arkadaşlarınızın evlilik haberlerini aldığınız da neler hissediyorsunuz,,,

Hasetlikten Çatlayacak Halim Yok..
Eee Zaten Evliyim..

Seviniyorum, Onlar İçin Bol Bol Dualar Ediyorum..

Allah Onlara İnşallah Hayırlı Eş Nasip Etmiştir..
İlerde Annesine Babasına Hayırlı EVlatları Olması İçin Bol Bol Dua Ediyorum...

Bahtımız Güzel OLsun..

Sinir oluyorum!! :) Çünkü arkadaşlar evlenince eskisi gibi olamıyor bir çok şey. Ne gezebiliyorsunuz ne eskisi gibi görüşebiliyorsunuz

hiç bişi hissetmiyorum mutlu olsun herkes istediğiyle gözümüz yok herkesin hayatı kendine ben kıskanç bir insan değilim ki üzüleyim ya da kıskanayım

kıskançlık krizleri geçiriyorum ben resmen :/ çok üzülüyorum yaa niye onlar evleniyo da ben evlenemiyorum hala :/ işte bitanesi de bu ctesi evleniyo acaba düğün salonuna yalan bi ihbarda mı bulunsam bomba var falan diye

Delisin Ya
Çok Güldüm..

sevsemde sevmesemde mutlu olmalarını çok istiyorum.
evlilik güzel bişey yaşaya bilen için

Benim evlenenlerden ne farkım var diyip hayıflanıyorum.. Tabi onların ne kadar şanslı olduklarını düşünüp onlar adına seviniyorum..

Kendim içinde belki birgün diyorum..

hiç böyle isteklerim olmadı ki zaten 20 yasındayım okulum bitecek çalısıp 1-2 çalıstıgımı harcayacağım derken 25-26 olur. eger allah kısmet ettiyse de sonrasında evlenirim :) ki zaten bizde en erken amca kızım 23 evlendi. bin pişman. cocugu elinde eski havası bile gitti. evlilik bekarlık gibi değil. ablası 26 evlendi. vallahi süper yani.. cok fazla evlilik meraklısı olmaya gerek yok. kısmet geldiği anda evlenilir..

Onlar adına seviniyorum;kıskanmıyorum kesinlilke..Bazen yakınlık derecesine göre yanlızca bir burukluk oluyor kendim için;onun için..
Kendi gelin olacağım zamanı hayal ediyorum bazen de:)

Son düzenleme:
bir kere nişan attım,çevremdeki arkadaşlarım tek tek evlendi yuvalarını kurdu çocukları oldu bir bakıyorum ne güzel...bir de kendime bakıyorum ben neden böyle oldum diyorum,gelinliklere bakarken bile içim burkuluyor,çok kötü oluyorum ne diyim,kıskanıyorum tabiki de..

dün aldım ağlaya ağlaya bi hal oldum bana ne oluyosa cok guzel bı evlenme teklıfı olmus yat kıralamıs cocuk bogazın sularına lazerle benımle evlenırmısın dıye yazıyı yansıtma yapmıs ya ben bunuda ıstemıorum da ben nıye alamadım uzun ılıskım 6 yıl oldu dıye agladım ama bugunde gecen ay evlenen bı arkadasım aradı amaaan evlılık cok sıkıcı aksama kadar evde oturuyorum atanmam lazım dedı bekarlık sultanlık hıc hayıflanma gez toz barı evlenene kadar dıyınce bugunde bekarlıgın kıymetını anladım evlılık kısmet ısı kızlar olursa engel olamazsın olmazsa yaratamazsın amaaan her anımız bu gıbı seylerle elımızden kayıp gıdıyo uzuluyoruz ama az uzulelım ablam bıle dedı kı kocasıyla cok mutlular sımdıkı aklım olsa evlenmezdım hemen :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…