Arkadaşlarım hoşlandığım kişiyi beğenmiyor.

Pasif olduğunuz için çok konuşuyorlar demek. Ben de sizin gibiydim sonra aklım başıma geldi herkesi susturup yolladım. Saygısızlıktır bu. İnsanlığına değil tipine bakan arkadaş olmaz olsun.
Evet biraz pasifim sanırım. Arkadaşlarımın etkisinde kalıp yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama ne yazık ki onların yorumları yüzünden mutsuz oldum ve bunu da engelleyemiyorum.

Evet biraz pasifim sanırım. Arkadaşlarımın etkisinde kalıp yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama ne yazık ki onların yorumları yüzünden mutsuz oldum ve bunu da engelleyemiyorum.

Gerçeklik payı olsa mutsuz değil huzursuz olursunuz gibi geliyor bana. Mutsuz olma sebebiniz arkadaşlarınızın heyecanınıza ortak olmaması :) Siz gönlünüze göre yaşayın, üzecek bir insansa da uzaklaşmayı bilin yeter.

Gerçeklik payı olsa mutsuz değil huzursuz olursunuz gibi geliyor bana. Mutsuz olma sebebiniz arkadaşlarınızın heyecanınıza ortak olmaması :) Siz gönlünüze göre yaşayın, üzecek bir insansa da uzaklaşmayı bilin yeter.
Çok teşekkür ederim sanırım gerçekten öyle. Çünkü bütün gün aslında öyle değil diye açıklama yaptım. 🤦🏻‍♀️

5 yaşında bebek değil ki bu hareketli olsun. O annelerin benim çocuğum yaramaz değil hiperaktif uydurmasinj hiç bir sevgili için soylendigini duymamistim:KK71:
Yani sürekli bir şeyler yapmak isteyen oturduğu yerde oturamayan bir insan demek istemiştim yanlış kelimeyi seçmişim. 😂

Yani sürekli bir şeyler yapmak isteyen oturduğu yerde oturamayan bir insan demek istemiştim yanlış kelimeyi seçmişim. 😂
Yani hiperaktivite sorunu varsa gerçekten serseri demeleri çok komik olmuş ikisi çooook ayrı şeyler. Siz nasıl mutlu olacaksanjz onu yapın. Ama malesef 2 den fazla kişi aynı seyleri soyluyorsa genelde aşktan kör olan gozlerimizin bizi yaniltmasiyla onlarla aramızı aciyoruz sonra kafamizi :kızgın: tedbir iyidir uyarilan kişiye karşı

Yani hiperaktivite sorunu varsa gerçekten serseri demeleri çok komik olmuş ikisi çooook ayrı şeyler. Siz nasıl mutlu olacaksanjz onu yapın. Ama malesef 2 den fazla kişi aynı seyleri soyluyorsa genelde aşktan kör olan gozlerimizin bizi yaniltmasiyla onlarla aramızı aciyoruz sonra kafamizi :kızgın: tedbir iyidir uyarilan kişiye karşı
Evet ikisinin de aynı tavırda olması beni mutsuz etti aslında. Ama geçen sene üzücü bir olay yaşadım ve öleceğim sanmıştım o zamandan beri insanlarla görüşmeyi azalttım ve daha çok içime kapandım. Bu aralar biraz fazla sosyal olunca hepsi birden ağır geldi, afalladım. Kafamı karıştırdılar başlarda mutluydum.

Evet ikisinin de aynı tavırda olması beni mutsuz etti aslında. Ama geçen sene üzücü bir olay yaşadım ve öleceğim sanmıştım o zamandan beri insanlarla görüşmeyi azalttım ve daha çok içime kapandım. Bu aralar biraz fazla sosyal olunca hepsi birden ağır geldi, afalladım. Kafamı karıştırdılar başlarda mutluydum.
Onlar mı sizin kafanızı karıştırdı yoksa uzun sessizlik sonra gelen ilgi mi olcup bicin tartın. Hayırlısı

Ohoo herkesi dinleseydik :KK14:
Yaşınız gençse muhtemelen kıskançlık olmuştur onlar o yüzden öyle diyordur. Siz onun yanında rahatsanız, size uygun olduğunu düşünüyorsanız kulak asmayın söylenenlere he he deyip geçin.

Kendisinin bana yakışmadığını nerede nasıl hareket edeceğini bilmediğini söylediler. Teşekkürler cevabınız için. 🤗
Küpe takması, saçının boyalı olması, olgun olmadığını düşünmeleri.

bu ikisi farklı şeyler yalnız.
küpesi saçı, kıyafeti bence sorun değil.
ama nerede nasıl davranacağını bilmemek, sorundur.

yarın öbür gün bir ortamda bulunduğunuzda hareketleri ile sizi utandıracak biri mi?
bir kadın ile nasıl konuşacağını, bir kadına nasıl davranacağını biliyor mu?
nezaket sahibi mi?
bir konu ile ilgili konuşurken kendini net ifade edebiliyor mu? hayat görüşleriniz benzer mi?
vs vs...

bunları bir yana bırakırsak, her ilişkinin sonu evlilik ile bitecek diye bir şey yok 🤷🏻‍♀️
size iyi geliyorsa önünüzü görmek için bir süre daha devam edin.
bunları sonra düşünürsünüz.

Küpe takan erkek eros'un kayınçosudur saygı duyun çocuuğaa:KK9:

tahminim 20li yaşlardasın, o zaman öyle geliyor da 30lu yaşlara geçerken bu ne ya çocukluk, moduna giriyorsun 🤣
beni rahatsız etmez. ama anlayabiliyorum :)
tam olarak şekilcilik diyemiyorum o yüzden.
biraz hayat tarzı yansıması. 🤷🏻‍♀️

Önemli olan senin düşüncelerin eğer çocuktan eminsen ve mutluysanız kimsenin fikri önemli değil.

Back
X