Arkadaşlıktan tiksindim, siz napardınız

Ben olsam uzak dururdum olabildiğince. Bu konuları ortak arkadaştan duyuyorsam da bu konulardan rahatsız olduğumu dile getirir, hatamı fark ettiğimi ve o kişiye karşı artık dikkatli olduğumu ve naçizane tavsiye olarak onların da o şahsa karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyleyip uyarı yapardım.

Ben değil o bana atıyor. Hiç tanımıyorum, muhabbetim bile yok. Salaklık bende, bana neyse. Hıı iyi de geç dimi. Artık öyle yapıyorum ama yaptıkları içimde kaldı.
Ortak olmamalisiniz. Bilmiyorum ya hayatin bir seviyesi olmalı. Bazen bu siteden o kadar tecrübe ediniyorum ki ne insanlar var falan oluyorum.

Bana sürekli hayatını anlattığı bir çocukluk arkadaşı var, kendisini kıskandığını düşünüyordu falan. Düğünde onu da görücem. Kuzenleriyle de tanışıcam. Güzel bir fırsat, lafı açılınca ortak arkadaşlarımız hakkında söylediklerini de söylemek istiyorum ama bunu kasten yapıyor gibi gözükmemeliyim. Sıkıntı orada

Hatta o çocukluk arkadaşı benimle ilgili yorum yapmış o da gelip bunu bana anlatmıştı. Benim hakkımda böyle böyle demişsin de demek istiyorum. O kız da anlasın bunun ne olduğunu

En güzeli cesurca yaptığı çirkin hareketlerinden haberdar olduğunuzu ama herşeyden onun yüzüne söyleyerek artık arkadaş olamıyacağınızı ona yüzüne söylemek , onun sizin güvenizi boşa çıkardığınızı ondan dolayı bu kararı aldığınızı açıklamanız ve noktayı koyup her yerden engellemeniz

Bakin. Bu insan sizin arkadasiniz degil. Belli ki hayatinda dogru dürüst bir basarisi yok ki,elalemin dedikodusu ile kendini ilgi odagi yapiyor. Insanlara baskalarini kötüleyerek kendini iyi gösteriyor. Madem kimlere dedikodunuzu yaptigini biliyorsunuz. Gidin o insanlardan özür dileyin. Bosbogazlik ettiginizi itiraf edin. Bu tekrar dedikodu isine girmekten daha iyidir. Ha resimleri ve dedikodulari o kisiden aldiginizi da söylemeye ihmal etmeyin. Insanlar kime karsi susacaklarini bilsinler.

siz yapınca normal oluyo da arkadaşınız başkasıyla yapınca niye tiksindirici oluyo?

Evet zaten bunu sadece bana değil öteki arkadaşlarına da yapmış. Bana da onların benim hakkımda söylediklerini gelip anlattı da öyle anladım. Çok kinlendim uzun zamandır konuşmuyorum. Bu insan öteki arkadaşlarıyla da sık sık küserdi. Sebebini şimdi anladım

siz yapınca normal oluyo da arkadaşınız başkasıyla yapınca niye tiksindirici oluyo?
Benden laf alıp size, sizden başkasına, ondan da başkasına taşıyor. Hepimizin hayatını başkalarına anlatıyor. Kendi söylediklerini de sizin yorumunuz gibi muhataba aktarıyor. Yoksa kimsenin birbirleriyle alakası yok

Ben kimsenin fotolarını, özel hayatını başkalrına anlatıp, gösterip yorum yaptırmadım. Israrla insanları takip eden kişi o. Benim arkadaşım azdır, olanlarla da aramı bozmaya çalışmış

Yaaa şu başkaları hakkında bana anlatılan olumsuz şeyleri, dedikoduları bi tek ben mi aklımda tutamıyorum Kullanmaya kalksam bile kullanamam ne demişti bu diye düşünmekten

Kinlenmeyin. Ders ve bu insani hayatinizdan cikarin. Böyle insanlar hep vardi, hep de olacak.

Tanımadığım insanlarla aramı açmaya çalışıyor derken tanımadığınız insanlarla aranız açılsa ne açılmasa ne adı üstünde tanımıyorsunuz

Başkasının hakkında birlikte konuşuyormuşsunuz sizin hakkınızda da konuşur ne var bunda şaşıracak ?

Yaaa şu başkaları hakkında bana anlatılan olumsuz şeyleri, dedikoduları bi tek ben mi aklımda tutamıyorum Kullanmaya kalksam bile kullanamam ne demişti bu diye düşünmekten
Surda kac kisiyiz ki dunyada boyle kalan :) bende ayniyim b12 iciyorum ama yok ayniyim.

Hatta banane diyeceksiniz belki ama :) bir arkadasim bana beni nasil affettin cok iyi kalplisin dedi duraksadim ; ya benimde biliyosun hayatimin merkezi degisti cocuklar falan laf geveledim...Oysa bana ne kaziklar attigini unutmusum halâda animsayamiyorum :) baskasinin yaptigini hic aklimda tutamam ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…