Arkadaşlık ve yalnızlık?

Her atanacagim diyeni ogretmen adayi saniyorum algida seçicilik olsa gerek ben de bir sure özelde calistim bu sene evde pinekleme modundayim arada geziyorum ama gercekten sıkıcıymıs calismamak anladim

Evet yaaa malesef öyle oldu...27ye gideceğim nasipse üç yılı doldurmak üzereyiz evlilikte
Benden kücükmüssün konularina baktim kv derdi varmis . Ben nisanliyim ve nisanlimin ailesine cok bi sogugum başim agriyor bu yüzden bazen ama degismiyorum

Benden kücükmüssün konularina baktim kv derdi varmis . Ben nisanliyim ve nisanlimin ailesine cok bi sogugum başim agriyor bu yüzden bazen ama degismiyorum
Umarım en güzl şekilde yaşarsın evlilik sürecini ben çok üzüldüm bu süreçte olanlara en büyük duam bu

Burda bile insanlar birbirini cekemiyor yani realde kazik yemek normal. Ben o konularda tedbirliyimdir genelde. Ailem en degerlim oyle bakarim. Biriyle iyi olunca hemen herseyini bilmek istiyorlar, evime giren paranin hesabini yapmaya calisan insanlar tanidim ya.. uzak olsun oyle dost lazim degil. Mesafe candir, kimse kimsenin iyiligini istemiyor artik maalesef. Gulcen eglencen ama dost olmiycaksin.

Her türlü dert dinlenir derman üretilmeye çalışılır yazabilirsiniz bana da yardımcı olmaya çalışırım :)

Gerçekten öyle artık benimde kimseye güvenim kalmadı. Kimsenin samimiyetine inanmıyorum.

herkes bu dertten muzdarip, iyi insan o kadar azki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…