- 23 Ağustos 2022
- 4.519
- 4.855
- 83
- Konu Sahibi VanessaRinki
Vannesaa senin bi doktor vardi cengaver diyodun. Bu sevgili o sevgili mi. Kıskanıyorlar seni konuşma o kızlarla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı arkadaşların gelecekte hayatımızda olmasına gerek yok iyi yapmışsınız.10 senelik liseden beri olan arkadas grubumdan ayrıldım en büyük nedeni benim sevgilime sürekli senin manitine yazsak ne yapar acaba falan diyip salak salak şeyler söylemelediydi
Hicbir şeyime tiktok insta videolarima bile asla like almazlarsa
Zaten geçen sene arkadasim sevgilimin bebim ol yazmasına Shop mu bu demişti
Sizce iyi mi yapmışım böyle çok rahatım zaten paylaşım yapmıyorduk ortak
Ben anlamadim
Ozelliklede su bold kismi?
Bence yaşımız tutmuyor ondan anlamadıkBenim bebim ol ne demek, bebe ne ola ki Allah askina??![]()
bu vahim durum karşısında yine kenetleneceğiz galiba, ben de arkandayım konu sahibiİyi yapmışsın ben arkandayım
O kisimda bir tek shopu anlamistim bahshsg. Sey gibi mi acaba?Bence yaşımız tutmuyor ondan anlamadık
sevgilim ol herşeyim ol gibi bişi, ama daha çok her dediğimi yap kölem ol gibi diyeceğim ama çocuklar zıtlaşmak için doğmuş
Shop derken Photoshop tam olmayınca garip durmuş.
Kız şaka değil shop shop photoshop yaniAcaba sexli mexli biseyler mi anladi ki ondan mi saka olmasini istediki? Hani erken falan diye
BU kızın neden her sorusunda herkes dalga geçiyor birkaç sorusuna baktım hepsi alay etmiş neden acabaVanessa sana dair tek umudum bizimle dalga geçiyor olman. Aksi halde durum daha kötü
Eski konularını oku anlarsın canım çok ilginç biri gerçektenBU kızın neden her sorusunda herkes dalga geçiyor birkaç sorusuna baktım hepsi alay etmiş neden acaba
Bunu ancak oldlar anlarBU kızın neden her sorusunda herkes dalga geçiyor birkaç sorusuna baktım hepsi alay etmiş neden acaba

Harbiden baktım şok oldumEski konularını oku anlarsın canım çok ilginç biri gerçekten