arkadaslarım bana komik görünüyorsun diyor ve alay ediyolar

afkzbyd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
312
1
0
Konya
evet baslıktanda anlasıldıgı gibi ole çok mutsuzm şişmanım ve gecen arkadaslarımla bulusacaktım onlar önceden gelmişti bende onları gördüm yürüyodum bana güldüler çok komik görünüyosun dediler allah kahretsin hep gülüyolar diyorum ne var bana mı güldünüz diye yo diyolar moralim çok bozuldu ya zaten ayı gibiyim

Son düzenleme:
Üfff bıktık artık aynı mevzulardan ya. Üye olan tipsizim diye konu açıyor.

22 yaşında bi insan buna üzülür mü !!!! şükret elin ayağın sağlam sağlıklısın kilo falan nedir ki ya. allah başka dert vermesin acık özgüven sahibi olun derim ben

kimisi kilo çok diye dertli kimi kilo az diye dertli bende 1.63 47 kiloyum kilo almayı isteyenlerdeyim yani kimse 4 4 lük değil hem rejimle diyetle verebilrsin yüz kilo değilsinya

imkanın varsa güzel bi spor salonuna yazıl ve diyete başla..eğer imkanım yok diyosan evdede spor yapabilirsin bir sürü videosu var nette..yemenede dikkat edersen kilo verirsin..büyütme bu kadar gözünde ve yaşın daha ilerlemeden bu sıkıntıyı üzerinden at bir an önce...bence arkadaş çevreni değiştirmeyi düşün derim ben sana bir de..

nasıl insalar var ki böyle şeylerle dalga geçiyorlar!!! hiç mi düşünmüyolar ya da Allah korkuları yok mübarek gün birini kırıyorlar. ama sen de bunlara fırsat verme onlar kim ki senle dalga geçme hakkına sahip. arkadaş falan değil onlar....

1.60 boyunda ve 70 kilo birisi şişko değil, iri görünür. Aşağı yukarı aynı rakamlarda bir arkadaşım var. Ee sizin arkadaşların obez birini görünce n'apıyor merak ettim

.

gerçekten arkadaşlarının geçtiği dalgalar zoruna gitseydi

şuan açtığın konu '' sıkı bir rejimle herkese gününü göstereceğim'' olurdu.
mutsuzum, çaresizim, şöyleyim böyleyım değil!.

mutsuz olmayı sevmeseydin eğer, 5 ay boğazını tutup, sporunu düzenli yapıp herkese gününü gösterme çabasına girerdin.
sonuçta bu aşılamayacak bir şey değil, dua et her yerın tastamam
kiloyu vermek kolay bir şey.allah çaresi olmayan dertler vermesın.

sanırım rejim uygulamak yerine isyan edenlerdensin.

Son düzenleme:
Bence sen ilk önce onlarla arkadaşlığını kes onlar destek değil köstek olurlar sana. Sonrada arkadaşlarında dediği gibi kilo vermeye bak çalışma ama ver mümkünse.

ay kusura bakma ama öyle şeylerle genelde çocuklar dalga geçer
22 yaşında birinin konusması gibi gelmedi nedense bana

önce sıkı bi diyet sonra kendinle hayatınla barışık olup umursama bak bakalım daha konuşabiliyolarmı

22 yaş böyle şeyleri takmak ve kullandığınız üslubu kullanmak için fazla büyük değil mi sizce de? Buarada 70 kiloya 160 boy'da kilolu gözükürsünüz ama o kadar da şekilsiz gözükmezsiniz. Yani kiloya odaklanmak yerine görünüşünüzde farklı değişiklikler yapmak gerekiyor olabilir. Fotoğraf eklerseniz size daha iyi fikir verebiliriz

Son düzenleme:
sen sen ol! hayatında değiştirebileceğin dertlerine çok üzülmee..
hep derim Allah kimseye çözümsüz dert vermesin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…