- 20 Haziran 2015
- 53
- 14
- 88
- 28
- Konu Sahibi Regular Heroine
-
hayır saf değil, gayet akıllı. neden herkes böyle düşünüyor?Ben de o ne öyle saf mı diyecektim ki arkadaşlarn da aynı şeyi söylemiş.
hayır saf değil, gayet akıllı. neden herkes böyle düşünüyor?
Belki çok sevdiğinden ve onu kırmak istemediğindendir.Normal değil çünkü anlattıkların. Normal şartlarda sevgililer ortak kararlar alır, ortak ilgi alanlarından konuşur falan filan. Hep senin istediklerini yapıyorsa bu adamın kişiliği oturmamıştır.
Sinirlenmeyince saf mı oluyor.
Pardon yanılmışım benim koca sinir küpü değil zeka küpü o zaman...
Ne tuhaf arkadaşların var.
Belki çok sevdiğinden ve onu kırmak istemediğindendir.
zaten fazla konuşmaz genelde beni dinliyor. Ben sus deyince tamam diyor.
herkes sevgililerini anlatıyor bana sorduklarında bende neler yaptığımızı, nasıl huyları olduğunu söylüyorum haliyle. zaten birkaç kere yüz yüze de gördüler.Durduk yere kimse gelip de "Saf bu" dememeli buna hakları yok, ne kadar arkadaş olurlarsa olsunlar.
Ama 3 yıldır berabersiniz, sana tuhaf gelen bir yön görüp de arkadaşlarına anlattıysan ya da fikir istediysen onlardan, bunu diyebilirler.
napiyim o konuşmayınca ben konu açıyorum. bazen şakasına veya bir şeye bozulunca sus diyorum hemen susuyor.
napiyim o konuşmayınca ben konu açıyorum. bazen şakasına veya bir şeye bozulunca sus diyorum hemen susuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?