- Konu Sahibi hopeless__
-
seviyorsa döner arkadaşım naz yapar gurur yapar inat yapar ama seviyorsa muhakkak döner.Hem kadın hem erkek için aynı bence bu durum.
Terkeden her erkek döner. Ya da dönmek ister. Dönmeyenin ya yüzü yoktur ya da zaten öylesine takılmıştır.
Dönenin de sonu yine ayrılık olur.Kadın ne kadar acı çekse dönmeseni istese de dönen erkeğe yeniden aynı güvenle bağlanamaz.
Zaten o ilişkinin beyin ölümü gerçekleşmiştir.Sadece uzatmalar oynanır sonuç yine biter. Denenmişin denemesi olmuyor.
Aynen canım çok dogru yazdıkların.
Benimkide ayrıldık defalarca döndü.Her defasında kendi geldi..Ben birşey yapmadım hiç.
Sevdiginden mi geliyordu yoksa baska sebeplerimi vardı bilmiyorum ama dönüyordu her seferinde duramıyordu.
Bu sefer büyük gitti ama
Dönmezz
Bende merak ediyorum aslında dönecek mi gelecek mi;ne zaman ne olunca dönerler ? diye merak ediyorum
Benim için dönüp dönmemesi birşey ifade etmiyorda sonuç degişmez tek istedigim o yerle bir olan gururunu görmek
Son giden dönemedi... Yüzü de yok lüzum de... Gelir mi bilmem ama gelirse eğer iyi şeyler duymayacak,yaptıklarına tekrar pişman olacak...
Daha öncekiler hep dönmek istedi... Denediler bunu...Kendi giden de döndüü,benim gittiklerim de ...
Birşey yapmaya gerek yok özel olarak..Kendinize güvenin kafi...
Dağıtamadıkları insanları dağıtmaya çok niyetli oluyor bazıları...Fırsat vermemek en iyisi...
gerçekten güvenilecek erkeklerde seviyorsa arar seviyorsa döner mantığı ile düşünüyor ve gerçekten mutlu olunacak onlarca ilişki sadece gurur yüzünden bitiyor
benim için de etmiyor ama dönsün istiyorum çünkü bana çok şey yaşattı o kadar çok fedakarlık yaptım ki anlatsam ohooo.. Onu istemiyorum ben de ama senin gibi dönsün istiyorum neden biliyor musun? ben zamanında çok gözyaşı döktüm hak etmediğim halde ama o hak ettiğini yaşasın istiyorum benim peşimden gelsin istiyorum seni istemiyorum sen yaptıklarıma değmezsin bundan sonra karşıma çıkma diye gözlerine baka baka söylemek istiyorum bunları.. kalbim o kadar kırıldı ki bundan sonra birine daha güvenemem en güvendiğim kişi oydu ama o ona yaptıklarıma rağmen her şeye rağmen bıraktı çekti gitti acıya dediğim gibi alıştım ama alışana kadar hüngür hüngür ağladım kendimi paraladım allah da şahidim ama eminim eden bulur canım ve pişmanlıklarını göreceğiz inşallah
bir gün mutlaka gelir. Çünkü eğer verilmiş sözler ileriye yönelik yapılmış planlar varsa bir sevgi varsa ve bizim gibisini bulamadılarsa gelirler ve hep dediğim gibi çektirdilerse de geliyorlar allah pişman ediyor onları kapımıza mutlaka geliyorlar. Çünkü kırdıkları bir kalp var. Kalp kıran mutlu olamaz ki...
Aynen canım aynen ..hislerimiz aynı..
O kadar üzüldük artık sıra onlarda..O hallerini görmek bizimde hakkımız bence de...
O fedakarlıklar;o gözyasları boşuna olmamalı...Çıkmalı acısı...
İnşallah o günleri görürüz
inşalaahhh
kesinlikle çıkacak ben inanıyorum allahın adaleti. Gün gelir devran döner. Bize yaşattıkları acıyı kendileri bizim için yaşarlar canım.
Daha çok yorum yapılması gerekn bir konu bu bence. Yaşayanlar neler yaşadı nasıl döndüler anlatsınlar biz de anlatalım. Çünkü acı çeken bir sürü arkadaşımız var ve bizim yaşadıklarımızı yaşamasınlar neler yapılmamalı birlikte tartışalım arkadaşlar
Evet ya katılım çok olur insallah..
Bu durumu yaşayan birçokta arkadas vardır kesinliklee...
Bekliyoruz arkadaslar yorumlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?