arkadaslarım bana komik görünüyorsun diyor ve alay ediyolar

Sende mi brütüs

Kusura bakmayın gülmemin sebebi hep aynı tarz konuların karşımıza çıkması

Ve ' elin , ayağın , işitme ve görme yetin için şükretmek dururken bu şikayetin çok yersiz '

Bahsettiğin kadar çok dert ettiysen kilo vermeye çalışırsın , ağlamakla kilo verene hiç rastlamadım

Ayrıca sen şişko görmemişsin sanırım 100 küsür kilo da insanlar var..

10 kilo versen değişirsin eminim spor salanonu yazıl hafif şeyler ye .kendine güvenin gelsin yaşın çok genç verebilirsin on kilo birşey yok .büyütme bence moralini bozmalarına izin verme .insanlar bu konularda çok acımasız oluyor maalesef kimse kendine bakmıyor ki zaten hep başkasını eleştirir insanlar

şimdi ne yazayım..
22 yaşındasınmış nasıl arkadaşların varmış ki seninle dalga geçiyorlar?
arkadaşlarını mı suçlayalım? o onların terbiyesizliği falan mı diyelim? tabiki kimsenin kimseye saygısızlık yapmaya hakkı yoktur ama sen kendinden memnun değilsin önce bunun farkına varmalısın.. sorun ve çözüm odaklı bak.
sorun: fazla kilon (dolayısıyla kendine güven eksiklğii)
çözüm: diyet ve spor (kimseyi sallamamak kendine güvenmek)

herşey iradene bağlı.

Böyle konularda,kiloları az mı yazıyorsunuz ?
1.60 boya 70 kilo,öyle dalga geçilecek,şişko denecek bir kilo değil.

Belki komik giyinmişsindir.Kilona ve yaşına uygun giyinirsen gayet hoş durursun.
Ayrıca 22 yaşında birisi kolay kilo verir.Biraz yemekten kısıp biraz spor,yürüyüş,tamamdır.

160 boya 70 kilo çok fazla değil. Annem 155 70 kilo hiçte şişman durmuyor bildiğin balıketli. Bence onlarla da arkadaşlık etme.Arkadaş arkadaşın yanında durur kusurlarına laf etmez,gülmez. Önemseme onları sen kendinle barışık ol.

Arkadaşlarının yaptığı tartışılmaz,onların terbiyesizliği.Onu boşverin de,kendi sağlığınız için kg vermelisiniz.Boyunuza göre kg.nuz oldukça fazla.

Bazı şeyleri insan kafasında çok büyütüyor, aslında bunlar hiçte önemli olan şeyler değil, hayat herşeye rağmen güzeldir can sıkmaya değmez.

başkasının değil sizin kendinizi nasıl gördüğünüz önemli..kendinizle barışın,nasıl gördüğünüze yada kendinizi nasıl görmek istediğinize karar verin,kararlılığınızda da tutarlı olun..sizde kilonuzdan rahatsızsanız mutlaka diyetisyene gidin,ve uygulayacaklarına,söylediklerine harfiyen uyun..başkası için değil kendiniz için yapın..arkadaşlarınızın tavırları sizi rahatsız ediyorsa,üzüyorsa onlarla arkadaşlık yapmanızın bir manası yok..unutmayın her ne konuda olursa olsun bilinçli irade gülüş sebebinizdir..

Ergenliği çoktan geçmiş birisiniz.Hala onlara "arkadaşlarım" derseniz siz üzülürsünüz.

madem kılo vermeye calıs canım sende. bende 163 falanm ve 48 kıloyum almaya calısıyorum. memnun degılsen sorunun ustune gıtmelısın. benım arkadaslarımda hep zayıfsın dıyorlar ve agzının payını alıyorlar tabı. onlar oyle konusuyordıye hayata mı kuseyım yani.

Anladığım kadarıyla obez değilsin, görünüşünün öyle olmadığına eminim. Çok sıkılıyorsan verebilirsin kilonu

Ancak 22 yaş azımsanacak bir yaş değil, insanın eğriyi doğruyu bildiği zamanlardasınız ; o yaşa gelip de kilo ile dalga geçebilen bir insan güruhuna arkadaş demen çok yazık

Kilo verilebilir ancak beyin büyütülemiyor, kendini üzeceğine arkadaşlarını değiştir.

ya yanlış anlama ama kilolu bayanların yüzleri çoook güzel oluyor, hep bu yüğzden kilolu olmak istemişimdir:) insanoğlu ne kadar nankör yaw bende kilo almak için uğraşıyorum neyse canım boşver takma insanlar önce kendilerine baksınlar öyle dişardan atıp tutmak kolay...bence hiç kayle bile alma hıhh de salla gitsin..sen kendini nasıl hissediyorsan öyle ol sana kilolusun diyenlere de böyle yap : ve de böle :

sen öncelikle sağlığın için kilo vermelisin.arkadaş dedigin insanlar gerçek arkadaşın olsalardı eger arkandan kıs kıs gülmezlerdi.hayatında yeni kararlar alırken bence sen onlarıda bir güzel hayatından temizle. arkadaş dedigin her anında yanında olmalı.en iyi gününde herkez yanında olur ama en kötü gününde yada kendini en zayıf hissettigin anda yanında olanlar gerçek dostlarındır.eger onlar sana gülüyorlarsa emin ol hayatında olmamaları senin için çok iyi olucaktır.daha yazıcak çok şeyvar inan sinirim çok bozuldu o arkadaşlarına.babamın bir lafı vardır. Arkdaş vezirde eder rezilde die.seninkiler rezil edenlerdenmiş.

ben de 160 boyundayım 53-54 olursam iyi.ama 56-57 olursam çok kilolu görünüyorum kafayı yiyorum ve hemen başlıyorum diyete,dikkat etmeye.iftarda fazla kaçırdıysam ceza=sahur yok bütün gün aç geziyorum.yaptığım doğru değil belki ama çabamı anla diye yazıyorum.malesef homini gırtlak yiyip sonra "neden ben şişmanım Tanrım" demek olmuyor.oturduğun yerden kalkmayıp kiloların uçup gitmesini beklemek de boş.haa çok gayret edersin de veremezsen diyeceğim ama gayret eden herkes verir buna eminim.vücudumuz öyle mükemmel ki sen bir adım gitsen o beş adım gelir.

Çok kilolu değilsin bi kere. Ama 10 kilo verirsen fıstık gibi görünürsün.
Bence bir diyet programı yap.

Canım ben sana tavsiye veriyim benim arkadasımda kilolu ama kız o kadar seksi ki etkilemedigi erkek yok.Sana seksi ol demiyorum ama kendinle barısık ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…