Arkadaşlarım sürekli sevgilimi kötülüyor, sıkıldım artık.

deveye diken..mantığında o arkadaşlar.
adam gibi çocuk işte, dert aramayın.

Vallahi sen ilişkinin içinde ve seven taraf olduğundan mütevellit ben çevrendekilerin yorumlarına daha çok güvenirim. Zaten anladığım kadarıyla bir kişi eleştirmiyor birkaç kişiden duyuyorsun bunu. Bir laf vardır birisi size eşek dediği zaman kızın, birisi daha size eşek dediği zaman oturup bir düşünün, birisi daha size eşek dediği zaman gidip semer almanın vakti gelmiştir.. Birden fazla kişi aynı düşüncedeyse sende oturup bir düşün derim..

deveye diken..mantığında o arkadaşlar.
adam gibi çocuk işte, dert aramayın.

Neden illa iki uç? Normal insanlar eşit şartlarda ilişkiler yaşarlar. İki tarafın da istekleri, beğenileri, sorunları sorumlulukları konuşulur, paylaşılır. Tek bir taraf bunu yapıyorsa o ilişkide ya da o insanlarda bir sıkıntı var demektir. Kadın için de erkek içinde aynı şey geçerli.

Doğrunun bir tarafı aşırı silik bir insan diğer tarafı aşırı baskın bir insan. Ama bu iki nokta arasında bir sürü başka insan daha var normal olan. Yani silik olanı eleştiren insanın tercihinin baskın insan olduğu gibi bir genelleme yanlış.

Sizde başkalarının yanında sus gibi şeyler kullanıyorsanız sevgilinize bunu size söylemeleri çok normal
Tabi sizin takındığınız tavır yanlış çocuğa sus der gibi.
Fakat bunun yanında sevgilinizde sus kelimesine ses çıkarmıyorsa sanırım arkadaşlarınızın dediği doğru

Şimdi ben sevgilini hiç tanımadığım için sevgilinin kendisi hakkında bir yorum yapamayacağım. Fakat eğer sen mutluysan arkadaşlarının kötülemesi falan umurunda olmamalı. Bak aile kötülese veya olumsuz bişeyler söylese o zaman umursama demezdim emin ol. Ama arkadaş bu. Gerçekten iyiliğini de düşünüyor olabilirler veya kıskanıyor da olabilirler. Ben mi şüpheciyim bilmiyorum ama insanlar bu devirde her şeyi yapıyorlar yani. Bence arkadaşlarına sevgilinle olan ilişkinden fazla bahsetme hatta hiç bahsetme. Ben sevgilimi arkadaş ortamıma sokmam mesela, sadece fotoğraflarımızdan falan biliyorlar. Hal hatır sorulduğunda da "iyi" deyip geçiyorum. Fazla samimiyet iyi değildir. Klişe olacak ama ben o kafada bir insanım bu konuda, ahlakın bu kadar değiştiği bir çağda kimse kusura bakmasın. Eşim olmuş olsaydı o farklı olurdu mesela ama sevgili başka, eş başka. Neyse.
İlişki senin ilişkin, mutluysan mutluluğunu korumaya bakmalısın.

Arkadaşım sevgilinle ilgili konuşmaları , buluşmaları vs.vs. niye anlatıyorsun senin özelin sonuçta! arkadaşların senden yüz bulmuş konuşuyorlar. Suç senin , yapman gereken sorduklarında bir sıkıntı yok deyip geçmek. Özelini anlatma böyle kafanı bir güzel karıştırıp seni dolduruşa getirirler.

Tuvalet eğitimi de verdiniz mi? İleri itaat ve koruma eğitimi vermenizi de tavsiye ederim.

Sevgilin ozunde iyi birisi. Toplumda gordugumuz ben erkeğim, höt höt doye bagiran tiplerden degil. O yuzden arkadaslarin alisik degil ben sadece suna takildim, fazla domine ediyosun. Bende gideceğimiz yeri secerim falan ama sus, otu, gel, git demek dogru degil. birisi (sevgilin dahi olsa) sus dediginde sana mi sorucam diyebilmeli, cocuk degil sonucta kac yasinda adam nerde konusup konusamayacaginin farkindadir

sevgilin yönetilmeyi seviyor gibi
sen de mutluysan milletin dediğini neden takıyosun

Her anını arkadaşlarına anlatma olsun bitsin. Ne kadar sürüyor ilişkiniz? Belki adam öküz ruhunu bastırıyordur daha yeniyseniz. Zamanla anlamsız laflar söylemeye başlayan bir öküz çıkabilir içinden. Ama canım cicim aylarını geçtiyseniz ve adam hala herşeye tamam canım tamam hayatım diyorsa: siz bundan rahatsız olmuyorsanız sorun yok. Ama siz de bundan rahatsızsanız bence de bir gariplik var. Ben olsam rahatsız olurdum. Asi bir sevgili istemem ama yeri geldiğinde de karar mekanizmasını ilerletecek bir adamla olmak isterim açıkçası.

zaten bir daha arkadaşlarımla böyle konular konuşmamaya karar verdim 4 yıldır tanışıyoruz ama 3 yıldır sevgiliyiz. zamanla her şey değişebilir tabii

otur diyince otur kalk diyince kalk sus diyince sus

bu sevgiliye değil herhangi bi insana yapılacak şey değil

sanki bişeyi eğitiyo gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…