Arkadaşlarım hoşlandığım kişiyi beğenmiyor.

Olgun olmak zorunda değil , küpe takabilir , saçı boyalı olabilir ...
Uyuşturucu kullanıyormu , gözü dışardamı , şiddet eğilimlimi , insan hayvan sevgisi varmı bak bunlar daha önemli meseleler mesela .
Şiddet eğilimini bilmiyorum, tartıştığımız zamanlar oluyor. Henüz sevgilim değil sadece görüşüp birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Bana karşı tavırlarında herhangi bir saygısızlık hissetmiyorum.

Kendisinin bana yakışmadığını nerede nasıl hareket edeceğini bilmediğini söylediler. Teşekkürler cevabınız için. 🤗
Bu mu yaniii ay inanmıyorum tam tahmin ettiğim şey çıktı kesinlikle dinlemeyin kesinlikle ..

Hayır birşeyleri deneyimlemek için illa o acıyı çekmen gerekmiyor yaşın küçük belli. Burdaki ablalarını dikkate alarak tecrübe kazandığını say. Hem arkadaşlarınla hem özel ilişkin ile aradaki dengeyi sen tut. Arkadaşlarına ilişkine karışma yetkisi verme.
Malesef arkadaşlarımı kırmadan ne diyeceğimi bilmiyorum. En sonunda tamam üzülsem bile yaşamak istiyorum diye kestirip atmak zorunda kaldım.

29 yaşında benden 6 ay büyük ben de kendisinin bu şekilde olmasından hoşlandığımın farkındayım çünkü o çok hareketli ben çok durgun ve düşük moddayım çoğunlukla. 😞
Ne güzel işte birbirinizi tamamlamissiniz. Eşim 31 yaşında dışarıda dünyanın en ciddi adamıdır ama evde çocuktur. İki haline de bayılıyorum.😁 Ben sevdikten sonra kime ne? Siz sevdikten sonra onlara ne? Hayvan sevgisi varsa, merhametliyse gerisi mühim değil.
Ama arkadaslarinizi susturun bence. Onu ben beğendim ve hayatıma aldım, artık elestirileriniz kırıcı olmaya başladı deyin.

Ne güzel işte birbirinizi tamamlamissiniz. Eşim 31 yaşında dışarıda dünyanın en ciddi adamıdır ama evde çocuktur. İki haline de bayılıyorum.😁 Ben sevdikten sonra kime ne? Siz sevdikten sonra onlara ne? Hayvan sevgisi varsa, merhametliyse gerisi mühim değil.
Ama arkadaslarinizi susturun bence. Onu ben beğendim ve hayatıma aldım, artık elestirileriniz kırıcı olmaya başladı deyin.
Arkadaşım artık 20 yaşında olmadığımı ve bu tür ciddi olmayan şeylerle zaman kaybetmememi söyledi. Ben uzun süredir asosyal olduğum için sosyal ilişkilerimde çok zayıf hissediyorum açıkcası özgüvenim de zayıf. O yüzden başkalarının ne dediğini çok fazla umursuyorum sanırım.

Arkadaşım artık 20 yaşında olmadığımı ve bu tür ciddi olmayan şeylerle zaman kaybetmememi söyledi. Ben uzun süredir asosyal olduğum için sosyal ilişkilerimde çok zayıf hissediyorum açıkcası özgüvenim de zayıf. O yüzden başkalarının ne dediğini çok fazla umursuyorum sanırım.
Zaman kaybetmek mi? Buna o mu karar verecekmis? Ya hayatınızın aşkıysa? O zaman nasıl bir şey kaybetmiş olacaksiniz farkında mısınız?
Bence de fazla umursuyorsunuz. Her şeyi anlatmayın. Fikirlerini sormayın. Kendileri yorum yaparsa da kiriliyorum ama artık deyin.

Zaman kaybetmek mi? Buna o mu karar verecekmis? Ya hayatınızın aşkıysa? O zaman nasıl bir şey kaybetmiş olacaksiniz farkında mısınız?
Bence de fazla umursuyorsunuz. Her şeyi anlatmayın. Fikirlerini sormayın. Kendileri yorum yaparsa da kiriliyorum ama artık deyin.
Haklısınız konusu açıldığında kapatmaya çalışıyorum. Sadece böyle şeyler duyduğuma üzüldüm. Hepsi üst üste aynı tepkiyi verince sarsıldım. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.🤗

Haklısınız konusu açıldığında kapatmaya çalışıyorum. Sadece böyle şeyler duyduğuma üzüldüm. Hepsi üst üste aynı tepkiyi verince sarsıldım. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.🤗
Rica ederim. İnşallah coook cok mutlu olursunuz. 😊

Valla herkes kendi sevgilisine baksın derim kim 4.4 lük. Ve ortalığın bianda buz kesmesi :eğlence::eğlence:

Özelinden arkadaşlarına ne evlenince tanışırlar önceden tanışıp liseli ergenler gibi hep beraber takılmaca olayları saçma

Haklısınız aslında benim de bu tavrımı koymam gerekiyor ama birini kıracağım diye çok korkuyorum. Kimseye kolay kolay cevap veremem. 😞

Bana göre gereken yerde ip ele alınmalı hicbir arkadasın ozeline hic karişmadım ben secimine saygısızlık bikere. He ciddi zarar gorecegi durumda bi son uyarı yapabilirim.

Pasif olduğunuz için çok konuşuyorlar demek. Ben de sizin gibiydim sonra aklım başıma geldi herkesi susturup yolladım. Saygısızlıktır bu. İnsanlığına değil tipine bakan arkadaş olmaz olsun.

Özelinden arkadaşlarına ne evlenince tanışırlar önceden tanışıp liseli ergenler gibi hep beraber takılmaca olayları saçma
Hep beraber takılmıyoruz. Ben kendisiyle 3.5 aydır görüşüyorum sadece bu hafta 2 kere arkadaşlarımlayken denk geldi ve oturup çay içtik. Onlar da sadece birer kere gördüler ama iki arkadaşımdan da negatif tepki alınca yanlış yapıyorum hissine kapıldım.

Hep beraber takılmıyoruz. Ben kendisiyle 3.5 aydır görüşüyorum sadece bu hafta 2 kere arkadaşlarımlayken denk geldi ve oturup çay içtik. Onlar da sadece birer kere gördüler ama iki arkadaşımdan da negatif tepki alınca yanlış yapıyorum hissine kapıldım.
Bir kere gördükleri adam hakkında çok konusmasınlar hele aman boşver

Back
X