• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlarım sen haksızsın diyor

Tek derdiniz bu olsun.

Haklılık haksızlık konusuna girmeyeceğim ama size tavsiyem görüşmeseniz özleseniz dahi görüşme baskısı yapmayın, bu konuda kavga çıkarmayın.

Olacak iki şey var ya zorla istemeden sırf laf yememek içşn sizle görüşecek ya da bu tavırlarınuzdan soğuyacak ve ilişkiniz bitecek.

Erkekler kaçanı sever. Bırakın o özlesin, o görüşmek istesin.

Benden söylemesi.

Senin konuların sek sek gibi
Eski nişanlısı sıkıştırdı
beraber yaşıyırdunuz o istemiyordu
Ablan vardı bilmem ne
Sonra hamilelik şüphesi
Sonra annesi ve eski nişanlı dedikodu
Arada atladığım da vardır.

Ne bu?
Komikmiş.

Sorun ne bilion mu?bi erkek bu kdrini sevmez. Bunaltmissin adami.. birak bi kac gun arama sorma hele.. beklemesini bilenin hersey ayagina gelir:) gormezseniz bi kac gun olmezsiniz. Hem kavusmasi guzel olur.

Biraz sevgiliniz dışında uğraşlarınız olsun.hayatınızın merkezine almayın adamı.sonra en ufak şeyde dünya yıkılmış gibi tepki veriyorsunuz.adam bıkmış bence biraz yoksa buluşmak için arardı iptal olunca.kafasını dinlemek istemiş olabilir normal.1 haftada görüşmeyin.

Senin konuların sek sek gibi
Eski nişanlısı sıkıştırdı
beraber yaşıyırdunuz o istemiyordu
Ablan vardı bilmem ne
Sonra hamilelik şüphesi
Sonra annesi ve eski nişanlı dedikodu
Arada atladığım da vardır.

Ne bu?
Komikmiş.
Yav istisnasız her konuma girip ben bu konuyu beğenmedim diye yorum yapıyosun ne yapayım sana konu mu beğendireyim okuma madem

Bence de sen haklısın ama tavrın yanlış olmuş birde işaretler senden uzaklaştığını gösteriyor adam 2 kere yemek iptal olduğu ve arada nöbeçi olduğunu bildiği halde senle görüşmek istememiş anlamlar yüklemeye çok gerek yok aslında erkekler düz mantık bizim gibi değil biz bütün gün her an onları düşünürüz ama onlar bizi unuturlar bile üzgünüm ama ilişkin uzatmaları oynuyor gibi ve ne kadar üstüne gidersen o kadar ters tepecek nerden biliyorsun dersen aynı şeyleri yaşadım hatta burdaki çoğu kadın yaşadı emin ol

Uzatma konusunda gerçekten de çok çok haksızsınız ama kızma konusunda haksız değilsiniz bence. Siz o kadar önem verirken o kişinin sizi savsaklaması sinir bozucu. Bence beklentileriniz konusunda paralel ilerlemiyorsunuz. Onun size uyma ihtimali pek yok siz ona uyun, biraz mesafe koyun.

Hahaha anlıyorum bende özleyince arızaya bağlıyorum :) yani bemde bu konuda sınav haftaları trip atıyorum. Özleyince geliyolar bana

Bi ben mi haklı olduğunu düşünüyorum hafta içi bi kez hafta sonu da hala bi kez dışarı çıkmazsak mızmızlanırım,gayet de idare ediliyorum sanırım. Sevgiliyken de senin gibi yapardım,yaptım.

yok yalnız değilsiniz bende öylr düşünüyorum

Ay yalnız değilmişim yaşasın :D işte benim de göremeyince sinirim zıplıyor ne yapayım..

Biraz sevgiliniz dışında uğraşlarınız olsun.hayatınızın merkezine almayın adamı.sonra en ufak şeyde dünya yıkılmış gibi tepki veriyorsunuz.adam bıkmış bence biraz yoksa buluşmak için arardı iptal olunca.kafasını dinlemek istemiş olabilir normal.1 haftada görüşmeyin.
Zaten sevgilim benim hayatımın merkezi değil genellikle benim günlerim dolu dolu geçer ama arada illa sevgilim de olsun isterim onu görmek isterim yoksa daha uğraşacak bi sürü işim var

Konunun tamamını okumadım. Hep son dakika mi iptal oldu yemekler? İptal olduğunu öğrenince seni görmeye gelebilirdi bence. Yani ben olsam öyle yapardım

Şu sevgililerinize karşı birkaç gün görüşmeyince dünya batarmış onsuz yapamıyormuş izlenimi vermeyin ya çok itici oluyor gerçekten yok özledim yok neden gelmedin alt tarafı 4-5 gün abartacak ne var bu kadar onun elinde olan şeyler değil yarım saat kızmışsınız ölmezsiniz o kadar özlemekten merak etmeyin yani biz 1 sene eşimle farklı şehirlerden çıktı ayda bir gelebiliyordu yahu

Ah şu beklentiler. Erkek milleti bizim kadar ince düşünemiyor. Boş kaldım o zaman bari trauma'yı göreyim demez. Diyenler de ya çok nadir ya da bize dek gelmiyor. Haklısınız ama uzatnayın

merhaba hanımlar sevgilimle tartıştık bence ben haklıyım ama danıştığım tüm arkadaşlarım beni haksız buluyor :KK43: bir de siz bakıverin

Şimdi normal şartlar altında biz sevgilimle her gün ya da en kötü ihtimalle günaşırı görüşüyoruz. Ama ben onu 3 gündür göremiyorum hem de çok saçma bi sebepten ve çok özledim. Pazar arkadaşlarıylaydı görüşemedik ona hiçbir lafım yok pazartesi nöbetçiydi pazartesi de görüşemedik kendi kendime salı görüşürüz artık diyorum mantıken salı görüşmemiz lazım. Salı günü oldu bizim arkadaşın tayini çıktı akşam iştekilerle ona veda yemeği düzenleyeceğiz dedi ona da tamam dedim ben de akşam için arkadaşlarımla plan yaptım sonra o akşam o veda yemeği iptal oldu dedi. Ben de e o zaman çarşamba görüşürüz diye düşündüm bi şey demedim. Bugün sabah akşam napcaz dedim e işte veda yemeğine gitcem ben dedi. Gerçekten bunu duyunca gözüm seğirdi bi gitmesen olmaz mı ya özledim seni dedim ya ayıp olur diyince biraz bozuldum ama üstelemedim tamam dedim. 10 gibi aradım napıyosun dedim evdeyim dedi ne işin var evde dedim yine ertelendi yemek tayini çıkan adam gelemiyomuş dedi. Bu arada yarın da nöbetçi olduğunu söyledi yani ben adamı en erken cuma akşam görebilcem. Öyle olunca sinirlendim en son kaç gün boyunca beni görmemeyi göze alıp veda yemeğini tercih ettiğine değdi mi diye söylendim biraz.. biraz derken yarım saat falan.. tamam geleyim görüşelim dedi o da ama saat 10 zaten sabahın 6sında uyanmışım uykudan gözüm kapanıyo saat 10da gelip beni görecekmiş. Gelme istemiyorum zorla mı görcem seni ben seni bikaç gün görmesem hemen özlüyorum ama bu senin için hiç problem değil belli ki diye sonnn hız söylenmeye devam ettim. O da hala telefonda şebeklik yapıp beni güldürmeye yumuşatmaya çalışıyor o öyle yaptıkça ben de tersledim. En son ya tamam böyle yapıcaksan kapatalım sen sakinleşince konuşuruz dedi ben de hem suçlusun hem güçlüsün dedim kapattım. Yani çok sinirlendim niye o kadar sinirlendim bilmiyorum. Ama sanki dünyanın en kötü şeyini yapmış gibi sinirlendim o an ve de o sinirle konuştum.

Sonrasında bunu iki arkadaşıma anlattım ikisi de haksızsın dedi. Ben de bu kadar uzattığım söylendiğim için üzüldüm uzatma konusunda ama esas noktada yani kavganın çıkış noktasında haklı olduğumu düşünüyorum. Arayıp gönlünü almayı kırıldığım konuda konuşmayı düşünüyorum ama sizce napsam
bence siz haklısınız cunku ıptal olan yemek nedenıyle sızı arayıp yemek ıptal ıstersen geleyım yada sen gel dıyebılırdı yahutta dısarda bulusabılırdınız, adam kendını dınlemeyı tercıh etmıs yanı sızı özlememiş, özleyen insan gelir yada gelme imkanı yoksa sizi çağırır hem yemeğe birlikte gitmekte bir opsiyon ben olsam bende cırlardım..

Çok dırdır etmen iyi olmamış ama yemek iptal olduğunda seni arayıp görüşebilirdi, burada haklısın.

senin gibi insanların sevgili bulmuş olması bile mucize. adamlar nasıl katlanıyor hayret. bence değmez.

merhaba hanımlar sevgilimle tartıştık bence ben haklıyım ama danıştığım tüm arkadaşlarım beni haksız buluyor :KK43: bir de siz bakıverin

Şimdi normal şartlar altında biz sevgilimle her gün ya da en kötü ihtimalle günaşırı görüşüyoruz. Ama ben onu 3 gündür göremiyorum hem de çok saçma bi sebepten ve çok özledim. Pazar arkadaşlarıylaydı görüşemedik ona hiçbir lafım yok pazartesi nöbetçiydi pazartesi de görüşemedik kendi kendime salı görüşürüz artık diyorum mantıken salı görüşmemiz lazım. Salı günü oldu bizim arkadaşın tayini çıktı akşam iştekilerle ona veda yemeği düzenleyeceğiz dedi ona da tamam dedim ben de akşam için arkadaşlarımla plan yaptım sonra o akşam o veda yemeği iptal oldu dedi. Ben de e o zaman çarşamba görüşürüz diye düşündüm bi şey demedim. Bugün sabah akşam napcaz dedim e işte veda yemeğine gitcem ben dedi. Gerçekten bunu duyunca gözüm seğirdi bi gitmesen olmaz mı ya özledim seni dedim ya ayıp olur diyince biraz bozuldum ama üstelemedim tamam dedim. 10 gibi aradım napıyosun dedim evdeyim dedi ne işin var evde dedim yine ertelendi yemek tayini çıkan adam gelemiyomuş dedi. Bu arada yarın da nöbetçi olduğunu söyledi yani ben adamı en erken cuma akşam görebilcem. Öyle olunca sinirlendim en son kaç gün boyunca beni görmemeyi göze alıp veda yemeğini tercih ettiğine değdi mi diye söylendim biraz.. biraz derken yarım saat falan.. tamam geleyim görüşelim dedi o da ama saat 10 zaten sabahın 6sında uyanmışım uykudan gözüm kapanıyo saat 10da gelip beni görecekmiş. Gelme istemiyorum zorla mı görcem seni ben seni bikaç gün görmesem hemen özlüyorum ama bu senin için hiç problem değil belli ki diye sonnn hız söylenmeye devam ettim. O da hala telefonda şebeklik yapıp beni güldürmeye yumuşatmaya çalışıyor o öyle yaptıkça ben de tersledim. En son ya tamam böyle yapıcaksan kapatalım sen sakinleşince konuşuruz dedi ben de hem suçlusun hem güçlüsün dedim kapattım. Yani çok sinirlendim niye o kadar sinirlendim bilmiyorum. Ama sanki dünyanın en kötü şeyini yapmış gibi sinirlendim o an ve de o sinirle konuştum.

Sonrasında bunu iki arkadaşıma anlattım ikisi de haksızsın dedi. Ben de bu kadar uzattığım söylendiğim için üzüldüm uzatma konusunda ama esas noktada yani kavganın çıkış noktasında haklı olduğumu düşünüyorum. Arayıp gönlünü almayı kırıldığım konuda konuşmayı düşünüyorum ama sizce napsam
Hepsini okumadim ama haksizsin veda yemeği önemli sürekli olan bi sey değil sonuçta ergen gibi ben mi yemek mi diye triplere girmişsiniz..

Back
X