- Konu Sahibi manolya_1991
-
oekmez_akkilli yine caydın hesana kolay gelsin
Sende ki de şans heeAnnen baban nerde çalışıyolar mı yoksa:44:Sevdiceğin hangi şehirde ne yapıyor senden kaç yaş büyük peki,bu sorular böyle devam eder
Hoşgeldin canemmşindi sana sorduğum soruları geçmiş sayfalardan bulup cevaplıyon hade işin zor senin
aynen öle onaylarını bekliyorum yanlış yapmıyorum sakince konuşuyorum şuan fakat olmucak gibi yaş farkımızdan diretmemem gerek benim bitti diyemiyorum moralim bozuk
Eferim ışık hızıyla cevap vermişin sorularıma
Tek çocuksun desene canın çok sıkılıyodur kesinSevdiğinin yaşı da sana göre tam Hayırlısı olsun inş.
Unuttum sorayım ya sen okumuyo musun?lise üniv fln?:44:
Canım niye 2014 e bıraktın ki,ailen buna nasıl müsade etti anlamadım,zaman akıp gidiyor su gibiKeşke bu sene güzel bi dersabeye gidip çalışsaydın sınava girseydin:44:
Ben de bi tek benim ailem benim başka şehirde okumamı istemiyolar sanmıştımDersaneye gitmek istemedim sene başında.. İstemeyince de bi ciddilik olmadı yaydım iyice.. Bilmiyorum yani böyle gelişti olaylar. Ailem de çok baskı kurmak istemeyince sen bilirsin dediler. Zaten eczacılık konyada yok canım. Babamın da başka şehre göndermeye pek niyeti yok. Her gün bi cinayet haberi duyuyoruz diyo olmaz gitme dizimin dibinde ol hep diyo. O da haklı yani.. Diyetetik de özelde var sadece. Bi de akşehirde meslek yüksek okulu var o da uzak. Böyle yani ben şanssızım işte
Ben de bi tek benim ailem benim başka şehirde okumamı istemiyolar sanmıştımO zaman hedeflerini değiştir,ya açıktan oku ya da kaldığın şehirde olan bi üniv git,ama mutlaka üniv oku Annen baban da okumuş insanlar,onları örnek al hiç olmazsa...Ayrıca şanssız değilsin,emin ol biçok kişiden şanslısın ben başta olmak üzere
İngilizce öğretmenliği kapatılmadı mı bu sene:44:öle biliyorum ben...Elimdeki parayı da babama veriyorum bende kalmıyo ki,şanslı mıyım hala bikez daha düşün bakimOkurum zaten üni okurum da.. Da sı var işte
Açıktan ingilizce öğretmeniliği yazmayı düşündüm. Onu araştırmam lazım. Bakalım eğer lys istemezse onu yazar ona giderim. İlk 2 yılı normal gidip geliyomuşsun zaten. ama ben öğretmenlik yapamam işte o var. Anneme bakıyorum yazık kadın koştur koştur sürekli yani.. bi de anlatma kabiliyetim yok
Belki ona gidip gelirken tekrar hazırlanırım sınava. Bu sene olmaz işte mümkün değil toparlayamam iyi bi bölüm için..
Sen de şanslısın bence paranı kazanıyosun yani ne güzel. Benim bayramdan bayrama elim para görüyo
İngilizce öğretmenliği kapatılmadı mı bu sene:44:öle biliyorum ben...Elimdeki parayı da babama veriyorum bende kalmıyo ki,şanslı mıyım hala bikez daha düşün bakimAma bişey istediğimde alır,para istesem verir,ama ben benim param olsun ben rahat rahat harcayayım istiyorum...İnş 2 yıl sonra memur olduğumda paramı kendim kazanır kendim yerim
Ya ev alcaz yakında onun için para biriktirmemiz lazım,onun için ses çıkarmıyorum,gerçi memur da olsam 2-3 yıl paramı babama veririm o da beni okutmak için çok para para harcadı,ne istesem yaptı hakkını ödemem lazım değil miKapanmış evet şimdi ona bakıyodum ben de
Yarısını versen babana? Sürekli senden istemeyim kardeş payı yapak desen olmaz mı
İnşallah canımKendin kazan kendin ye
merhaba kizlar.sizlerle tanismayi cok isterim eger sizde isterseniz buyurun tanisalim
Ya ev alcaz yakında onun için para biriktirmemiz lazım,onun için ses çıkarmıyorum,gerçi memur da olsam 2-3 yıl paramı babama veririm o da beni okutmak için çok para para harcadı,ne istesem yaptı hakkını ödemem lazım değil mi22 yaşında mezun olcam,25 yaşına kadar da babama maaşımı versem 26-27 gibi evlenirim herhal,evde kalcam resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?