- 9 Ekim 2020
- 831
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Yaş kaç 16 mı?10 senelik liseden beri olan arkadas grubumdan ayrıldım en büyük nedeni benim sevgilime sürekli senin manitine yazsak ne yapar acaba falan diyip salak salak şeyler söylemelediydi
Hicbir şeyime tiktok insta videolarima bile asla like almazlarsa
Zaten geçen sene arkadasim sevgilimin bebim ol yazmasına Shop mu bu demişti
Sizce iyi mi yapmışım böyle çok rahatım zaten paylaşım yapmıyorduk ortak
Ben anlamadim10 senelik liseden beri olan arkadas grubumdan ayrıldım en büyük nedeni benim sevgilime sürekli senin manitine yazsak ne yapar acaba falan diyip salak salak şeyler söylemelediydi
Sevgilisi benim ol yazmış bu da arkadaşına atmış arkadaşı da shop mu bu demiş. Yani benim anladığım bu yöndeydiBen anlamadim
Ozelliklede su bold kismi?
Acaba sexli mexli biseyler mi anladi ki ondan mi saka olmasini istediki? Hani erken falan diyeSevgilisi benim ol yazmış bu da arkadaşına atmış arkadaşı da shop mu bu demiş. Yani benim anladığım bu yöndeydi
Daha anlaşılır anlatırsan.10 senelik liseden beri olan arkadas grubumdan ayrıldım en büyük nedeni benim sevgilime sürekli senin manitine yazsak ne yapar acaba falan diyip salak salak şeyler söylemelediydi
Daha önce açıklamiştı ne yaptıgını sankitiktok mu kullanıyorsun gerçektenne yapıyorsun kamera karşısına geçip abuk subuk dans mı ediyorsun? Ya da basın açıklaması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?