arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli lütfen okuyun.

Yakın zamanda sizi aldatabilecegini düşünüyorum. Tavrınız ne oldu olaydan sonra ?

Üzgünüm ama büyük ihtimal aldatılıyorsunuz ayrıca onu geçtim' biraz eğlenirdim' ne demektir yahu ,derhal eşinizle aranıza mesafe koyun ve yavas yavas bosanmayı düsünün

Ne munasabet yaaa ne kadar normal gecenin bi vakti msjlasmalri bence gercekten bu konudaki net tavrinizi ortaya koymalisiniz ben ve esim de ogretmeniz esim boyle bi sekilde msjlassa yemin ediyorum kiyamet kopar bu nasil bi zihniyettir ben de lisede ogretmenim ve empati kurmak bile istemiyorum

Eglenmek istemis ve bunu yapan da bir egitimci burda ogretmeni seviyorum diye acikan konular su an cok mahsum geldi en azindan temiz saf duygular var burda olan ise bi egitimci ve eglenmek amaci valla dunyann civisi cikmis bu adami ben olsam tutmam hayatimda 1 dakka bile.

Herseyi gectim senli benli mesajlasacak kadar ne ara samimi olmus bu ikisi hem ne derece normal aralarindaki bu muhabbet.Canim benim sen kendini uzme calisiyosun esine muhtac degilsin gercekten net tavrini koy bu konuda

İşte kız biraz çirkef olacak; önce kocanızı konuşturup sonra gidip şikayet edecek artık Bakanlık'a mı olur, müdürüne mi olur, her neyse.

Kocanız bir sapık. Daha reşit olmamış kızlara hallenen 10 yıllık evli bir öğretmen olarak sapıklığın kitabını yazmış hatta.

Yarın gidelim mi diye teklifte bulunmuş
sarhoşta olsa öğrencisine bunu söylemesi normal mi
kızın telefonunun eşinizde ne işi var

ilk mesajlaşmaları olsa bu kadar samimi nasıl oldular
bence aldatıyor
şu ip ucunu da söyleseniz de kurtulsak

7 YASINDA OGRENCISINE MI ASILIYO? Ya birakin Allah askina adam mi yiyosunuz forumda

Fake konunun da bi adabi olsun midemizi bulandirmanin alemi yok kesin bu rezilligi
Yok yok o konu sahibinin kendi kızının yaşıymış. Ben de önce bi' kaldım şöyle: :KK57:

Ipuçlarını biz mi topluycaz?
Kızın saçını başını mı yolalım eşinin elinden ehliyeti mi alalım?

Bariz aldatıyo işte ipucuna vs gerek yok.
salak değilim bende söylediğiniz herşeyi düşünüyorum ve görüyorum ama kabullenmek zor geliyor yinede sizlerden tekrar takrar duymak beni rahatlatıyor en azından vicdanımı sadece kızıma üzülüyorum sorun ne olursa olsun hiç kimsenin böyle davranmaya hakkı yok.Kalbim sanki heryerinden parçalanıyor sanırım kendime yeni bir hayat kurmanın zamanı geldi sadece kızım ve ben.

yine öğretmenleri karalamak adına açılmış fake bir konu yemezler canım

hiçbir kadın sübyancı bır kocayı beklemez bir kere bi defolun bi bitin yhaa nedir sizden çektiği öğretmenlerin

7 YASINDA OGRENCISINE MI ASILIYO? Ya birakin Allah askina adam mi yiyosunuz forumda

Fake konunun da bi adabi olsun midemizi bulandirmanin alemi yok kesin bu rezilligi
Özürdilerimmmmm kızımın yaşını sordunuz sandım kız lise son sınıfta yada mezun tam bilmiyorum yanlış yazdım.

salak değilim bende söylediğiniz herşeyi düşünüyorum ve görüyorum ama kabullenmek zor geliyor yinede sizlerden tekrar takrar duymak beni rahatlatıyor en azından vicdanımı sadece kızıma üzülüyorum sorun ne olursa olsun hiç kimsenin böyle davranmaya hakkı yok.Kalbim sanki heryerinden parçalanıyor sanırım kendime yeni bir hayat kurmanın zamanı geldi sadece kızım ve ben.

Öylesiniz diyen olmadı ki ne bu savunma?
Aldatıldığınızı duymak nasıl rahatlatır anlamadım.
Yeni hayat kurun oldu

yine öğretmenleri karalamak adına açılmış fake bir konu yemezler canım

hiçbir kadın sübyancı bır kocayı beklemez bir kere bi defolun bi bitin yhaa nedir sizden çektiği öğretmenlerin
özür dilerim benim kızımın yaşını sordunuz sandım kız lise son sınıf öğrencisi yada mezun.tekrar özürdilerim

İlk kez mesaj atmış olsa bile yok meganı al falan demesi tuhaf bence daha önceden de yazışılmıştır.

Back
X