Arkadaşlarla otururken erkek arkadaşımın anlattığı şeyi pat diye söyledim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu senin konuların daha bi aksiyonlu olurdu eskiden, faklamayan fakbadi, prezervatif gören masum köylü, kucağında ağlayıp sevgilisini anlatanlar filan. Sen bu konu açma işini iyice Mehmet Ali Erbil'in, seyircinin ağzına soktuğu macar salamına döndürdün; onu bile izlerken daha aksiyon vardı, daha anlaşılabilir bir hareketti hani anlatabiliyor muyum? Derdinin ne olduğu bile belli değil filan. Dalga geçesim var, geçemiyorum, mevzun o kadar havada ve boş ki.
Ahahahah ya çayı puskurttum duvaraaaaaaa.
Bana duvar boyası borclusun

Dersin ortasında alakasız soru soran çocuklar gibi konu açıyorsunuz gerçekten . Geç yerine otur , teneffüste konuşuruz bu konuyu demekten alamıyorum kendimi . Allah akıl fikir versin.

images (4).webp

Konu sahibine ithafen..

Bugün işyerinden arkadaşlar akşam dışarı çağırdı. Bende yine bomboş ve çok konuşuyordum . Erkek arkadaşım bugün birinin işe kotla geldiğini ve apar topar çıktığını söyledi. Bende bu akşam anlatırken olayı kızlara o kişinin kotla geldiğini apar topar çıkmış felan dedim . Erkek arkadaşım eğildi bunu ben söylemiştim felan dedi bende yok ya sen söylemedin biri daha söyledi dedim . Ya ben neden böyleyim ya sürekli konuşuyorum . Ne zaman kendimi değiştireceğim
Biraz kendinizi tutun her ortamda sürekli konuşmaya çalışmayın. Dinlemeyi deneyin biraz da başkaları konuşsun siz dinleyin. Çok konuşan insanları kimse sevmez. Arkanızdan kötü konuşurlar o yüzden biraz dikkat diyorum

Bizde iş yerine kotla geliyoruz hatta bazı arkadaşlarımız yırtık kotla geliyor konu bunun neresinde? Bu konudan çıkartılması gereken ders nedir? :KK51:
Kot sert ve sürtünmeye engelll :D ne demek istediğimi anlamadıysanız zorunluşun konularına bakın :D
Tuhaflık bizde değil yani :D

Kot sert ve sürtünmeye engelll :KK70: ne demek istediğimi anlamadıysanız zorunluşun konularına bakın :KK70:
Tuhaflık bizde değil yani :KK70:
aaa olur mu zorunlunun bütün konularına hakimim kadınlar kulübünde zorunlu alanı tanımayan kaç tane şanslı insan kaldı ki zaten :KK70:
ay birde adamdan sevgilim diye bahsetmemiş mi orada bir gülme geldi bana :-)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X