- Konu Sahibi manolya_1991
-
Sende ki de şans heeYoook tavan değil de bilmiyorum ya bugüne kadar oldu bi şekilde işte
Zaten okula gidip gelirken zor olmuyodu hani mesajlaşmak gelince görüşmek. Bu sene evdeyim hep bu sefer de annem babam evde değilÖYle işte konuşuyoruz mesajlaşıyoruz ama görüşmemiz zor bu sefer
Amin canım inşallah kavuşuruz
Anladım...Benim de en korktuğum şey nedir biliyo musnun,Bi gün birini çok seversem ve ailem onay vermezse naparım,ben ailemin onay vermediği kişiyle evlenmek istemem,illa onayları olacak biri olmalıayrılmadık da öle gözüküyor ailem onay vermedi
aydındayım ben varla yok arası aslında karışık girmeyeyim o konulara
Anladım...Benim de en korktuğum şey nedir biliyo musnun,Bi gün birini çok seversem ve ailem onay vermezse naparım,ben ailemin onay vermediği kişiyle evlenmek istemem,illa onayları olacak biri olmalı
Tabi sen telden girdiğin için bu sorunun cevabını göremiyosunAranız mı kötü:44:
Aranız mı kötü:44:
Yanlış hatırlamıyosam sen 22 yaşındaydın,sevdiğin kişi kaç yaşında ki:44:aynen öle onaylarını bekliyorum yanlış yapmıyorum sakince konuşuyorum şuan fakat olmucak gibi yaş farkımızdan diretmemem gerek benim bitti diyemiyorum moralim bozuk
Yanlış hatırlamıyosam sen 22 yaşındaydın,sevdiğin kişi kaç yaşında ki:44:
Canım ailenden birileri bu siteye giriyor mu ki,ya da sevdiğin kişi??boşverin burada bu konulara girmeyeyim ben hiç
Ben şu kürümü 2 fıslayım geliyim ya böyle geriden geriden geliyorum olmuyo
Burda olursanız konuşuruz yine
Annem gelir heralde o zamana kadar bilgisayara geçerim rahat rahat konuşuruz
Canım ailenden birileri bu siteye giriyor mu ki,ya da sevdiğin kişi??
Canım özel mesajına cevap yazacaktık ki her 10 dk bir mesaj atılabiliyommuş,çok saçma ya bir mesaj için 10 dk bekleyeceksem:26:
Mesaj kutun dolmuş,mesaj atamıyorum sana,boşaltır msıın mesaj kutunu
kolay gelsin kız bilgisayarın var neden telefonla kendine işkence ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?