- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 25
- 108
- Konu Sahibi hopeless__
-
Formulü bu mu canımNeler yaptığımı anlatmak uzun sürer neler yapmadığımı söyleyeyim... Yıkılmadım..Geliyor mu diye bakmadım...Beklemedim...Hiç isyan etmedim... Sorgulamadım... İletişime geçmedim... Hayatımı mahvetmiş olmasının gururunu yaşatmadım
Benim formülüm bu evetFormulü bu mu canım
Benim formülüm bu evethep aynıydım hiç değişmedim ...
Kesinlikle yaradı... Çünkü ciğerini biliyorum ben onların...Her zaman işe yaradı degil miii
Kesinlikle yaradı... Çünkü ciğerini biliyorum ben onların...
Bana biyerlere gittiğimizde otobüste,cafede,yolda yürürken vs... Söyledikleri şeyler vardı... 'Ne kadar şanslıyım,herkesin gözü sende ama sen benim yanımdasın ' gibi...
E şimdi yanlarında biri olmayınca ,ya da olup da benim gibi olmayınca dank ediyor... Etsin iyidir... bi de gördüklerinde ohaa ne kaybettik modları varkomedi filmi oyuncusu gibiler ...
onları var eden bizim verdiğimiz değer değil mi ? al değeri geri... sürünsün dursun
Ooo seninkilerin kayıpları baya büyük yani canımm
Ee bu durumda dönüp gelmeleri çok dogall
onları var eden bizim verdiğimiz değer değil mi ? al değeri geri... sürünsün dursun
ay anacım etekliden bize ne hayır gelir zaten
Süper tespitttt.....
Deger,özen,alaka göremeyince etekleri tutuşuyor galibaa
Neler yaptığımı anlatmak uzun sürer neler yapmadığımı söyleyeyim... Yıkılmadım..Geliyor mu diye bakmadım...Beklemedim...Hiç isyan etmedim... Sorgulamadım... İletişime geçmedim... Hayatımı mahvetmiş olmasının gururunu yaşatmadım
çok açık konuşucam aradıklarını bulamazlarsa eşşek gibi dönerler ama o döndüğünde sen hala orda olurmusun bilemiyorum...
terk eden geri döndüğünde ıkıncı bir şansı vermeyın derim.bir kez yapan ıkıncıyı mutlaka yapar,tecrübeyle sabittir.
terk eden geri döndüğünde ıkıncı bir şansı vermeyın derim.bir kez yapan ıkıncıyı mutlaka yapar,tecrübeyle sabittir.
kesinlikle öyle ikinci bir şans vermemek lazım ben de tecrübeliyim. Giden etrafına bakmak için gider başka heyecanlar için daha iyisini bulabilirim ümidiyle gider sevse de gidebilir erkekler bizim gibi değil sevse de biri yakın davransın anında onun peşine gidebilecek potansiyel var onlarda her zaman, giden erkek kaybetmiştir geri gelirse size olan sevgisini,sizin ona verdiğiniz sevgiyi ve verdiğiniz değeri anlamıştır ama bir kere gidenden hayır gelmiyor bu durumda yani geri gelme durumunda yapılmasını önereceğim şey şudur buluşma teklif ederse buluşulur sonra bakkaldan soğuk bir su alınır ''beni yaptığın onca şeyden sonra geri kazanacağını mı sandın ? Gittin ve kaybettin üzerime al bu soğuk suyu iç '' deyip oradan uzaklaşılır bu kadar...
Döndümü tatlım seninkidearkadaşlar bende sizin gibi kıymet bilmeyenle karşılaştımm 4 yıl sonunda noktayı koyduk arkadaşın biri yazmış ya katil olay yerine gelir diye o kadar çok doğru ki ama Allah herkese layığını versin ki iyilik kıymeti bilmeyenlerde anlasınn. ve kesinlikle dönene ikinci şansı vermeyin biz bu konuda duygusal davrandığımız için yenik düşüyoruz ama unutmamak lazımmış bunu bende anladımm. Birinci hatayı yapan ikiyi mutlaka yapıyor...
arkadaşlar bende sizin gibi kıymet bilmeyenle karşılaştımm 4 yıl sonunda noktayı koyduk arkadaşın biri yazmış ya katil olay yerine gelir diye o kadar çok doğru ki ama Allah herkese layığını versin ki iyilik kıymeti bilmeyenlerde anlasınn. ve kesinlikle dönene ikinci şansı vermeyin biz bu konuda duygusal davrandığımız için yenik düşüyoruz ama unutmamak lazımmış bunu bende anladımm. Birinci hatayı yapan ikiyi mutlaka yapıyor...
Döndümü tatlım seninkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?