- Konu Sahibi HayatSultan
-
benim yaşım 23..bana göre tam zamanı ama yook işte karşıma çıkmıyoo:84:
1 tane oldu malesef
o kişinin hayatımda olmasına izin verdiğim için malesef diyorum zaten yoksa çok şükür iyikide o olmamış
ay tam benlik bir konuymuş.
bir çok arkadaşım evlendi ve benim dogru düzgün bir ilişkim dahi olmadı
21 yaşımdayım 7 yıl birini platonik olarak sevince kimsenin hayatıma girmesini istemedim.şimdide kimse gelmiyor tabi o da ayrı mesele.kendi ellerimle kısmetimi kapattım.
ya böyle arkadaslarım evlenince bir gün bana da sıra gelecek diyorum.o tatlı telaşları yaşamak ne bileyim kız isteme söz nışan düğün gelinlik seçme bunlar okadar güzel geliyor ki bana.cok heyecanlı şeyler bunlar.
saçma ama şimdiden düğün yapabileceğim yerleri araştırıyorum gelinlik modelleri seçiyorum saç baş makyaj hepsini tasarlıyorum kafamda.hangi şarkıda dans edeceğimizi düğün fotograflarımızda hangi pozları verceğimizi. ki tabi şu an da ortada en önce olması gereken damat yok ama olsun:97: itiraz etmez herhalde planlarıma
sevdikleri adamlarla güzel bir yuva kurdukları için onların adına mutlu oluyorum.
zaten yeni evli çiftlere zaafım vardır.bıcır bıcır çok şeker oluyorlar
21 yaşındayım ve evlenen nişanlanan arkadaşlarıma içimden kızıyorum ' Bu yaşta evlenilir mi amma evlilik delisiymişsiniz ' diye.Ablamı istemeye geldiklerinde çocuktum onun adına çok üzülmüştüm ' oh benim evlenmeme daha çok var ' demiştim.Çocukluğumdan beri evlilik lafını duymaya bile tahammülüm yok ama her gördüğüm gelinin içine düşerdim gelinlik başka :Erken evliliğe,mantık evliğine,görücü usulune , zengin koca meraklılarına , evlilik delisi kızlara,çalışmayan ev hanımlarına,çoçuğu sadece annenin büyütmesine,çalışan kadınların ev işlerini tek başına yapmasına,tüm işlerin kadının omzunda olmasına rağmen erkeklerin bağlanmaktan korkuyorum muhabbetine,kendileri her haltı yer yemeyen abaza olarak nitelendirilir, birlikteyken aldatır affedelir ama kadın tecavüze bile uğrasa kirli sayılır,türk kızlarına çamur atarlar bir de kısa bacaklı,esmer,kahverengi gözlü,çok nazlı diye,kadınların dişi sineklerden bile kıskanmasın eşlerini,erkeklerin onu giyme buraya gitme demesinden,maddi durumu iyi olmamasına rağmen sürüyle çocuk yapıp serseri yetiştirmelerinden nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?