- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
O kadar çok arıyor ki boşta olduğu zamanArarsa işim var meşgulüm diyerek
Benzer bir durumda ben kızı her yerde engelledim. Ulaşmaya çalışınca hiç cevap vermedim. Kendiliğinden kapandı gitti. Ikinci şansı verirdim eskiden böyle. Artik onuda yapmıyordum. Sizde söylemek istediğiniz birsey varsa söyleyin ondan sonra güle güle
Ah sormayın ya kırmak istemiyorum
Bir kere heryerden engelledim yine de ulaştı
O zaman da barismiycaktim, şimdi kara kara düşünüyorum
küsmedende mesafe koyabilirsin....içindekileride şakaya getirerek söylersin, herşeyin farkında olduğunu anlasın...Merhaba hanımlar
7 yıldır arkadaşım olan biri var.
En önemli zamanlarımda bahanelerle beni yalnız bıraktı ( düğünümde)
Su aralar Son zamanlarda işten çıkmıştı her gün beni arıyordu hep olumsuz ve negatif konusuyodu is bulamadım bulamiycam vs.diye inanın için sıkıldı yine de hadi yalnis bırakmadım derdini dinledim. Şimdi ise girdi msj falan attım doğru düzgün yanıt bile vermedi...başı sıkışınca beno aradığını farkettim ve arkadaşlığını bitirmek istiyorum
Annem onunla asla arkadaşlık etmemi istemiyor daha önce de küstük heryerden engelledim yine bana ulaştı dil döktü barıştım
Bu kadından nasıl uzaklasabilirim bana fikir verir misiniz
Siz de onu aciklama yapmaksızın cevapsız birakinMerhaba hanımlar
Su aralar Son zamanlarda işten çıkmıştı her gün beni arıyordu hep olumsuz ve negatif konusuyodu is bulamadım bulamiycam vs.diye inanın için sıkıldı yine de hadi yalnis bırakmadım derdini dinledim. Şimdi ise girdi msj falan attım doğru düzgün yanıt bile vermedi...başı sıkışınca beno aradığını farkettim ve arkadaşlığını bitirmek istiyorum
Annem onunla asla arkadaşlık etmemi istemiyor daha önce de küstük heryerden engelledim yine bana ulaştı dil döktü barıştım
Benzer bir durumda kişiyi arayıp arkadaşlığının benim için zaman kaybı olduğunu söylemiştimMerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?