah Allah yardımcımız olsun Ya Samed ismiyle kimseye muhtaç etmesin kendimi çok kötü hissediyorum
Amin canim. Eger onlara muhtac olmasan bi yol bulursan daha rahat edersin. Benmde annem oyledir o yuzden cok iyi anlıyorum. Hele bide muhtacmisim ona gibi dusunurm yaparm yapmam tarzi vardr yani.. oglenleri gelmicek bi okul varsa onu terch edeblrsn. Benm yasadgm yerde vardi hem devlet hem ozel farketmyoe

Okula giderken yanina verin, belki tam doymaz bilmiyorm ama ekmek arasi birşeyler hazirlayin en iyisi bu okulda kalan vardir heralde öğretmeniyle konuşun. Okulda öğretmen kalsada yeter

Amin canim. Eger onlara muhtac olmasan bi yol bulursan daha rahat edersin. Benmde annem oyledir o yuzden cok iyi anlıyorum. Hele bide muhtacmisim ona gibi dusunurm yaparm yapmam tarzi vardr yani.. oglenleri gelmicek bi okul varsa onu terch edeblrsn. Benm yasadgm yerde vardi hem devlet hem ozel farketmyoe
Özele gönderecek durumum yok malesef okulların hepsi tamgün

Okula giderken yanina verin, belki tam doymaz bilmiyorm ama ekmek arasi birşeyler hazirlayin en iyisi bu okulda kalan vardir heralde öğretmeniyle konuşun. Okulda öğretmen kalsada yeter
Aynen eskisi gibi olmaz tabi şuan herşeyi düşünüyorum kafayı yicem nerdeyse

Boşanmış bi bayanım bi çocuğum var 9 yaşında.Ailemle yaşıyorum şu an (!)
Tamam Allah razı olsun ama babam hep ben bilirim havasında artık yoruldum ilk kez kendi fikrimi söyleyip itiraz ettim bağırıp çağırdı. Diğer odada sanki ben duymuyorum gibi anneme toparlan yarın Gidelim diyor ben onlara muhtacım ya çocuğumu işe saatim uymuyor diye okula götürüyor ya bırakıp gidecek ortada bırakacak beni. Kızlar inanın cümle çok moralimi bozdu bi anda içim soğudu. Ama çözüm üreticem şuan oğlumu okula nasıl gönderme işini halledicem saatlerimiz farklı okul uzak öğlen yemek arasına eve geliyor ben o ara işteyim bilmiyorum napsam okula servis yok herkes kendi arabasıyla gidiyor velilerden bizim burdan giden se yok akıl verin.
Boşanınca hassas oluyor insan. Anne bababmız ne derse desin çokta ciddiye almayın. Ailen onlar senin ve ne olursa olsun bugün için sen onlara muhtacsın. Yarın öbür günde onlar sana muhtaç olabilir.

Kızlar herkese fikri için teşekkür ederim Allah razı olsun. Babam özür diledi benden üzüldüğümü görüp sinirle söyledim ben seni bırakır mıyım diye çok şükür düzeldi herşey Rabbime şükürler olsun. ALLAH bi daha göstermesin inşallah

Yakın görüştüğünüz komşu bir bayan yokmu belli bir ücret karsılıgı sadece okula götürüp getirdin öğle yemeği versin ?

Siz de onun duyacağı sekilde annenize yaptigini gozume sokup bana kol.kanat gerecegi yerde beni yalniz birakmakla tehdit ederse ne farki kalir ki elden deyin.

Back
X