arkadaşlarınızın evlilik haberlerini aldığınız da neler hissediyorsunuz,,,

apartmanda ki komşumuzun kızları ikiside nişanlandı,, bi tuhaf oluyo artık ya yaşıtlar gidyo sanki banada sen ne zaman evlencen der gibi bakıyolarrr ,,,

allahım hayırlısını yaşat ya rabbimmmm

kendimi bi yaş daha olgunlaşmış hissediyorum :82:

İçimde ciddi bir hüzün dalgası oluşuyor...
Ama onları kıskandığımdan değil, böyle bir mutluluğa istedikleri vakitte kavuşabildikleri için...
Kendim için bırakın böyle gelinlik giyip sevdiğimle yaşamayı, isteme olsun nişan faslı olsun ciddi durumları bile olaysız geçirebileceğimi düşünmüyorum.
Kendimi bekarlığa alıştırıyorum hep böyle kalacağım gibilerinden...

Evlenmeden önce evlenen arkadaşlarım oldugunda cok sasırıyordum cunku yas olarak bana erken geliyordu ama simdi ben evlenip ayrıldım.Ben evlendigimde de buruk sevinc yasayan arkadaslarım olmustu butun kızlar yasar bunu ama simdi ben ayrıldım yine bekarım.O kadar cok evlenen var ki cevremde,evlenen cocugu olan tabi ki insan ben neden diye ?bir huzne kapiliyor üzülüyor, Allah onları mutlu etsin bu sadece kendimle ilgili bir burukluk ahhhh ahhhhhhh,gecti galiba tren artık....

bugün facete bir arkadaşımın evlilik fotolarını gördüm. ve çok güzel bir video vardı. o kadar mutlu o kadar güzel olmuş ki çok sevindim. resmen gözlerim doldu videoyu izlerken. onun için çok sevindim bu kadar mutlu olmasına... ama kendim için de yıkıldım. ben de istiyorum artık

benim yaşım 23..bana göre tam zamanı ama yook işte karşıma çıkmıyoo:84:

o kişinin hayatımda olmasına izin verdiğim için malesef diyorum zaten yoksa çok şükür iyikide o olmamış

ay tam benlik bir konuymuş.

bir çok arkadaşım evlendi ve benim dogru düzgün bir ilişkim dahi olmadı
21 yaşımdayım 7 yıl birini platonik olarak sevince kimsenin hayatıma girmesini istemedim.şimdide kimse gelmiyor tabi o da ayrı mesele.kendi ellerimle kısmetimi kapattım.

ya böyle arkadaslarım evlenince bir gün bana da sıra gelecek diyorum.o tatlı telaşları yaşamak ne bileyim kız isteme söz nışan düğün gelinlik seçme bunlar okadar güzel geliyor ki bana.cok heyecanlı şeyler bunlar.

saçma ama şimdiden düğün yapabileceğim yerleri araştırıyorum gelinlik modelleri seçiyorum saç baş makyaj hepsini tasarlıyorum kafamda.hangi şarkıda dans edeceğimizi düğün fotograflarımızda hangi pozları verceğimizi. ki tabi şu an da ortada en önce olması gereken damat yok ama olsun:97: itiraz etmez herhalde planlarıma

sevdikleri adamlarla güzel bir yuva kurdukları için onların adına mutlu oluyorum.
zaten yeni evli çiftlere zaafım vardır.bıcır bıcır çok şeker oluyorlar

tatlım allah en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah aynı yaşıtız benim 3 yılık bi ilişkim var ama evliliğe daha epey var,,,

ben çok özeniyorum çoookkkkkkk

21 yaşındayım ve evlenen nişanlanan arkadaşlarıma içimden kızıyorum ' Bu yaşta evlenilir mi amma evlilik delisiymişsiniz ' diye.Ablamı istemeye geldiklerinde çocuktum onun adına çok üzülmüştüm ' oh benim evlenmeme daha çok var ' demiştim.Çocukluğumdan beri evlilik lafını duymaya bile tahammülüm yok ama her gördüğüm gelinin içine düşerdim gelinlik başka :Erken evliliğe,mantık evliğine,görücü usulune , zengin koca meraklılarına , evlilik delisi kızlara,çalışmayan ev hanımlarına,çoçuğu sadece annenin büyütmesine,çalışan kadınların ev işlerini tek başına yapmasına,tüm işlerin kadının omzunda olmasına rağmen erkeklerin bağlanmaktan korkuyorum muhabbetine,kendileri her haltı yer yemeyen abaza olarak nitelendirilir, birlikteyken aldatır affedelir ama kadın tecavüze bile uğrasa kirli sayılır,türk kızlarına çamur atarlar bir de kısa bacaklı,esmer,kahverengi gözlü,çok nazlı diye,kadınların dişi sineklerden bile kıskanmasın eşlerini,erkeklerin onu giyme buraya gitme demesinden,maddi durumu iyi olmamasına rağmen sürüyle çocuk yapıp serseri yetiştirmelerinden nefret ediyorum.

bu söylediklerin her zaman vardı ve her zaman olmaya devam edecek,,, bende çok küçük yaşta evliliğe karşıyım ama senin gözünden bakmıyorum yinede evlilik bi kere her şeyden önce allahın emri,, doğru insanı bulupta aşkla sevgiyle yapılan evliliğe her zaman hayranım,, önemli olan o insanı bulabilmektee,,

peki sen evliliği düşünmüyo musun yani ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…