- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
- Konu Sahibi HayatSultan
-
bende seviniyorum mutlu oluyorum ama içten içe özeniyorum işte lavanta biz ne zaman evlencez bacımmmmm
kuzum allah nazarlardan korusun hep böyle güzel haberlerini alayım inşallah acelen yok tadını çıkar ama nişanlılığın yani düğün için nasılsa bekliceksiniz ama nişan için beklemeye gerek yok bence ,,,
sizinkilerde bi alem valla allahtan nişan yolun göründü yoksa seni depresyona sokarlar dı valla,,,,
cnm konunla alakası yok ama dün biz onlardaydık süper geçti nişan için kurban bayramında gelicekler kayınvalideciğim önceden lavanta beğensin hemen alırız demiş annem adetleri anlatmış falan şimdilik süper çok mutluyum hazirandada kısmetse düğün nişan için geldiklerinde düğün tarihi vericekler solon tutucaz..darısı isteyen herkesin başına
kuzum ne ara gittiniz gideceğinizden haberim yoktu,, çok sevindim canım,, kayınvaliden anlayışlı sanırım hep öyle olsun inşallah,, tatlım ayakkabının altına yazacağın isimleri biliyosun dimi,, unutma sakın haaaa,, darısı isteyen herkesin başınaaaaaaaaaaa
saol cnm değişik duygu o kadar yol gittim bian düşündüm kimse olmucak yanımda evde naparım ne ederim bi ara hüzün çökmüştü bakalım hayırlısı allah bozmaz sizlerede nasip eder inşallah..
valla burda anlatılanları hiç yaşamadım.
23 yaşındayım.
sadece bi tane lise arkadaşım evlendi,geri kalan bekar.
üniversiteden 10-15 arkadaşım nişan ya da evlilik yaptı.
uzun süreli ilişkilerdi ve tabii ki onlar için çok doğaldı,içtenlikle mutlu oldum.
zamanı gelince darısı benim de başıma dedim.
ailemde 25'ten önce bi annem evlenmiştir sanırım. o da 22 yaşında.
bizim ailede 25-26 öncesi evlenene ne acelen vardı, koca kaçıo sanki,kendi paranı kendin ye,keyfine bak derler.
burdan anlıyorum ki yetiştirme çok önemli.
şu anda bizim sülaleden evlenecekler listesinin son hanesindeyim sanırım
sanırım coğrafi bölge de etkili,gözlemlediğim iç anadolu bölgesinde erken evlilik daha çok desteleniyor.
özellikle kırsalında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?