- 17 Aralık 2015
- 4.204
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.320
- 208
- Konu Sahibi Regular Heroine
-
Sürekli sevgilim hakkında olumsuz eleştiride bulunuyorlar. Üstelik eleştirdikleri şeyler de hiç mantıklı değil. Sevgilimle bir yere gideceğimiz zaman buluşma yerini, mekanı vs. hep ben seçiyorum. Ben ne yapmak istersem onu yapıyor, o an ne konuşmak istersem onu konuşuyor. Kendisi zaten fazla konuşmaz genelde beni dinliyor. Ben sus deyince tamam diyor. Çok sakin, ne yapsam sinirlenmiyor. 3 yıldır beraberiz hep böyleydi yani. Arkadaşlarım bu adam saf mı nesi var vs. diye saçma sapan laflar ediyorlar. Sizce bizi kıskandıkları için mi böyle yapıyorlar yoksa eleştirmekte haklılar mı?
deveye diken..mantığında o arkadaşlar.
adam gibi çocuk işte, dert aramayın.
Sürekli sevgilim hakkında olumsuz eleştiride bulunuyorlar. Üstelik eleştirdikleri şeyler de hiç mantıklı değil. Sevgilimle bir yere gideceğimiz zaman buluşma yerini, mekanı vs. hep ben seçiyorum. Ben ne yapmak istersem onu yapıyor, o an ne konuşmak istersem onu konuşuyor. Kendisi zaten fazla konuşmaz genelde beni dinliyor. Ben sus deyince tamam diyor. Çok sakin, ne yapsam sinirlenmiyor. 3 yıldır beraberiz hep böyleydi yani. Arkadaşlarım bu adam saf mı nesi var vs. diye saçma sapan laflar ediyorlar. Sizce bizi kıskandıkları için mi böyle yapıyorlar yoksa eleştirmekte haklılar mı?
Tuvalet eğitimi de verdiniz mi? İleri itaat ve koruma eğitimi vermenizi de tavsiye ederim.Sürekli sevgilim hakkında olumsuz eleştiride bulunuyorlar. Üstelik eleştirdikleri şeyler de hiç mantıklı değil. Sevgilimle bir yere gideceğimiz zaman buluşma yerini, mekanı vs. hep ben seçiyorum. Ben ne yapmak istersem onu yapıyor, o an ne konuşmak istersem onu konuşuyor. Kendisi zaten fazla konuşmaz genelde beni dinliyor. Ben sus deyince tamam diyor. Çok sakin, ne yapsam sinirlenmiyor. 3 yıldır beraberiz hep böyleydi yani. Arkadaşlarım bu adam saf mı nesi var vs. diye saçma sapan laflar ediyorlar. Sizce bizi kıskandıkları için mi böyle yapıyorlar yoksa eleştirmekte haklılar mı?
zaten bir daha arkadaşlarımla böyle konular konuşmamaya karar verdimHer anını arkadaşlarına anlatma olsun bitsin. Ne kadar sürüyor ilişkiniz? Belki adam öküz ruhunu bastırıyordur daha yeniyseniz. Zamanla anlamsız laflar söylemeye başlayan bir öküz çıkabilir içinden. Ama canım cicim aylarını geçtiyseniz ve adam hala herşeye tamam canım tamam hayatım diyorsa: siz bundan rahatsız olmuyorsanız sorun yok. Ama siz de bundan rahatsızsanız bence de bir gariplik var. Ben olsam rahatsız olurdum. Asi bir sevgili istemem ama yeri geldiğinde de karar mekanizmasını ilerletecek bir adamla olmak isterim açıkçası.
tamam sus demem yanlış ama bazen sinirlenince ağzımdan kaçıyor. yoksa otur-kalk diye emir vericek diiilim.otur diyince otur kalk diyince kalk sus diyince sus
bu sevgiliye değil herhangi bi insana yapılacak şey değil
sanki bişeyi eğitiyo gibisiniz
tamam sus demem yanlış ama bazen sinirlenince ağzımdan kaçıyor. yoksa otur-kalk diye emir vericek diiilim.
o bir şey istemiyorsa ben napayım?İyi de ben ne istersem o yapılır diyosun.
Bunun için ya ortak karar verilir yada ortada buluşulmuyosa sırayla olur
sadece sen ve senin isteklerin var bu ilişkide
bırak gitsino bir şey istemiyorsa ben napayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?