- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.921
Ben evlenene kadar eskir aldıklarım kuzum yazık olurpazarları benim kaçamak günüm çalışacaksın arçelikte peşin 180di ama netten baktım aynı fırın 150
owww baya kazıklayacaktı yani
bu işte olmadı desene
özelden yazamıyorum canım .
Ama illaki ikna edeceksin olmadı sadece tanışsin önce seveceğine de eminsin
duydum canım özelden dert yanıyordumsorma canım o elalemi bir yakalasam
21 canım istanbul..
işin kötü kısmı haklı olsalar eyvallah :44:
elalem ne der diye ölmemede izin vermezler
kız şaka maka ben un helvasını çok severim herkese dalgasına öldügümde un helvası yapın ben irmik sevmem derim..annem her zamanki gibi saçmalama nerde görülmüş elalem ne der diyo
Haha güldüm len gece gece hemde hiç gülesim yokken
Anneni en i sen tanırsın nasıl ikna edeceğini de en iyi sen bilirsin tatlım
babam kısmını tahmin ediyorum canım önce kızım degilsin bundan sonra der..bir kaç gün yüzüme bakmaz ardından ben sarılarak aglarım oda aglar sulu gözdür..böyle tahmin ediyorum ama annemden fena çıkarsa :44: neyse canım kısmet
çok şükür nazar degmesin diyorumhiç bir soru işaretim yok sevdigime karşı
evet canım cıksak iyi olacaksabah soracak benimki kaçta uyudun diye 4 dedigimde kızacak
Ciddi misin canım tam olarak neresinde , benim boynumun orta kısmında çok ufak bi şey dışardan görünmüyo bile dokunduğum da hareket ediyo başta biraz büyüktü ve ağrılıydi ilaçtan sonra küçüldü ağrı geçti
Gecmıs olsun arkadasım durumunu ıhmal etme tek doktorla yetınme ayrıca gormuş oldugun tedavı fayda sagladıysada yınede bır araştırma hastanesıne bas vur ılerıde sıkıntı yaratacak bır durum olursa sımdıden engellenmiş onlemını almış olursun ama lütfen kulak ardı etme üstünde dur Allah'tan açıl sıfalar dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?