Senin gibisine neden ilgi göstersin? Sürekli verici olmak zorunda mı insanlar? Sen enerji emicisin kusura bakma.. Ben değer veriyorsam değer görmüyorsam arkadaşın gibi yaparım..İlgi görmek herkesin hoşuna gitmez mi ?
neden arkadaşınıza sormuyorsunuz? hem yakın arkadaşınız hem de kaybetmekten korktuğunuza göre değer veriyorsunuz. Açıkça sorun mesele neymiş neden değişmiş. Bilmediğiniz bir davrnışınız ters geldiyse vs öğrenirsinizPeki ne yapmalı biraz aramayı mesajı artırmıştım saçma hareketlere devam etti sessizim şimdi
Siz yoğun ilgi verirken karşıdan da tam aynısını bekliyorsanız bu sevgi olmaz ama koşullu ,karşılık beklenen sevgi olur . Ben de zannediyordum ki beni ben olduğum için seviyorSenin gibisine neden ilgi göstersin? Sürekli verici olmak zorunda mı insanlar? Sen enerji emicisin kusura bakma.. Ben değer veriyorsam değer görmüyorsam arkadaşın gibi yaparım..Sert cümleler kurdum ama hak ediyorsunuz..
Mesajıma dönmemişti o zaman sormuştum ya canım unuttum dedi yalan söylüyor hiç yapmaz öyle açık dürüst olmadığı için ha ben de unutuyorum ya bazen olur öyle deyip geçtikneden arkadaşınıza sormuyorsunuz? hem yakın arkadaşınız hem de kaybetmekten korktuğunuza göre değer veriyorsunuz. Açıkça sorun mesele neymiş neden değişmiş. Bilmediğiniz bir davrnışınız ters geldiyse vs öğrenirsiniz
Yani yeterince verici olamamışmıyımCibran'ın da dediği gibi "ağacın kökü için almak neyse dalı için vermek de odur" arkadaşlıklar da böyledir.
Bencilliğin arkasına saklanmışsın sen. Saygı sevgi karışılıklıdır... Sevgi paylaşıldıkça çoğalır tek taraflı olmaz..Siz yoğun ilgi verirken karşıdan da tam aynısını bekliyorsanız bu sevgi olmaz ama koşullu ,karşılık beklenen sevgi olur . Ben de zannediyordum ki beni ben olduğum için seviyor
Evet. İlişkinizin boyutunu bilmiyorum. Duygusal bir ikişki gibi görünüyor. Bu durumda karşı taraf doygun değil ve sizi şutlamış. E olması gereken de buydu. Beni sevmeyeni ben de sevmem.Yani yeterince verici olamamışmıyım
Roma'yi ben yakmadim der gibiZaten bayan olman gerekiyor ama bunu belirtince bir şüphe düşmei desem yalan olur
Çünkü ben değer verdiğim zaman hep nankörlük gördüm eskisi gibi verici olamıyorum ,çok üzüldüm bu konuda ,şimdi de insanlara güvenip kendimi bırakamıyorumBencilliğin arkasına saklanmışsın sen. Saygı sevgi karışılıklıdır... Sevgi paylaşıldıkça çoğalır tek taraflı olmaz..
Çünkü ben değer verdiğim zaman hep nankörlük gördüm eskisi gibi verici olamıyorum ,çok üzüldüm bu konuda ,şimdi de insanlara güvenip kendimi bırakamıyorum
Maalesef sağlayamıyorum bu konu çok üzüyor dengeyi sağlayamadığım için psikolojik yardım almaya başladım sırf bu konularda dengeyi sağlıyayım diye nasıl yapacağımı bilmiyorumsınır çizersen sorun yaşamazsın... Verici ol demiyorum sevgi gördüğün kadar sevgi vermelisin. Saygı sevgi karışılıklıdır ben sana demiyorum karşındaki seni 1 severse sende 10 sev diye.. Nankörlük gördüğün insanı hayatında tutmamalısın zaten anladığım kadarı ile bu konularda denge sağlayamıyorsun?
Hayır ya niye herkes buna takmış sevgilim ile yaşadığım bişey olsa sorardım niye saklıyım ki sadece platforma yeni üye oldum bilmediğim için böyle olduAranizda ki iliski duygusal bi iliski miydi?
Of hayır arkadaşımYorumlari okuyorum sanki sevgiliden ayrıldınız
Arkadaşlık değil bu
Kişisel gelişim kitapları okumayı denedin mi?Maalesef sağlayamıyorum bu konu çok üzüyor dengeyi sağlayamadığım için psikolojik yardım almaya başladım sırf bu konularda dengeyi sağlıyayım diye nasıl yapacağımı bilmiyorum
PekiOf hayır arkadaşım
Aldım bi sürü insan ilişkilerinde sıkıntılarım varKişisel gelişim kitapları okumayı denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?