- 16 Ağustos 2016
- 3.737
- 9.648
- 158
- Konu Sahibi bombycinus
-
Ben olsam uzak dururdum olabildiğince. Bu konuları ortak arkadaştan duyuyorsam da bu konulardan rahatsız olduğumu dile getirir, hatamı fark ettiğimi ve o kişiye karşı artık dikkatli olduğumu ve naçizane tavsiye olarak onların da o şahsa karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyleyip uyarı yapardım.Ama hala benim söylediğimi bile unuttuğum şeyleri yeni tanıştığım insanlardan ya da ortak arkadaşlarrımızdan duymam çok canımı sıkıyor. Bir yıl oldu konuşmayalı hala duyuyorum saçma sapan şeyler
Ortak olmamalisiniz. Bilmiyorum ya hayatin bir seviyesi olmalı. Bazen bu siteden o kadar tecrübe ediniyorum ki ne insanlar var falan oluyorum.Ben değil o bana atıyor. Hiç tanımıyorum, muhabbetim bile yok. Salaklık bende, bana neyse. Hıı iyi de geç dimi. Artık öyle yapıyorum ama yaptıkları içimde kaldı.
Çıkarıcam zaten kafamda çıkardım ama dersini de almadan gitmesin istiyorum. Çok canımı sıktı çünküHayatından çıkarmaya ne dersin?
Ama o tatlı tatlı insanların özel sırlarını almaya devam ediyor, benim aram bozulduğu ile kalıyorum. Bir de şunu yapıyor, benim düşüncelerimi iyi bildiği için, kendi söyleyemediklerini bana söylettirmeye çalışıyormuş meeğersem, şimdi düşününce farkediyorum. mesela beğenmediğim bir hareket var, o kişinin bu hareketi yaparken videosunu fotosunu falan atıyor. Kendisi gördğü yerde yalakalık yapıyor ama .
siz yapınca normal oluyo da arkadaşınız başkasıyla yapınca niye tiksindirici oluyo?Bir arkadaşım var, arkadaş denebilirse. Kendi çevresindeki insanların hayatında olanları, fotolarını, sevgililerini vs bana atıyordu devamlı. Kimseye zarar vermeden kendi aramızda biraz çekiştirip takılırdık. Ama bu kızın onunla konuştuklarımızj benim ağzımdan, ortak arkadaşlarımıza anlattığını farkettim. Bunu da, benimle ilgili dedikoduları bana anlattığında farkettim malesef. Çok iğreniyorum çok soğudum bu insandan. Arkadaşlık bu mu? Ben de aynısını ona yapmaya karar verdim. Yakında düğününe gidicem kuzenleriyle ilgili anlattıklarını, laf arasında şakayla karışık kuzenlerine söyleyim mi? Ortak arkadaşlarımızla ilgili yaptığı dedikoduları da söylemek istiyorum, laf arasında nasıl çaktırmadan anlatabilirim?
Evet zaten bunu sadece bana değil öteki arkadaşlarına da yapmış. Bana da onların benim hakkımda söylediklerini gelip anlattı da öyle anladım. Çok kinlendim uzun zamandır konuşmuyorum. Bu insan öteki arkadaşlarıyla da sık sık küserdi. Sebebini şimdi anladımBakin. Bu insan sizin arkadasiniz degil. Belli ki hayatinda dogru dürüst bir basarisi yok ki,elalemin dedikodusu ile kendini ilgi odagi yapiyor. Insanlara baskalarini kötüleyerek kendini iyi gösteriyor. Madem kimlere dedikodunuzu yaptigini biliyorsunuz. Gidin o insanlardan özür dileyin. Bosbogazlik ettiginizi itiraf edin. Bu tekrar dedikodu isine girmekten daha iyidir. Ha resimleri ve dedikodulari o kisiden aldiginizi da söylemeye ihmal etmeyin. Insanlar kime karsi susacaklarini bilsinler.
Benden laf alıp size, sizden başkasına, ondan da başkasına taşıyor. Hepimizin hayatını başkalarına anlatıyor. Kendi söylediklerini de sizin yorumunuz gibi muhataba aktarıyor. Yoksa kimsenin birbirleriyle alakası yoksiz yapınca normal oluyo da arkadaşınız başkasıyla yapınca niye tiksindirici oluyo?
Ben kimsenin fotolarını, özel hayatını başkalrına anlatıp, gösterip yorum yaptırmadım. Israrla insanları takip eden kişi o. Benim arkadaşım azdır, olanlarla da aramı bozmaya çalışmışsiz yapınca normal oluyo da arkadaşınız başkasıyla yapınca niye tiksindirici oluyo?
Benim acıklı olanlar aklımda kalıyor basit olanları direk resetliyorYaaa şu başkaları hakkında bana anlatılan olumsuz şeyleri, dedikoduları bi tek ben mi aklımda tutamıyorumKullanmaya kalksam bile kullanamam ne demişti bu diye düşünmekten
Evet zaten bunu sadece bana değil öteki arkadaşlarına da yapmış. Bana da onların benim hakkımda söylediklerini gelip anlattı da öyle anladım. Çok kinlendim uzun zamandır konuşmuyorum. Bu insan öteki arkadaşlarıyla da sık sık küserdi. Sebebini şimdi anladım
Benim de kalmamış ama kapı gibi WhatsApp arşivi var elimde. Okuyup okuyup anlatıcamYaaa şu başkaları hakkında bana anlatılan olumsuz şeyleri, dedikoduları bi tek ben mi aklımda tutamıyorumKullanmaya kalksam bile kullanamam ne demişti bu diye düşünmekten
Mesela az önce erkek arkadaş kelimesini arattım WhatsApp konuşmasında.bana attığı en az üç farklı kişinin foto/ dedikodusu çıktıBenim de kalmamış ama kapı gibi WhatsApp arşivi var elimde. Okuyup okuyup anlatıcam
Tanımadığım insanlarla aramı açmaya çalışıyor derken tanımadığınız insanlarla aranız açılsa ne açılmasa ne adı üstünde tanımıyorsunuzAma o bana atıyor bu tarz şeyleri resmen bilerek yorum yapmam için. Ki hiç umrumda olmayan kişiler, olaylar.. sırf laf olsun diye söylediğim şeyler yüzünden tanımadığım insanlarla aramı açmaya çalışmış, düşündükçe sinir oluyorum. Boş boğazlık yapmışm kabul ama, lütfen herkesin hakkını verin. Bu insan bilerek yorum yaptırıp, o insanlara laf taşıyor. Kendi söylediklerini de başkasının üzerine atıyor
Başkasının hakkında birlikte konuşuyormuşsunuz sizin hakkınızda da konuşur ne var bunda şaşıracak ?Bir arkadaşım var, arkadaş denebilirse. Kendi çevresindeki insanların hayatında olanları, fotolarını, sevgililerini vs bana atıyordu devamlı. Kimseye zarar vermeden kendi aramızda biraz çekiştirip takılırdık. Ama bu kızın onunla konuştuklarımızj benim ağzımdan, ortak arkadaşlarımıza anlattığını farkettim. Bunu da, benimle ilgili dedikoduları bana anlattığında farkettim malesef. Çok iğreniyorum çok soğudum bu insandan. Arkadaşlık bu mu? Ben de aynısını ona yapmaya karar verdim. Yakında düğününe gidicem kuzenleriyle ilgili anlattıklarını, laf arasında şakayla karışık kuzenlerine söyleyim mi? Ortak arkadaşlarımızla ilgili yaptığı dedikoduları da söylemek istiyorum, laf arasında nasıl çaktırmadan anlatabilirim?
Surda kac kisiyiz ki dunyada boyle kalan :) bende ayniyim b12 iciyorum ama yok ayniyim.Yaaa şu başkaları hakkında bana anlatılan olumsuz şeyleri, dedikoduları bi tek ben mi aklımda tutamıyorumKullanmaya kalksam bile kullanamam ne demişti bu diye düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?