- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ben yeni yeni bir şeylerin farkına varıyorum.Kardesim beni çok uyarıyor bu konuda.Atansan mesela arkadaşım dediğin çoğu kişi sevinmez bile diyor.İnsanin en yakın dostu kendisi galibaAynen öyle. Baglar kopuk insanlar arasinda. Herkes bundan sikayetci ama ben bazen insanlara mesaj atiyorum (akrabalara da ayni), dönmüyorlar bile. Bilmiyorum artik insanlara hayat stresinden önemsiz mi geliyor, yoksa sadece beni sevmediklerinden mi
Hiç üzülme ben dün ilk hamileliğimi bi arkadaşımla paylaştım fesatlıktan bana beta değerinden kız diyor ne önemi var kızın erkeğin dedim sonra aklıma geldi iki kızı var başkasının erkek çocuğunun olmasını istemiyor ama benim için hiç önemi yok erkek kız konuştuğuma pişman oldum aman kimse aramasın daha iyi birde böylesi var canım bence üzülme senMerhaba,benim derdim arkadaşlık ilişkilerimin çok yüzeysel olması.Ben aramadığım sürece hiçbir arkadaşım beni aramıyor.Ben aradığımda da hep aynı şeyi söylüyorlar.Aklımdaydın,arayacaktım falan.Kendimi bu süreçte daha fazla yalnız hissetmeye başladım.Ben de aranılan,özlenilen kişi olmak istiyorum.üzüntümü,sevgimi paylaşabileceğim dostlarım olsun istiyorum.Sizce dost var mı ve arkadaşlık ilişkileriniz nasıl ?İnsan hep yalnız bir varlık mi yoksa ?
Ben yeni yeni bir şeylerin farkına varıyorum.Kardesim beni çok uyarıyor bu konuda.Atansan mesela arkadaşım dediğin çoğu kişi sevinmez bile diyor.İnsanin en yakın dostu kendisi galiba
Benim bazı dostlarım vardır , aylarca konuşmasak bile daha dün ayrılmışız gibi candan konuşuruz .Merhaba,benim derdim arkadaşlık ilişkilerimin çok yüzeysel olması.Ben aramadığım sürece hiçbir arkadaşım beni aramıyor.Ben aradığımda da hep aynı şeyi söylüyorlar.Aklımdaydın,arayacaktım falan.Kendimi bu süreçte daha fazla yalnız hissetmeye başladım.Ben de aranılan,özlenilen kişi olmak istiyorum.üzüntümü,sevgimi paylaşabileceğim dostlarım olsun istiyorum.Sizce dost var mı ve arkadaşlık ilişkileriniz nasıl ?İnsan hep yalnız bir varlık mi yoksa ?
Böyle insanların sanırım manevi beklentisi de yok, biri iyi insan olduğu için de yapınca, ohhh ne ala diyorlar ama kendilerinin belki de kimse için yapmayacakları bir durum. Aslında herkese böyleler. Sadece menfaati olanlara en fazla yatırımı yaparlar. Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez misali. E, bunun adıda kötü insan modeli. O yüzden umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız yakında inşallah.Sagolun. Biraz fazla iyi niyet de vardi. Insanlari kendiniz gibi zannediyorsaniz gelen darbeyi hic beklenmedik yerde yersiniz böyle. Beni birisi zordayim diye arasa elimden gelen hicbir yardimi esirgemezdim. Oda suistismal edildi. Ben zorda kaldigimda kimse yoktu ortada. Maddi beklentim yok zaten kimseye karsi, ama insana önemsiz hissi veriyorlar ya orasi agir geliyor. Bende artik acikcasi arkadaslik kurmuyorum. Biri benimle tanismak istese bile ilk tepkim icimde "uzak dur" oluyor. Oda aslinda iyi birsey degil ama elimdede degil yani
Katılıyorum size.
Benim de başıma geldi.
Böyle insanların sanırım manevi beklentisi de yok, biri iyi insan olduğu için de yapınca, ohhh ne ala diyorlar ama kendilerinin belki de kimse için yapmayacakları bir durum. Aslında herkese böyleler. Sadece menfaati olanlara en fazla yatırımı yaparlar. Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez misali. E, bunun adıda kötü insan modeli. O yüzden umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız yakında inşallah.
Merhaba,benim derdim arkadaşlık ilişkilerimin çok yüzeysel olması.Ben aramadığım sürece hiçbir arkadaşım beni aramıyor.Ben aradığımda da hep aynı şeyi söylüyorlar.Aklımdaydın,arayacaktım falan.Kendimi bu süreçte daha fazla yalnız hissetmeye başladım.Ben de aranılan,özlenilen kişi olmak istiyorum.üzüntümü,sevgimi paylaşabileceğim dostlarım olsun istiyorum.Sizce dost var mı ve arkadaşlık ilişkileriniz nasıl ?İnsan hep yalnız bir varlık mi yoksa ?
Ay o kadar da arkadaş değiliz nasıl oluyormuşAslinda eskiden bir cok insan tanirdim. Ama benimle gercekten arkadaslik eden yoktu. Dediginiz gibi kimse sizi arayip sormuyor siz sormadikca, bende biraktim. Birisi hata yüzüme söyledi "senle ben aslinda o kadar da arkadas degiliz diye" (dügününde, ilk cocugunun dogumunda felan vardim ama arkadas degilmisiz ok). En acisida ön yillik, en yakin arkadasim dedigim, nikah sahidi oldugumun kisiden darbe yedigim oldu. Oda sirf is yerinde bir üst pozisyon almak istedigi icin. Alamadi, benimle de alakasi yoktu ama yinede kurban ben oldum. Kisacasi insanlar güvenimi de yipratti. Madem dost olmayi bilmiyorsunuz o zaman dost gibi görünmesin kimse. Uzak dursun yani.
Ay o kadar da arkadaş değiliz nasıl oluyormuşTe Allahım. Ya salla gitsin
Ya kız demesinden niye böyle bir anlam çıkardınHiç üzülme ben dün ilk hamileliğimi bi arkadaşımla paylaştım fesatlıktan bana beta değerinden kız diyor ne önemi var kızın erkeğin dedim sonra aklıma geldi iki kızı var başkasının erkek çocuğunun olmasını istemiyor ama benim için hiç önemi yok erkek kız konuştuğuma pişman oldum aman kimse aramasın daha iyi birde böylesi var canım bence üzülme sen
Canım istemediğim den değil daha kalp atışlarını duymadık ki biz ne saçma sapan düşüncesi var ayrıca insan bi düşünür ben ne okudum da cinsiyet tahminini yapabiliyorum diye yani o kadar kdd bölümünü bitirmiş kişiler var ülkemizde peşin konuşmaya çekiniyor Allah hayırlı evlat versin herkese kızın erkeğin önemi yok kiYa kız demesinden niye böyle bir anlam çıkardınSen kendin mi kız istemiyorsun ki bunda art niyet aradın? Bencr düşündüğün gibi değildir. Lütfen günah alma peşin hükümlü olup.
Bu soru gayet normal. Öğrenmeye, bilgilenmeye çalışıyorsun. Karşı taraf fesat. Ama iyi de oluyor, böyle böyle nasıl bir kişilik olduğunu anlıyorsun.Zamaninda ne kadar para ile yatirim yapmaya basladin" diye.
Bu soru gayet normal. Öğrenmeye, bilgilenmeye çalışıyorsun. Karşı taraf fesat. Ama iyi de oluyor, böyle böyle nasıl bir kişilik olduğunu anlıyorsun.
Benzerini yasadim ama insanlarla tanisirken direkt tepki vermek de yanlisSagolun. Biraz fazla iyi niyet de vardi. Insanlari kendiniz gibi zannediyorsaniz gelen darbeyi hic beklenmedik yerde yersiniz böyle. Beni birisi zordayim diye arasa elimden gelen hicbir yardimi esirgemezdim. Oda suistismal edildi. Ben zorda kaldigimda kimse yoktu ortada. Maddi beklentim yok zaten kimseye karsi, ama insana önemsiz hissi veriyorlar ya orasi agir geliyor. Bende artik acikcasi arkadaslik kurmuyorum. Biri benimle tanismak istese bile ilk tepkim icimde "uzak dur" oluyor. Oda aslinda iyi birsey degil ama elimdede degil yani
Onemsemediklerinden.Aynen öyle. Baglar kopuk insanlar arasinda. Herkes bundan sikayetci ama ben bazen insanlara mesaj atiyorum (akrabalara da ayni), dönmüyorlar bile. Bilmiyorum artik insanlara hayat stresinden önemsiz mi geliyor, yoksa sadece beni sevmediklerinden mi
Elbette en yakin dostun kendinsindir. Ama insansiz, arkadassiz da olmaz.Ben yeni yeni bir şeylerin farkına varıyorum.Kardesim beni çok uyarıyor bu konuda.Atansan mesela arkadaşım dediğin çoğu kişi sevinmez bile diyor.İnsanin en yakın dostu kendisi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?