- Konu Sahibi manolya_1991
-
Bence vermek daha kolay keşke benim vermek gibi bi sorunum olaydıAmannn canim takma kafana. Almak istiyorsan alirsin, vermek istiyorsan da verirsinhersey kilo gibi olsun.
Benimde ooo daha verecek cok kilom var :)
Yemek konusunda herkes gibiyim aslında,ne fazla ne de az yiyorum(bencesi tabi)
Bazen gün boyunca canım bişey istemezken bazen de günde 5 defa yemek yiyorum atıştırıyorum ağzım boş durmuyor
Enerjimi hiç harcamıyorum hep oturuyorum ama yediklerim nereme gidiyor anlamıyorum
tsk nasılsınız bakalım bn ozge
tubaa yı takıp ettım geldım :)
baktım bıde kılo konularına dalmıssınız
iyiyiz siz nasılsınız
Doktora gitmeyi düşündüm ama babam her seferinde kzıım ne doktoru sen gayet iyisin ilerde kilo alırsın diyor izin vermediben sadece adetime 1 hafta kala doymuyorum diğer günler yemek istemiyo canım,
birde ben biraz hareketliyim , doktora gitmeyi düşündünmü peki
senın kulakları cekmeye geldım demek alan olsa evlencen haaa
hahaa
nasıl korktuysa gözü istemeye gelmiyo herif :)
şaka bi yana herşeyin bi zamanı var kuzum ..
bekliyorum :)
Doktora gitmeyi düşündüm ama babam her seferinde kzıım ne doktoru sen gayet iyisin ilerde kilo alırsın diyor izin vermedi
Gitsem bile bana bi diyet listesi vercekşer hadi bunları ye kilo alırsın diyecekler ben onu istemiyorum,iştah açıcı kilo aldırıcı bi şurup fln verseler tamam da yapmıyolar
konustgn bırı var heralde
hayırlısı cnm okuyomusun sen
selamm bend egeldımm bugun topık topık gezmekteyımm:)
Canım benim arkadaş da bu dertten doktora gitmişti kız ona da böyle uzun bi diyet listesi hazırlamışlardı kız pansiyonda kalıyorum nerden bulayım bunları demiş doktora,doktor tınlamamış bile bu başka yok demişcanım ben gittim bana diyet listesi verdi baktım şok oldum :)
bi kibrit kutusu peynir 3 5 zeytin açık şekerli çay :)
öğlen mutlaka et ayran , e o zaman öğrenciyim hergün eti nerden buluyum :)
öylece kaldıı..
ıyıyım bende
kılo ısteyen varsa hemen gonderebılırım
Canım benim arkadaş da bu dertten doktora gitmişti kız ona da böyle uzun bi diyet listesi hazırlamışlardı kız pansiyonda kalıyorum nerden bulayım bunları demiş doktora,doktor tınlamamış bile bu başka yok demiş
ıyıyım bende
kılo ısteyen varsa hemen gonderebılırım
İlaç ismi vermek yasak mı acebaabiraz açık konuşacam da
Birlikte olduğun insan kilona takıyo mu peki?kilo al fln diye:44:zelemele bana 5 kilo gönder :))
Birlikte olduğun insan kilona takıyo mu peki?kilo al fln diye:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?