kendi hatalarım yüzünden onu kaybetmek istemiyorum
kaybetme o zaman . mesaj atma kendini küçültmüş olursun vazgeçtini düşünsün arayıp sorma daha sonra bi anı bekle ve birden çık ortaya ve davranşlarnla değiştğini düzelt. yoksa pişmanlk ve acı peşini brakmaz....eski erkek arkadşmı bu yzden kaybettimm sonra sevebildim tekrar ama çok uzun süreden snra ve o da onun yzünden btti
işin kötü yanı yanyanayken çok mutluyuz ama uzaktayken sen değişiyorsun diyor bana
vazgeçmicem kendimi toplamam lazım önce her yönden karşısına çıktığımda farklı birini görmeli değiştiğimi kendime güvendiğimi hissetmeli
burcun ne senin güzelim? kaç yaşndasn
19 yaşındayım yengeç burcuyum o da öyle bende :/
Bunları bile bile tekrar üstüne gidip barışmaya çalışmıycaksınız heralde... Adam facesinden falan silmiş gelme kafamdan seni sildim demiş ne siniri olursa olsun insan böyle dermi hiç... Seviyosa zaten döner sevmiyorsa üstelemenin hiç bir mantığı yok gurur kırmaktan başka
ama benim yüzümden tam tersi bi durum yaşanmıştı aramızda o pes etmedi savaştı bende savaşmak istiyorum onu hayal kırıklığına uğrattım ve geçmişiyle yargıladım
oooovvv çok fenaaa bi yere basmısın canım sen geçmiş geçmişte kalır. erkek arkadaşmda benm geçmişi 1senedir didik didik edio arıza çıkartıo saygsnı aştı artık ve biitti bu yzden de bnde snirlendim çok barşmayıda düşünmüorum.. erkek arkdşn bnm konumumdaysa sana kolay gelsn tatlım.
yok ben başlarda ona çok çektirdim ama güvenemezdim hemen sonradan güvendim ama kıskancım napayım asıl sorun bana inanmaması işte
sana geri dönmesini istiyorsan mesaj atma,arama,bak üstüne gide gide ne hale gelmiş daha akıllanmadın mı??şimdi hem sinirli,hem karar verme aşamasında belki o yüzden seni özlemesi,olayları analiz etmesi için zaman ver ona,tut kendini,tutmak zorundasın çunku bu sonu birazda sen hazırlamışsın....
eminim bir şekilde,bir süre sonra sana bi şekilde ulaşacak,içini rahat tut,kafanı meşgul edecek başka şeyler bul,ama sakın ısrarcı olma..
o piskolojyi yaratmışsın onda çnkü ve o izlenmini silmek için bi çabanda olmamamş anladığım kadaryla. brden pat dye olmaz bazı şeyler zaman ister sen sabredemeden bi daha kıskançlk yapmşsın canım kendni değiştrmezsen o ilişki yürümez. ilişki saygı sevgi çerçevesnde yürüyor aşk bi zaman snra btiyor. herkes kişiye göre farklı davranşlar sergiler ve geçmişini bir anlatan erkek gerçektn teslmytini sana vermiş demektr. yoksa geçmişte her ne yaptysa sana bnları anlatmaz sanada yaşatrdı. o seni severken sen onun geçmişini yzüne vurduğunda acı ve sevgi arasında kalmştr sevgin fazla olduğundan sabretmiştir tatlım ama bi kalp aynı acıyla defalarca kırılmaz çnkü piskolojk anlamda yıpranır . ve bu acıyı çektiği için her zaman seninde acını çekmeye razı olur. önemli olan ona sevgi mutluluk ve vereceğin değer kıymet önemldr bu yürütr ilişkiyi . inşallh düzeltrsin kendini çnkü çok zor erkek arkadaşnın durumndayım aynı şeyleri düşündüğümüze eminim. önmli olan kendine bakman değil bu durumda ruhunu yenilemek olmalı bu süreçte .. o seni dış görüntün için terketmemiş çünkü...
Bende snn yaptigini yapiyordum en az 10 kere ayrilalim kelimesni demisimdir.. her kavgadada ayrilirdim nerdeyse.. sonra ise snn sevgilin gbi sildi engeledi beni. Ben zamana birakip duzelicegni sanmiyorum.
Bir an once ara konusmayi dene onunla..telefonlarina cvp vermiosa bile ara ustele.. ben cok ustelemistim acmadi aramalarma sonra acinca 3 saat telde ikna etmeye calistim. Bitti dedi sen bitirdin dedi. Sevmedim sni dedi. Tamam peki ddm kapatim. Sonra ise hemen geri aradi.. bana kizgin oldugunu soyledi bende ozur diledim.. duzeldi aramiz. Yani seviyorsan hataliysan gururunu birak... sevdigin adamin pesinden git..
Canım acele etme biraz bekle
Zaten kızgınmış üstüne gidip iyice delirtme adamı.
Seni seviyorsa senden soğumaz merak etme
Ha olur da soğursa da napacaksın zorla güzellik olmaz ya
Sende yoluna bakarsın.
Ünv. öğrencisiymişsin belli ki yaşınız küçük daha çok aşklar çalar kapını merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?