arkadaşlarım sen haksızsın diyor

yoo bence hiç haksız değilsin sonuçta sürekli iptal olan bi program var ortada ve sana gayet haber verebilirdi. Ne yani sen arayıp ne yapıyorsun demesen hiç haberin bile olmayacaktı. Bence çocukluk değil seni görmek istese gayet görmeye gelirdi.

Gönlünü al bence haksızsın çünkü oda bilemezdi erteleneceğini ve arkadaşı gitmesi lazım bence

Bazen nikahlı kocamı göremiyom ben geçen ay işe gitgel ki işi yol şöfer kendisi işten gel köye gittikmi de iş var zaten ayrı odalarda yatıyoz hava soğuk diye biz sobalı yerde yatıyoz adamı bi kahvaltı bi akşam yemeğinde görüyodum oda görmek yani konuşmaya bile fırsat olmadan 3hafta böyle devam etti kızsam ne fayda iş bu
Yoldan gelir yemeğini yer üzerini değişir arkadaşlarıyla buluşur gece gelir zıbarır kırılıyorum ama o da haklı iki insan yüzü görmeye hasret susuyorum bende bişey desem ergen kavgası gibi olcak diye

Bence bundan sonra adamın tepkilerini ölç. Belkide görüşme sıklığını azaltmak ikinizede iyi gelir.

Bu sizin ilişkinizin dinamiği ile alakalı.
Sana haklısın ya da haksızsın diyemem.
Ama ortada sürekli iptal olan bir program varsa sana haber vermeli diye düşünüyorum .
Yanı her gün görüşüyormuşsunuz normalde , sizin ilişkiniz için sanki bir tık haklısın gibi .
Ama bana kalırsa her gün görüşmek doğru değil ben istemezdim .
Onun dışında bir hayatın kalmaz yani öyle olursa.
Zaten evlenince ayni eve gireceksinjz butun gün dipdibe ;)
Sevgiliyken azcık özlem iyidir :)

Haksızsın. Eğer gerçekten seninle görüşmemek için bahane bulmuyorsa ki bence bulmuyor, (benzer durumu kendim yaşadığımdan) işi inada bindirmiş olabilir, haksızsın. Zaman tanı ve buluşmayı kendisinin talep etmesini bekle. Ekstra bir konu olarak plan iptallerinden seni haberdar etmesi gerekirdi. En azından 10 değil de 7-8 de görüşseniz yine de yeterdi.

senin gibi insanların sevgili bulmuş olması bile mucize. adamlar nasıl katlanıyor hayret. bence değmez.
O ne biçim laf öyle ne terbiyesizsin. Senin gibi insanların nefes alması bile oksijen israfı. Dünyada yer kapladığına değmezsin. Nasıl senin gibi konuştum hoşuna gitti mi?

Bence haklısın
Yani program iptal olduysa seni arayıp görüşelim demeliydi
Ben olsam kırılırdım
Nasıl hallettiniz
Alttan alıp özür dilemedin umarım

Haksızsın diyen arkadaşlar neye göre haksız buluyorlar bi anlatsalar?

Back
X