- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- 23
- Konu Sahibi bombycinus
-
Ama o bana atıyor bu tarz şeyleri resmen bilerek yorum yapmam için. Ki hiç umrumda olmayan kişiler, olaylar.. sırf laf olsun diye söylediğim şeyler yüzünden tanımadığım insanlarla aramı açmaya çalışmış, düşündükçe sinir oluyorum. Boş boğazlık yapmışm kabul ama, lütfen herkesin hakkını verin. Bu insan bilerek yorum yaptırıp, o insanlara laf taşıyor. Kendi söylediklerini de başkasının üzerine atıyorSiz baskalarin dedikodusunu yaparken masum, sizinki yapilinca mi kötü? Önce kendinizi düzeltin bu konuda. Sizinle dedikodu yapan, yarin gider sizinkini yapar. Karma
Canını sıkmak istiyorum. Kimseyle arası bozulmuyor böyle pislik şeyler yaparken. Başkalarının arasını bozuyorBaşkasını size çekiştiren sizi de başkasına çekiştirir zaten. Aynısını yaparsanız tiksindiğiniz kişiden ne farkınız kalır?
Sizin de hatanız var. Ve can sıkıcı bir durum ama bu da bir tecrübe o kişiden ve o kişinin türevi olanlardan uzak durmanız için.Canını sıkmak istiyorum. Kimseyle arası bozulmuyor böyle pislik şeyler yaparken. Başkalarının arasını bozuyor
Hiçbirşey değişmez,ben olsam düğüne falan gitmem ,ne hali varsa görsünCanını sıkmak istiyorum. Kimseyle arası bozulmuyor böyle pislik şeyler yaparken. Başkalarının arasını bozuyor
Boş boğazlık ve güvenmenin karşılığı bu oldu. Uzun zamandır görüşmedik bunu anladığımdan beri attığı fotoğraflara hiç yorum yazmadım. Düşünsenize bir arkadaşınız hiç tanımadığınız başka birine sizin fotolarınızı tipinizi yorumlatmaya çalışıyor. Sonra da gelip bunları size anlatıyor canınızı sıkmak içinSizin de hatanız var. Ve can sıkıcı bir durum ama bu da bir tecrübe o kişiden ve o kişinin türevi olanlardan uzak durmanız için.
Ne bekliyordun çekiştirme çekiştirmesinlerBir arkadaşım var, arkadaş denebilirse. Kendi çevresindeki insanların hayatında olanları, fotolarını, sevgililerini vs bana atıyordu devamlı. Kimseye zarar vermeden kendi aramızda biraz çekiştirip takılırdık. Ama bu kızın onunla konuştuklarımızj benim ağzımdan, ortak arkadaşlarımıza anlattığını farkettim. Bunu da, benimle ilgili dedikoduları bana anlattığında farkettim malesef. Çok iğreniyorum çok soğudum bu insandan. Arkadaşlık bu mu? Ben de aynısını ona yapmaya karar verdim. Yakında düğününe gidicem kuzenleriyle ilgili anlattıklarını, laf arasında şakayla karışık kuzenlerine söyleyim mi? Ortak arkadaşlarımızla ilgili yaptığı dedikoduları da söylemek istiyorum, laf arasında nasıl çaktırmadan anlatabilirim?
Ama o bana atıyor bu tarz şeyleri resmen bilerek yorum yapmam için. Ki hiç umrumda olmayan kişiler, olaylar.. sırf laf olsun diye söylediğim şeyler yüzünden tanımadığım insanlarla aramı açmaya çalışmış, düşündükçe sinir oluyorum. Boş boğazlık yapmışm kabul ama, lütfen herkesin hakkını verin. Bu insan bilerek yorum yaptırıp, o insanlara laf taşıyor. Kendi söylediklerini de başkasının üzerine atıyor
Dedikodu cok kötü birsey olmasina ragmen hadi onu gectim de milletin sevgililerinin fotograflarini atmakta nedir ya? Siz olayi Nirvana ya tasimissiniz biri bana aynisini yapsa benim ya da sevgilimin fotosunu atsa tüm hukuki araclari kullanır süründürürdüm. Bilmiyorum insanlar bu kadar mi issiz güçsüz ? Burda sorunlarimi ortaya dökerken bile bazen esimin ailesinden yana dert yanarken kimse bizleri tanimamasina rağmen cok utanıyorum. Yaptığınız seyi size yaşatmış. Umarim artik bu yoldan geri dönersinizBir arkadaşım var, arkadaş denebilirse. Kendi çevresindeki insanların hayatında olanları, fotolarını, sevgililerini vs bana atıyordu devamlı. Kimseye zarar vermeden kendi aramızda biraz çekiştirip takılırdık. Ama bu kızın onunla konuştuklarımızj benim ağzımdan, ortak arkadaşlarımıza anlattığını farkettim. Bunu da, benimle ilgili dedikoduları bana anlattığında farkettim malesef. Çok iğreniyorum çok soğudum bu insandan. Arkadaşlık bu mu? Ben de aynısını ona yapmaya karar verdim. Yakında düğününe gidicem kuzenleriyle ilgili anlattıklarını, laf arasında şakayla karışık kuzenlerine söyleyim mi? Ortak arkadaşlarımızla ilgili yaptığı dedikoduları da söylemek istiyorum, laf arasında nasıl çaktırmadan anlatabilirim?
Ama o tatlı tatlı insanların özel sırlarını almaya devam ediyor, benim aram bozulduğu ile kalıyorum. Bir de şunu yapıyor, benim düşüncelerimi iyi bildiği için, kendi söyleyemediklerini bana söylettirmeye çalışıyormuş meeğersem, şimdi düşününce farkediyorum. mesela beğenmediğim bir hareket var, o kişinin bu hareketi yaparken videosunu fotosunu falan atıyor. Kendisi gördğü yerde yalakalık yapıyor ama .Yasiniz kac bilmiyorum, ama birisi benim yaninda dedikodu yapsa kibarca konuyu kapatiyorum. Insanlarin özeli beni alakadar etmez. Zaten ister istemez yeterli kadar olaylara sahit oluyoruz. Birisi size hususi laf tasiyorsa o insan öyle veya böyle düzgün papuc degil. Evet dedikodunuzu baskalara tasimis ama bu gercekten sasiracak bir durum mu? Hani insanlari uyarmak adina "x kisiye özelinizi anlatmayin. Dedikodunuzu yapiyor" deseniz neyise. Ama ayni seviyeye düsmek niye.
Ama bu kişinin karakteri bu. Mesela bir insan diğerlerine merhametsiz sadece bize merhametliyse gün gelir bize de merhametsiz olur, genelde saygısız ama bize saygılı gibi görünüyorsa gün gelir gerçek yüzünü bize de gösterir. Bu arkadaşınız da çevresindeki insanların, sevgililerinin fotoğrafını size atıp beraber çekiştirmişsiniz. Şimdi de sizi başkalarıyla çekiştiriyor. Bunda şaşırılacak bir durum yok çünkü zaten önceden yaptığı şeyi yapmış sadece özneler değişmiş ve bu kez özne siz olunca rahatsız olmuşsunuz ama o kişinin karakteri böyle. Siz de bundan sonra bu kişiden ve bu karakterdeki kişilerden uzak durursunuz ve siz de başkasını çekiştirmezsiniz. Anlıyorum can sıkıcı durum ama en azından o kişilerle çok yakın değilsiniz. Şimdi siz de aynısını yapsanız olay kapanır mı sizce ya daha tatsız olursa..Boş boğazlık ve güvenmenin karşılığı bu oldu. Uzun zamandır görüşmedik bunu anladığımdan beri attığı fotoğraflara hiç yorum yazmadım. Düşünsenize bir arkadaşınız hiç tanımadığınız başka birine sizin fotolarınızı tipinizi yorumlatmaya çalışıyor. Sonra da gelip bunları size anlatıyor canınızı sıkmak için
Ben değil o bana atıyor. Hiç tanımıyorum, muhabbetim bile yok. Salaklık bende, bana neyse. Hıı iyi de geç dimi. Artık öyle yapıyorum ama yaptıkları içimde kaldı.Dedikodu cok kötü birsey olmasina ragmen hadi onu gectim de milletin sevgililerinin fotograflarini atmakta nedir ya? Siz olayi Nirvana ya tasimissiniz biri bana aynisini yapsa benim ya da sevgilimin fotosunu atsa tüm hukuki araclari kullanır süründürürdüm. Bilmiyorum insanlar bu kadar mi issiz güçsüz ? Burda sorunlarimi ortaya dökerken bile bazen esimin ailesinden yana dert yanarken kimse bizleri tanimamasina rağmen cok utanıyorum. Yaptığınız seyi size yaşatmış. Umarim artik bu yoldan geri dönersiniz
Ama hala benim söylediğimi bile unuttuğum şeyleri yeni tanıştığım insanlardan ya da ortak arkadaşlarrımızdan duymam çok canımı sıkıyor. Bir yıl oldu konuşmayalı hala duyuyorum saçma sapan şeylerAma bu kişinin karakteri bu. Mesela bir insan diğerlerine merhametsiz sadece bize merhametliyse gün gelir bize de merhametsiz olur, genelde saygısız ama bize saygılı gibi görünüyorsa gün gelir gerçek yüzünü bize de gösterir. Bu arkadaşınız da çevresindeki insanların, sevgililerinin fotoğrafını size atıp beraber çekiştirmişsiniz. Şimdi de sizi başkalarıyla çekiştiriyor. Bunda şaşırılacak bir durum yok çünkü zaten önceden yaptığı şeyi yapmış sadece özneler değişmiş ve bu kez özne siz olunca rahatsız olmuşsunuz ama o kişinin karakteri böyle. Siz de bundan sonra bu kişiden ve bu karakterdeki kişilerden uzak durursunuz ve siz de başkasını çekiştirmezsiniz. Anlıyorum can sıkıcı durum ama en azından o kişilerle çok yakın değilsiniz. Şimdi siz de aynısını yapsanız olay kapanır mı sizce ya daha tatsız olursa..
İkiniz tencere kapak olmuşsunuz tek farkınız var birinizin agzı gevşek diğerinin agzı sıkı. Sende anlat tam uyum sağlayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?