- Konu Sahibi manolya_1991
-
Hımm işte bu güzelilk başlarda takıyodu ama sağlığım için canım,
ama baktıki alan yok pes etti :))
var canım evet,
şuan okumuyorum canım bu yıl sınav a girecem tekrar bakalım :)
selamm bend egeldımm bugun topık topık gezmekteyımm:)
kimse yasak olduğunu söylemedi benden günah gittii
Biçok kişi sipraktin diye bi ilaçla kilo aldıklarını söylediler burda,ben de baya takip ettiğim için herşeyden haberim varAma ben kullanmadım korktuım açıkçası.Ben Vitabiol diye bi iştah açıcı şurup kullandım ama dün bıraktım çünkü iştahım iyice kesildi:26:
Hımm işte bu güzel
Siz de ailecek zayıfsınız herhalde,benim de annem kilolu babam zayıf,sanırım babaya çekmişimben açıkçası ilaç kullanıp şişip sonra verememeyi düşünmek bile istemiyorum,
ablama almıştık bitkisel bi ilaç satan kadın aşırı kilo almış geri veremiyordu,
ablam korktu kullanamadı :))
hoşgeldiniiz :)
ıns olur cnm
bende yenı geldım :) hosgeldın sende :)
Siz de ailecek zayıfsınız herhalde,benim de annem kilolu babam zayıf,sanırım babaya çekmişim
Canım ilaçlar şişiriyor bir iki ay sonra da o kilolar gidiyor eski haline dönüyosun,ama ilaçlara devam edersen kilon sabit kalıyomuş diye duydum...Ama ben dikkat çekecek şekilde ve bi anda kilo almak istemiyorum doğrusu,bi de sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorum:26:
buarada ılac ısmı vermek yasakk sanırımmm :):) ama olsun agzından kactı
bende kılo vermek ıstoyorum aslında ama olmuyor bu aralar
Kim benn yokk ben bişi,y demedim dedim miduymadıkki zaten duydukmu :)
hayır :)
hoşbuldumm kızlarrrr nasılsınızzz zelemele sende hosgeldın ozaman canım...
İlaçla düzeldim diyosun ama şimdi de kilo vermek gibi bir sorunun varbende çok zayıftım kızlar ilaçla düzeldim keşke öle kalsaydım kiloluyum çünkü gerçi o zaman da gelişemicektim hap düzenliyor işte bazı şeyleri pretty duymadım görmedim bilmiyorum
bende çok zayıftım kızlar ilaçla düzeldim keşke öle kalsaydım kiloluyum çünkü gerçi o zaman da gelişemicektim hap düzenliyor işte bazı şeyleri pretty duymadım görmedim bilmiyorum
Tatlı muhabbetler kızlar:):) nasilsiniz??
meraba kzlar yer varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?