_MedceziR_ «DirenTürkiye» Kayıtlı Üye 15 Ekim 2010 16.931 12.185 298 İzmir 9 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cicadas #41 Sayfaları okumadım, ne yaptın da bu kadar sinirlendi? Olay nedir?
ingilicce az sabır! Kayıtlı Üye 3 Aralık 2012 2.572 374 103 9 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cicadas #42 canım bence senin ona ne kadar aşık olduğunun ve vazgeçemediğinin o da farkında onu kullanarak gelme filan demiş.. bence bittiyse uzatmanın alemi yok... seven insan her türlü barışmak isterdi emin ol.
canım bence senin ona ne kadar aşık olduğunun ve vazgeçemediğinin o da farkında onu kullanarak gelme filan demiş.. bence bittiyse uzatmanın alemi yok... seven insan her türlü barışmak isterdi emin ol.
C cicadas Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2013 30 0 6 35 İzmir 11 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cicadas #43 _MedceziR_ .!.: Sayfaları okumadım, ne yaptın da bu kadar sinirlendi? Olay nedir? Genişletmek için tıkla... bencilliğim yüzünden onu geçmişiyle yargılamayı sürdürdüğüm için
_MedceziR_ .!.: Sayfaları okumadım, ne yaptın da bu kadar sinirlendi? Olay nedir? Genişletmek için tıkla... bencilliğim yüzünden onu geçmişiyle yargılamayı sürdürdüğüm için