Bu aralar bütün arkadaşlarımla (nasıl oldu anlamadım) aram bozuldu herkesi kaybediyorum kaybetmek istemiyorumIçinizden geldiği gibi davranın. Inceldiği yerden kopsun gerekirse.
Zaten bayan olman gerekiyor ama bunu belirtince bir şüphe düşmei desem yalan olur
Ama hep böyleydim yıllardır yaniArkadaşınız ,sizin ona davrandığınız gibi davranmaya başlamış,hepsi bu..
Adım yazmadığı için belirtmek istedimo değil de bayan katılımcı olduğunu vurgulaman beni benden aldı
Ölünmüyor boşver. Benim de yok arkadaşım. Yapmacık olacaksa hiç olmasın.Bu aralar bütün arkadaşlarımla (nasıl oldu anlamadım) aram bozuldu herkesi kaybediyorum kaybetmek istemiyorum
Evet ben de sevmem işte böyle şeyleri o seviyor diye cevap yazıyordum çok ilgili bi arkadaş kırmak istemedim ama şimdi tam tersi davranıyor ben de uzak duruyorum ama bozuluyorum daMesajlaşmayı birakin günde 1 defa 10 dk konuşmak yeterli mesaj işi çocukça bence , hicbir arkadaşımı mesajla rahatsız etmem ararım öylesine aradım dedim sohbetimi ederim , soracağım varsa sorarım kapatırım. Mesajlaşmayı sağlıklı bulmuyorum yanlış anlaşılmaların en büyük nedeni .
Ben de bunu merak ettim, bu kadar yakınlığı başka türlü anlamlandıramadım. siz soğuk davranınca ilgisini kaybetmiş olabilirDuygusal bir arkadaşlık mı bu?
Bence de öyle çok ilgili bir arkadaş her arkadaşına böyle ama sevgili gibi ilgili davranıyorHiçbir arkadaşımla bu denli samimiyet kurmadım ,
Sanki arkadaşından değil de sevgilinden bahsediyor gibisin
Telefona geç dönmeler, iyi geceler mesajları falan
İki normal arkadaşa fazla değil mi bu samimiyet yahu
Ben de anlamıyorum işte kişisel gelişim kendine değer verin falan hep duyuyoruz ya onu mu yanlış anladı nedirBen de bunu merak ettim, bu kadar yakınlığı başka türlü anlamlandıramadım. siz soğuk davranınca ilgisini kaybetmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?