arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

owww baya kazıklayacaktı yani
bu işte olmadı desene

Canım mesajını okudum sinirlendim seni o zaman düşünmemişte şimdi mi düşünüyo elalem ne dermiş , elalem 7 yaşında niye bi şey dememiş peki bu çocuk niye böyle diye ? Fazla açmıyorum konuyu.. Yasin kaçtı kuzum hangi şehirde sin çok moralim bozuldu inan

deki kaçar gidersem eger o zaman o çok önemsediğin elaleme rezil olursun , bizde de elalem derdi var . Bende o elalemden çok çekiyorum . Elalem için yaşamayı bırakmalıyız artık benliğimizi unutmuş durumdayız onu giymeyim elalem ne der dışarı gitmeyim elalem bakar . Elalem dönsün kendine baksın .

duydum canım özelden dert yanıyordum sorma canım o elalemi bir yakalasam
21 canım istanbul..
işin kötü kısmı haklı olsalar eyvallah :44:
elalem ne der diye ölmemede izin vermezler
kız şaka maka ben un helvasını çok severim herkese dalgasına öldügümde un helvası yapın ben irmik sevmem derim..annem her zamanki gibi saçmalama nerde görülmüş elalem ne der diyo

Haha güldüm len gece gece hemde hiç gülesim yokken
Anneni en i sen tanırsın nasıl ikna edeceğini de en iyi sen bilirsin tatlım

Haha güldüm len gece gece hemde hiç gülesim yokken
Anneni en i sen tanırsın nasıl ikna edeceğini de en iyi sen bilirsin tatlım

babam kısmını tahmin ediyorum canım önce kızım degilsin bundan sonra der..bir kaç gün yüzüme bakmaz ardından ben sarılarak aglarım oda aglar sulu gözdür..böyle tahmin ediyorum ama annemden fena çıkarsa :44: neyse canım kısmet

Aynı şeyleri bende yaşadım tatlım annem hep karşına çıkacak en iyi kişiyse daha iyisinin çıkmayacağına eminsen doğru kışi ama kafanda soru işaretlerin varsa keske dememek için vazgeç

çok şükür nazar degmesin diyorum hiç bir soru işaretim yok sevdigime karşı

evet canım cıksak iyi olacak sabah soracak benimki kaçta uyudun diye 4 dedigimde kızacak

çok şükür nazar degmesin diyorum hiç bir soru işaretim yok sevdigime karşı

evet canım cıksak iyi olacak sabah soracak benimki kaçta uyudun diye 4 dedigimde kızacak

Allah mutluluğunu daim etsin canım sorunsuz atlatın herşeyi inşallah duâ et sen .
Aynen benimkide geç uyanınca anlayacak bilmiyo buralarda gezdiğimi duyarsa alnımdan vurur iyi geceler tatlım i bak kendine öpüyorum

Gecmıs olsun arkadasım durumunu ıhmal etme tek doktorla yetınme ayrıca gormuş oldugun tedavı fayda sagladıysada yınede bır araştırma hastanesıne bas vur ılerıde sıkıntı yaratacak bır durum olursa sımdıden engellenmiş onlemını almış olursun ama lütfen kulak ardı etme üstünde dur Allah'tan açıl sıfalar dılıyorum

Şuan enfeksiyon kaynaklı olduğunu düşündüm telaşa kapılmak istemiyorum ama elim sürekli orda oynadıkça daha çok stres yapıyorum , ciddi anlamda bi küçülme oldu bekliyorum 1hafta içinde gecmezse gidecem, araştırma has. Yok maalesef bulunduğum şehirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…