arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Amannn canim takma kafana. Almak istiyorsan alirsin, vermek istiyorsan da verirsin hersey kilo gibi olsun.

Benimde ooo daha verecek cok kilom var :)
Bence vermek daha kolay keşke benim vermek gibi bi sorunum olaydı
Siz yemezseniz kendinize hakim olursanız kilocukları verirsiniz,ama biz yiyomiyoruz,iştah yok zorla da yiyemezsin tekrar geri gelir

ben sadece adetime 1 hafta kala doymuyorum diğer günler yemek istemiyo canım,
birde ben biraz hareketliyim , doktora gitmeyi düşündünmü peki

ben sadece adetime 1 hafta kala doymuyorum diğer günler yemek istemiyo canım,
birde ben biraz hareketliyim , doktora gitmeyi düşündünmü peki
Doktora gitmeyi düşündüm ama babam her seferinde kzıım ne doktoru sen gayet iyisin ilerde kilo alırsın diyor izin vermedi
Gitsem bile bana bi diyet listesi vercekşer hadi bunları ye kilo alırsın diyecekler ben onu istemiyorum,iştah açıcı kilo aldırıcı bi şurup fln verseler tamam da yapmıyolar

canım ben gittim bana diyet listesi verdi baktım şok oldum :)
bi kibrit kutusu peynir 3 5 zeytin açık şekerli çay :)
öğlen mutlaka et ayran , e o zaman öğrenciyim hergün eti nerden buluyum :)
öylece kaldıı..

Canım benim arkadaş da bu dertten doktora gitmişti kız ona da böyle uzun bi diyet listesi hazırlamışlardı kız pansiyonda kalıyorum nerden bulayım bunları demiş doktora,doktor tınlamamış bile bu başka yok demiş

bende öğrenciyim bunun hepsine uyamam dedim kafasını kaldırıp cevap vermeye tenezzül bile etmedi..

kimse yasak olduğunu söylemedi benden günah gittii
Biçok kişi sipraktin diye bi ilaçla kilo aldıklarını söylediler burda,ben de baya takip ettiğim için herşeyden haberim varAma ben kullanmadım korktuım açıkçası.Ben Vitabiol diye bi iştah açıcı şurup kullandım ama dün bıraktım çünkü iştahım iyice kesildi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…