Arkadaşlarım sürekli sevgilimi kötülüyor, sıkıldım artık.

Regular Heroine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
53
14
88
28
Sürekli sevgilim hakkında olumsuz eleştiride bulunuyorlar. Üstelik eleştirdikleri şeyler de hiç mantıklı değil. Sevgilimle bir yere gideceğimiz zaman buluşma yerini, mekanı vs. hep ben seçiyorum. Ben ne yapmak istersem onu yapıyor, o an ne konuşmak istersem onu konuşuyor. Kendisi zaten fazla konuşmaz genelde beni dinliyor. Ben sus deyince tamam diyor. Çok sakin, ne yapsam sinirlenmiyor. 3 yıldır beraberiz hep böyleydi yani. Arkadaşlarım bu adam saf mı nesi var vs. diye saçma sapan laflar ediyorlar. Sizce bizi kıskandıkları için mi böyle yapıyorlar yoksa eleştirmekte haklılar mı?

hayır saf değil, gayet akıllı. neden herkes böyle düşünüyor?

Normal değil çünkü anlattıkların. Normal şartlarda sevgililer ortak kararlar alır, ortak ilgi alanlarından konuşur falan filan. Hep senin istediklerini yapıyorsa bu adamın kişiliği oturmamıştır.

Normal değil çünkü anlattıkların. Normal şartlarda sevgililer ortak kararlar alır, ortak ilgi alanlarından konuşur falan filan. Hep senin istediklerini yapıyorsa bu adamın kişiliği oturmamıştır.
Belki çok sevdiğinden ve onu kırmak istemediğindendir.

Sinirlenmeyince saf mı oluyor.

Pardon yanılmışım benim koca sinir küpü değil zeka küpü o zaman...

Ne tuhaf arkadaşların var.

Sinirlenmek değil mesele, kendi kararlarını alamıyor, kendi isteklerini söyleyemiyor oluşu. Konu sahibi ne isterse o yapılıyor, o ne isterse o konuşuluyor. Böyle bir adama haliyle ne mükemmel insan gözüyle bakılmıyor.

Bu arkadaşlarınız nasıl haberdar oluyor aranızda olanlardan?

Eğer 7/24 yanınızda değiller de onu sizden dinliyorlarsa, onlara da buraya yazdığınız gibi anlatıyorsanız olanları, onların da öyle karşılık vermeleri doğal.

"Bizi kıskanıyorlar mı" diyorsunuz, iyi bir şey gibi anlatıyorsunuz da ilişkiniz çok sıkıcı görünüyor buradan yani imrenilecek bir tarafı yok.

En iyisi siz erkek arkadaşınızın mizacını ve ilişkinizi detaylarını herkese anlatmayın kafanız rahat etsin.

Kıskanıyor olabilirler..
Ayrıca arkadaşlarınız ne kadar yakın olursa olsun sevgilinize hakaret etme hakkı tanımayın onlara.

Niye hemen saf diye yaftalanıyorki, belki çok sakin, anlayışlı, size, isteklerinize, fikirlerinize çok değer veren biri... Niye saf yani?!

onlar da sürekli sevgililerinin huylarını anlatıyorlar bana soruyorlar bunda garip bir şey yok. ayrıca ortak ilgi alanımız çok yani ben sürekli kendimden bahsetmiyorum.

Durduk yere kimse gelip de "Saf bu" dememeli buna hakları yok, ne kadar arkadaş olurlarsa olsunlar.
Ama 3 yıldır berabersiniz, sana tuhaf gelen bir yön görüp de arkadaşlarına anlattıysan ya da fikir istediysen onlardan, bunu diyebilirler.

herkes sevgililerini anlatıyor bana sorduklarında bende neler yaptığımızı, nasıl huyları olduğunu söylüyorum haliyle. zaten birkaç kere yüz yüze de gördüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…