arkadaşlarınızın evlilik haberlerini aldığınız da neler hissediyorsunuz,,,

inanın onlar adına çok seviniyorum (gerçekten laf olsun diye değil.. biliyorum kötü niyetli olmak, düşünmek insana acıdan, üzüntüden başka birşey hissettirmiyor ve yaşatmıyor bunun farkındayım) ama kendi adıma daha da dibe batıyorum. heleki gerçektende yuva kurmayı bu kadar çok istiyorken böyle şeylerin kader kısmet olduğunu bilip idrak etmeme rağmen duygularımada engel olamıyorum bu tarz güzel hayırlı olayları duyunca kendi adıma içim buruk oluyor..

Allah herkesi mutlu etsin hayırlı eşler karşısına çıkarsın ve hayırlı yuvalar kursun inş

bende seviniyorum mutlu oluyorum ama içten içe özeniyorum işte lavanta biz ne zaman evlencez bacımmmmm

Onlar adına seviniyorum ama ben de imreniyorum onlara..Keşke benim de bir yuvam olsun diyorum.ben de evime eşyalar seçeyim,hazırlık yapayım istiyorum.bide yaş ilerledikçe umutsuzluğum artıyor.facebooku da dondurdum ben çünkü pek bekar kalmadı özellikle lise arkadaşlarımdan.kendimi çok yalnız hissediyorum.

bende seviniyorum mutlu oluyorum ama içten içe özeniyorum işte lavanta biz ne zaman evlencez bacımmmmm

kuzum sormaya bizimkine azcık moral bozukluğu yaptım ..babam kurbanda nişan istemiyor hem isteme hemde yüzük takılcak evde ama düğünü temmuz gibi düşünüyoruz uzun diye aşkım bizimkinler istemiyor ama ben çok istiyorum dedim tabi sende istiyorsan dedim sanki bilmiyorsun benim ne kadar istediğimi dedi kızdı snr bende belki ailen müsait olmayabilir dedim 1 tane oğulları var yapsınlar kurbanda nişan olucak dediaşkım benim ya inşallah yarın gittiğimizde belli olucak dua et kuzum sende hiç ablan için düşünme gelsinler sizinknlerde..

bi arkadaşım var oda 26 yaşında bekar ve karşısına düzgün biri çıkmıyor onun içinde üzülüyorum çünkü onu çok iyi anlıyorum bizim burda evde kaldın damgası yedik ben 22 yaşındayım düşün yani daha 20 yaşındayken başlamışlardı o yüzden inşallah herkes evlenir ve çok mutlu olurr

birde yeri değil ama bayramda erkek arkadaşımla ananneme gittik (köy) dayımın oğlu (2 yaş küçük benden ) sevgilimin yanında evlenmiyormusun evde kaldın dedi bana..çok bozuldum insan över yere göğe sığdırmaz bizimkinlerde yerin dibinden çıkartmıyorlar

kuzum allah nazarlardan korusun hep böyle güzel haberlerini alayım inşallah acelen yok tadını çıkar ama nişanlılığın yani düğün için nasılsa bekliceksiniz ama nişan için beklemeye gerek yok bence ,,,

sizinkilerde bi alem valla allahtan nişan yolun göründü yoksa seni depresyona sokarlar dı valla,,,,

valla burda anlatılanları hiç yaşamadım.
23 yaşındayım.
sadece bi tane lise arkadaşım evlendi,geri kalan bekar.
üniversiteden 10-15 arkadaşım nişan ya da evlilik yaptı.
uzun süreli ilişkilerdi ve tabii ki onlar için çok doğaldı,içtenlikle mutlu oldum.
zamanı gelince darısı benim de başıma dedim.

ailemde 25'ten önce bi annem evlenmiştir sanırım. o da 22 yaşında.
bizim ailede 25-26 öncesi evlenene ne acelen vardı, koca kaçıo sanki,kendi paranı kendin ye,keyfine bak derler.
burdan anlıyorum ki yetiştirme çok önemli.
şu anda bizim sülaleden evlenecekler listesinin son hanesindeyim sanırım

sanırım coğrafi bölge de etkili,gözlemlediğim iç anadolu bölgesinde erken evlilik daha çok desteleniyor.
özellikle kırsalında.

Orchieda'ya katılıyorum. Ben 22 yaşındayım ve bizim ailede de 25'ten önce kimse evlenmedi, tabii annemlerin zamanında başka...

Arkadaşlarımdan, evlenen hatta bebeği olanlar oldu ama tek hissettiğim hem onlar hem de kendi adıma mutluluktu. Bana kalsa 26'ımdan önce evlenmem ama erkek arkadaşımı buna ikna etmek biraz zor gibi, şimdilik 3 sene bekleme planı yapmış durumda kendisine. Aileme kalsa hele bu yaz olanlardan sonra beni 27'ime kadar kimseye vermemeye niyetliler de işte erkek arkadaşım bu fikrin zamanla yumuşayacığını ummakta. Bekarken biraz hayatımı yaşayayım hiçbir şey kalmasın içimde diyorum, alınıyor hafiften, evliyken de yaşarsın diyor. Biraz paramı yiyeyim, ailemle takılayım ama gel de anlat işte.

cnm konunla alakası yok ama dün biz onlardaydık süper geçti nişan için kurban bayramında gelicekler kayınvalideciğim önceden lavanta beğensin hemen alırız demiş annem adetleri anlatmış falan şimdilik süper çok mutluyum hazirandada kısmetse düğün nişan için geldiklerinde düğün tarihi vericekler solon tutucaz..darısı isteyen herkesin başına

kuzum ne ara gittiniz gideceğinizden haberim yoktu,, çok sevindim canım,, kayınvaliden anlayışlı sanırım hep öyle olsun inşallah,, tatlım ayakkabının altına yazacağın isimleri biliyosun dimi,, unutma sakın haaaa,, darısı isteyen herkesin başınaaaaaaaaaaa

evet cnm yaş sırasına göre saliha ,betil,didem,hayat =D başkaa yokmu adına yazdıran =D

al işte bi arkadaşımın daha evlilik haberini aldım ama o benim canımmm arkadaşım çok seviniyorum lavantam adına,,,,

saol cnm değişik duygu o kadar yol gittim bian düşündüm kimse olmucak yanımda evde naparım ne ederim bi ara hüzün çökmüştü bakalım hayırlısı allah bozmaz sizlerede nasip eder inşallah..

saol cnm değişik duygu o kadar yol gittim bian düşündüm kimse olmucak yanımda evde naparım ne ederim bi ara hüzün çökmüştü bakalım hayırlısı allah bozmaz sizlerede nasip eder inşallah..

inşallah bacım allahım ne verirse hayırlısıyla versin nasip etsin

bu tür haberler duyduğumda üzülüyorum artık belkide azda olsa kıskanıyorum hiç kimse çıkmıyo karşıma acaba hep böylemi devam etcek

bizde de aynı durumm

bizim ailedekiler de genelde gec evlenir en erken evlenen kuzenim 23 yasını bitiriyordu

bizde de hep 25 den once evlenilmez gez toz hayatını yasa derler ondan sanırım deli gibi asık oldugum adamla ne kadar evlenmek istesemde 25 i inatla bekliyorum

güç bela söz yaptılar... seneye nişan sonraki sene de dugun diye 25 ime gelicem işte... benim arkadaslarımda hep bekar bende buyukler bile bekar 2 sene icinde bi talipleri cıkıpta hemen evlenmezlerse once ben gidicem valla onlar bekar olcak ben evli

asıl buna psikolojim bozulmazsa iyi.. onlar gezip tozcak, hatta cogu yurtdısında tur hayalleri yapıo... millet dunyayı gezicek kariye yapcak ben ev-iş-koca derdinde olcam diyorum bazen kendi kendime :18:

neyse kader kısmet bu işler napalım, umarım isteyen herkes evlenir hayırlısyla

Henüz 19nda olup evlenen nişanlanan arkadaşlarımı çok garipsiyorum. :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…