Arkadaşlarım Gelin Şu Soruyu Cevaplayalım...

durumumu anlatayım size arkadaşlar,2012 eylülde atandı işe gittiği ilk gün sende de atanamazsan evlenmemiz zor dedi. tabi ben bu sözlerden sonra hırçınlaştım elü ekim kavga ve susmalarla geçti. 6 aydır çok bunaldım daraldım bana 25 kasımda seni istemiyorum seninle ömür boyu mutsuz olmak istemiyorum dedi. 3 4 yıl afedersiniz ama cebinde 5 kuruşu yokken tek ben vardım parayı bulunca değişti bana destek değil köstek oldun dedi. ama 3 4 yıllık ilişkide hep bana minnettar olduğunu söyleyen iyi ki varsın diyen o idi. herşey bir günde değişti. neyse seni istenmiyorum deyince ben geri çekildim. yaklaşık bir ay ikimizden de ses çıkmadı. sonra şunu face ine bakayım dedim. hop sohbetten bir msj kzızn biri ben geldim yazdı tabi o da açıkmış gözlerimle şunu gördüm' bu ne güzel sürpriz aşkım seni seviyorum' işte yıkıldım o an 3 yılı iki cümleyele yıkan adam yeni hayata başlamış tabi ben üzüldüm ama hiç bişey yazmadan çıktım. ocakta doğum günümdü msj atmış seni unutamadım vs tabi beni bilmiyor zannediyor bu arada. arka arkaya aramaya başladı bende açtım sakince onu öyle yaralayıp kapattım. 2 gün sonra yazmış ist daymış kız oraya gidecekmiş her şeyi temizleyip gelecekmiş. akla bak sen. neyse gitmiş orada kızla öpüşmüş koklaşmış. sonra ayırldığımızı ailesine söylemek istemiş sanırım anneside beni severdi hemen arada benim haberim yok tabi bende böyle böyle dedi annesi benim dediğimi yapmazsa beni kaybeder dedi.bende uygun ir dille bu işin olmayacağını anlattım artık güven uçtu gitti çünkü. şimdi size şunu diyorum asla ikinci şansı vermyin hele ki ağır sözlerse. asla çünkü saygısı olmayanın sevgiside olmuyor. sadece bağımlılık olmuş oluyor kopamıyorsun ama ben koptum onu başkasını öperken her düşündüğümde iyi ki bitti diyorum. şimdi hala arıyor sizden fikir vermenizi istiyorum. içimde o günlerin acısı kaldı ondan sadee sevgi beklerken bunları yaşamak beni öyle yıprattı şimdi ona 3 yılımın heabını ödetmek istiyorum lütfen güzel fikirler bekliyorum kızlarr...OLMAZ DEMEYİN HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR. İKİNCİ ŞANSA HAYIR
not :şüpheli bir sevgiliniz varsa facede profilden hareket dökümlerine girin ve ara ya girerek bakın kimi aratmış ne yapmışş aklınızda bulunsun

oo güzel canım...
al hırsını ondan valla hazır gelmişken..

yaklaşık 4 ay sonra döndü. bu süreçte hiç bir şey yapmadım :) sadece kendi kendime iyileşmeye çalıştım zor bir süreç oldu ama başardım.
bence eğer dönmesini istiyorsanız en önemli şey kesinlikle sizden haber alamaması. dön diye yalvarmayın. sakın nasılsın? vs. gibi mesajlar atmayın. döndüğünde de bence ikinci şansı vermeyin :) sizin için iyi biri olsaydı gitmezdi. kendilerini acındırarak af dilemeleri de içinizi sızlatmasın. size yaşattığı acılar aklınıza gelmeli :) istisnaları vardır mutlaka ama şimdilik düşüncelerim bunlar :)

sana sonuna kadar katılıyorum sayfanın başında benim yazım var onu okuyup bana bir fikir verir misin ben sinirimi almak istiyorumm

Artık olmadıgını göster canım
Öyle canı istediginde ulasamasın sana;konusamasın..

erkek milleti değil mi insanın hayatına girmek için uğraşırlar sonra kendileri rahat a ulaşınca ilk ona destek olanı atarlarr.. bende ona göstereceğim bu nankörlüğünün karşılığını

canım öncelikle böyle bir adamdan kurtulduğun için şükret :) intikam pek haz vermiyor aslında. ya da şöyle diyeyim. eğer sinirin çok fazlaysa aldığın intikam hiç bir zaman yeterli gelmiyor. o yüzden eğer onu tamamen unutmak istiyorsan sana yaptıklarını fazla kafana takıp da kendini yıpratma. daha iyileriyle karşılaşabilirsin gerçekten.
o şu anda zaten sana dönmüş vaziyette. yani intikamın önemli kısmını almışsın aslında :) şu cümleyi çok benimsedim: bir insana verilebilecek en büyük ceza onu umursamamaktır. bir de bence verebileceğin en büyük acı, ona onsuz çok mutlu olduğunu göstermen

cevabın içi teşekkürler öncelikle :) evet kurtulduğum için gerçekten mutluyum çünkü şimdi dönmesine rağmen şartı varmış kafasın da
doğru nasıl şimdiye kadar ona cevap vermeden yani umursamadan yaşadıysam devam ederim. sen yukarı da yazmışsın 4 ay çok bir süreç geçirip atlatmışsın çok şükür. onu gözümde büyüttüğüm gibi küçülte bilirim. ama insan gerçekten acı çekmeyince olgunlaşamıyormuş. buradan ikinci şansı vereceklere diyorum acı çekmeye değer mi onu düşünün ?

burada yazmıştım bende sevgilim eski sevgilisi kanser miş felan diye ona döndü diye bilenler vardır belki.....
O kadar çok uykusuz gecelerim oldu ki kilo kaybı herkese karsı güvensizlik yani hayatım berbat bir haldeydi :26: sonra karar verip kendime çeki düzen verdim işe girdim çalışmaya başladım o arada onlar nişanlandı evlendi ....
Derin bir nefes alıp hayataa sıkıca sarıldım yeni arkadaşlar edindim çok mutluydum açıkcası 2 telefon kullanıyorum ve onun arama ihtimali olan telefonu artık üzerime dahi almıyordum birgün işten döndüm mesaj gelmiş mutlaka konuşmamız lazım yazmış umursamadım saat ilerledi aramalar başladı meşkule verdim
ertesi gün yine ısrarla konuşmalıyız dedi tamam dedim iş çıkışı gittim .Karşımda gördüğüm kişi sanki aç susuz hücre de bekletilmiş biri gibiydi anlattı dinledim
1 ay evli kalmışlar kız halk dilinde deli tıp dilinde farklı bir hasta çıkmış kavga gürültü olay üstüne olayy ..
SENİ SEVİYORUM dedi gözümün içine baka baka defol dedim rest i çektim eve döndüm 2 ay boyunca hergün kapımın önünde iş çıkışında bekledi hayır dedim
3 ay önce face den bir mesaj geldi yıllardır seni arıyorum sonunda buldum yazıyordu tanımadım tabi kimsin dedim münir dedi ben geçmişimi o an silip attım
MÜNİR KİM DERSENİZ münir benim ilk okul aşkım ilk göz ağrım ilk kalp çarpındım aşkım hayatım ömrüm herşeyimmmmmmm

ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) "evet" der ve istedigini verir
2) "hayır" der ve daha iyisini verir
3) "bekle" der ve en iyisini verir!

Allah dan isteyin o herşeyin en iyisinin bilir. darısı başınıza kızlar....

darısı başıma inş çok mutlu olursun :)

vaavav bu ne ilginç bir hikaye
çektigin sıkıntılar bitmiş refaha erişmişsin ya cok güzel bu canım Allah mutlulugunu daim etsin.
Rabbim bizlere de hayırlısını nasip etsin insallahh

benimki yazmayacağım diyor her seferinde de yazıyor sınav hazırlıkları nasıl gidiyor yazmış bana yaşattığı onca şeyden sonra yüzsüz gibi... ben de seni ilgilendiriyor muydu dedim evet umrumda dedi ben de yanındayken umrunda değildim dedim lütfen eskileri açma dedi niye dedim işte yazdı ben de inadına eskileri açtım mesaj atmamam gerekirmiş ben sadece sınavını merak ettim bir daha rahatsız etmem ii geceler yazdı. Ben de dedim ki bana yaşattıklarını bir gün sana bir kız yaşatacak sen nasıl beni köpek ettiysen ben senin için onca şey yapmışken sen nasıl bana o şekilde davrandıysan o kız da sana aynı şekilde davranacak sen o zaman adımı anacaksın beni geri isteyeceksin allaha açacaksın ellerini kuluna yaptıklarını o biliyor o gün geldiğinde ben bir kulum sadece seni affederim ama rabbim affeder mi inan ki bilmiyorum neyse sen de bunları anlayacak akıl yok hadi iyi geceler sana bye dedim 4,5 gün ses çıkmadı bundan dün tekrar mesaj attı mesela Beni aramışsınız dedi bir de mışsınız düşün.Benim sinirlerim tepeme çıktı. Seni falan aramadım ben dedim. 2 gün önce falan dedi. Hayal gördün sanırım aramadım seni ben dedim. Tamam rahatsız ettim kusura bakma iyi geceler yazdı. Ben de neyse sorun değil hadi sana da...dedim. Beni bir yokladı aklınca halbuki ben onu aramıyor sormuyorum kafasında kurmaya başladı sanırım düşünün artık Canım ona sadece şu mesajı at bir süre koşsun azcık yüz veriyormuş gibi yap sonra seni istemiyorum bittin benim için de aynı acıyı o yaşar emin ol.

umarım mutluluğun daim olur canım . Ben çok çekmiş biri olarak konuşuyorum. Bu konuyu bizim gibi çekmesinler diye açtım. Yaşadıklarımı okuyanlar bilir konuları çok fazla şey yaşadım ve ayaktayım destektim ona ailesi yokken istemezken ben tuttum elinden aldatıldım yine sahip çıktım okuyanlar detayları bilir peki o naptı üstüne birde terk etti ama şimdi nasılsın diye sorarsanız mükemmelim. Yani hayatım harika... O eminim çekiyordur . Bana arada bahaneyle mesaj attığına göre.. Ama ben onu sildim yok benim için.. Allah öyle büyüktür ki bir gün hepimize acı çektirenler hak ettiğini bulur bizi geri isterler. Ama şunu da unutmayın beklemediğimiz anlarda olur bunlar. Hayatınıza bakın kendinizle ilgilenin. Aynı senin yaptığın şeyleri yapmalarını öneriyorum canım forumdaki arkadaşlara... Eminim bir gün hepsi sürüm sürüm sürünecek. Allah yarına bırakır ama yanına bırakmazmış bunu düşünün. Rabbime açın ellerinizi...

canım senin ki iptal olmuş hayırlı olsun oh olmuş onaa :). bir arkadaş yazmıştı bana önceki sayfalarda umursamamak en büyük şey gibisinden bende öyle yapıyorum aslında. en son bana barışalım dedi bende dedim nasıl olacak bunca iğrençliğinden sonra onları duyunca yüzüme kapattı sonra hiç sesimi çıkarmadım normalde sinirlenip ben geri arardım anladı bu bir saat sonra bende rahat bir şekilde açtım. sonra dinlemek istedim ne diyecek diye şu an işim yok bana dediği 'sen işini bul ben ciddi adım atacağım iş bulunca bana haber ver' diyor. beni öyle değersiz bir konuma koymuş ki adam için işim olursa varım peki bu bakınca dünyanın sonu olmayacak kadar küçük bir sorun bunda yanımda olmayan adam beni hayatı rahat geçsin diye çalışma şartı koşuyorsa ileride yine işsiz kalınca koyar kapının önüne. bende ona sana mecbur değilim. iş bulunca beni ben olarak sevebilecek kişilere haber verir seçerim dedim kapattım. daha sesi çıkmadı 5 gün oldu çıkmasın bilerek msj hakkı vs konuşmada yapmıyorum. beni sinir edecek bir şey yapar da cevap veririm diye. ona artık bedduam bile yok layığını bulsun. İçim rahatladı artık inş hepimizin yaraları iyileşir...

Amin insallahh...
Daha çok sürünsünler onlar ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…