- Konu Sahibi Regular Heroine
-
siyasi, dini görüşlerimiz hep farklı ama bunları hiç tartışmıyoruz.Bu nedir yahu, kendi beyni, aklı fikri, siyasi görüşü falan yok mu bu adamın?
hangi insan normal kiSence bu normal mi yani
napiyim o konuşmayınca ben konu açıyorum. bazen şakasına veya bir şeye bozulunca sus diyorum hemen susuyor.
herkes sevgililerini anlatıyor bana sorduklarında bende neler yaptığımızı, nasıl huyları olduğunu söylüyorum haliyle. zaten birkaç kere yüz yüze de gördüler.
Sürekli sevgilim hakkında olumsuz eleştiride bulunuyorlar. Üstelik eleştirdikleri şeyler de hiç mantıklı değil. Sevgilimle bir yere gideceğimiz zaman buluşma yerini, mekanı vs. hep ben seçiyorum. Ben ne yapmak istersem onu yapıyor, o an ne konuşmak istersem onu konuşuyor. Kendisi zaten fazla konuşmaz genelde beni dinliyor. Ben sus deyince tamam diyor. Çok sakin, ne yapsam sinirlenmiyor. 3 yıldır beraberiz hep böyleydi yani. Arkadaşlarım bu adam saf mı nesi var vs. diye saçma sapan laflar ediyorlar. Sizce bizi kıskandıkları için mi böyle yapıyorlar yoksa eleştirmekte haklılar mı?
çok iyi özetledin durumuBence toplumun alışık olmadığı karakterde yani; iyi niyetli, sakin, saygılı ve sessiz bir arkadaşın var.
Ve emin ol, en iyiside bu.
Arkadaşların ise "son sözü karşı taraf söylesin, asla bana saygı duyulmasın ve ezilmişliğin bana verdiği mazoşistce zevk ile boyun eğen, alttan alan taraf olayım'cılardan."
Hep bu hasta zihinler yüzünden, anlayışlı ve sessiz insanlar köşelerine çekilmek ya da çok daha kötüsü değişmek zorunda kalıyor.
Onlara susmalarını, çünkü sevdiğin bir kimsenin hakkında duyduklarının sinirlenmene sebep olduğunu ve dahada önemlisi, çok az da olsa karakter sahibi iseler, arkasından laf atmak yerine yüzüne karşı konuşmaları gerektiğini, aksi halde basitleştiklerini söylemelisin.
Ben kimsenin arkasından konuşulmasına izin vermem.
Ve bahsi geçen kişi değer verdiğim bir insansa işi kavgaya götürürüm.
Bence toplumun alışık olmadığı karakterde yani; iyi niyetli, sakin, saygılı ve sessiz bir arkadaşın var.
Ve emin ol, en iyiside bu.
Arkadaşların ise "son sözü karşı taraf söylesin, asla bana saygı duyulmasın ve ezilmişliğin bana verdiği mazoşistce zevk ile boyun eğen, alttan alan taraf olayım'cılardan."
Hep bu hasta zihinler yüzünden, anlayışlı ve sessiz insanlar köşelerine çekilmek ya da çok daha kötüsü değişmek zorunda kalıyor.
Onlara susmalarını, çünkü sevdiğin bir kimsenin hakkında duyduklarının sinirlenmene sebep olduğunu ve dahada önemlisi, çok az da olsa karakter sahibi iseler, arkasından laf atmak yerine yüzüne karşı konuşmaları gerektiğini, aksi halde basitleştiklerini söylemelisin.
Ben kimsenin arkasından konuşulmasına izin vermem.
Ve bahsi geçen kişi değer verdiğim bir insansa işi kavgaya götürürüm.
ben bu konuyu sevgilimle daha önce konuştum. pek fazla konuşmayı, kendinden bahsetmiyor sevmiyor napiyim zorla konuşturayim mi? sus diyince susuyor neden sustun diyorum birbirimizi üzmeyelim diyor. bir yere yemeğe gidicez ne yemek istersin diyorum benim için önemli diiil diyor hep. elimden başka ne gelir kiBütün ilişkiyi tek tarafın domine etmesi, konuşmaları tek tarafın yönetmesi, bir tarafın karşısındaki adına her şeye karar vermesi; neyin nasıl yapılacağını, ne konuşulacağını hatta ne zaman susulacağını tek kişinin belirlemesi en iyisi yani?
Bütün ilişkiyi tek tarafın domine etmesi, konuşmaları tek tarafın yönetmesi, bir tarafın karşısındaki adına her şeye karar vermesi; neyin nasıl yapılacağını, ne konuşulacağını hatta ne zaman susulacağını tek kişinin belirlemesi en iyisi yani?
O zaman niye eleştirmekte haklılar mı diye soruyorsunuz ki? İlişkiniz bu şekliyle tamamen içinize sinip aklınıza yatıyorsa arkadaşlarınızın yorumlarına takılmaz geçersiniz. Öyle de yapın zaten eğer hiçbir rahatsızlığınız yoksa. Kimseyi de ilişkiniz hakkında konuşturmayın, kimsenin üstüne vazife değil.ben bu konuyu sevgilimle daha önce konuştum. pek fazla konuşmayı, kendinden bahsetmiyor sevmiyor napiyim zorla konuşturayim mi? sus diyince susuyor neden sustun diyorum birbirimizi üzmeyelim diyor. bir yere yemeğe gidicez ne yemek istersin diyorum benim için önemli diiil diyor hep. elimden başka ne gelir ki
Aynı ilişkide roller tam tersi olsa aynı yorumu yapar mıydınız yoksa kadına "kendini ezdirme, ilişkide sen de söz sahibi ol, fikrini beyan et, niye tüm kararları sevgiline bırakıyorsun, niye sus deyince susuyorsun" mu derdiniz, bunu merak ediyorum.Söz konusu kişi, baskıya ve şiddete maruz kalmayan, halinden memnun ayrıca bunu kanıtlayacak şekilde 3 yıldır dostluğunu sürdüren bir kimse ise, evet gayet iyi.
Buna karakter yapısı denir.
Sessiz kalmak, seçimleri karşı tarafa bırakmak bazı kimseler için, özellikle "karşı taraf" sevdikleri ise sorun olmaz.
ikimizin kişiliği farklıAynı ilişkide roller tam tersi olsa aynı yorumu yapar mıydınız yoksa kadına "kendini ezdirme, ilişkide sen de söz sahibi ol, fikrini beyan et, niye tüm kararları sevgiline bırakıyorsun, niye sus deyince susuyorsun" mu derdiniz, bunu merak ediyorum.
Kişiliğiniz farklı olabilir, kimse birbirinin aynı değil ki zaten.ikimizin kişiliği farklı
onlar da sevgililerini anlatır ama ben hiç kötü eleştiride bulunmam. böyle yapmak en iyisi bence fazla konuşmamak lazımKişiliğiniz farklı olabilir, kimse birbirinin aynı değil ki zaten.
Aslına bakarsanız ben o soruyu bahar yıldırım'a sordum özellikle, bir tarafın baskın olduğu ilişki için en iyisi dediği için baskın taraf erkek olsa da en iyisi mi diye.
Dediğim gibi, eğer siz ilişkinizin yapısından memnunsanız kimseye laf düşmez, daha fazla ilişkinizi anlatıp milletin ağzına sakız etmeyin derim ben.
Eğer samimi arkadaşlarınızsa yorum yapma samimiyetini buluyorlardır, açıkçası böyle bir ilişki yapısı için ben de size yazdığım yorumları yapardım.onlar da sevgililerini anlatır ama ben hiç kötü eleştiride bulunmam. böyle yapmak en iyisi bence fazla konuşmamak lazım
haklısınDışarıdan bakınca pek normal görünmüyor sus diyince susan, yemeğini bile kendi seçmeyen bir kişi. Arkadaşınız haklı olabilir bu kadar edilgen olmak garip geldi bana. Sevgilinizin bu kadar sessiz olmasının altında karakterden farklı konular yatıyordur belki, dikkat edip araştırın bir sorunu varsa çözüme gidin derim..
He arkadasa bu kadar söz düşer mi, hayır. Bir sorun olmadığını ve böyle mutlu olduğunuzu düşünüyorsanız ona da sus diyin. Ya da artık sevgiliniz hakkında onunla konuşmayın. Adam sizin yanınızda sonuçta, 3. kişilerin ne söylediğinin pek önemi olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?