valla nerde yaşıyorsun özel olmazsa sorabilir miyim?Canım burda öyle kültür yok ya keşke olsa
istanbuldaymışsın okudum şimdiSelam canımm
Küçük illerde komşuluk arkadaşlık ilişkileri daha baskın oluyo ama sende şehir değiştirmişsin bide izmirden izmire bayılırımistanbuldaymışsın okudum şimdivalla canım ben küçük bir ildeyim. o yüzden fazla sıkıntım yok. ama izmirden geldim buraya...
bende bayılıyorum canım memleketimm benim gözümde tütüyor. ama doğduğun yer değil doyduğun yer demişler her zaman. eşimin işi burda bende başladım işe hayat bir şekilde akıp gidiyor. izmirede gidiyorum tatillerde.Küçük illerde komşuluk arkadaşlık ilişkileri daha baskın oluyo ama sende şehir değiştirmişsin bide izmirden izmire bayılırım
Ne güzel canım Allah bozmasınbende bayılıyorum canım memleketimm benim gözümde tütüyor. ama doğduğun yer değil doyduğun yer demişler her zaman. eşimin işi burda bende başladım işe hayat bir şekilde akıp gidiyor. izmirede gidiyorum tatillerde.
Ay ne güzelmiş anlamı dur eşime sorayım akşambiraz söylenişi zor gibi
Bugun kocam evde benim keyfim yerimde bide uzaktan teyzem ve çocukları geldi değmeyin keyfimeBugün nasılsınız arkadaşsız arkadaşlarım
Bugun kocam evde benim keyfim yerimde bide uzaktan teyzem ve çocukları geldi değmeyin keyfime
Hoşgeldin bacoo :)Köyün delisi geldi :)
Köyün delisi geldi :)
Kızlaaarr bende geziniyordum buralardaSelam kızlar. Bende anacığıma geldim bugün. Bu gece burada kalıcam :)
Hoşgeldin bacoo :)
Selam kızlar. Bende anacığıma geldim bugün. Bu gece burada kalıcam :)
Hoşgeldin bacoo :)
Hoşbulduk bacım :)
Ne o kaynanayla mı atıştın annende kalıyorsun :)
Yok kız ne atışıcam kaynanamla. İyidir benim kaynanam :) sıkıldım evde değişiklik olsun dedim.
Bende kocamla oturuyorum yarın doktora gidicem bebiş için şeker yüklemesi yapılcak onu araştırıyorum kuzum tüm ailem yaptırma diyo iki aradayımKuzum sen napıyosun
Iyi kaynana vay be :)
Anne yakın mı ?
Bende kocamla oturuyorum yarın doktora gidicem bebiş için şeker yüklemesi yapılcak onu araştırıyorum kuzum tüm ailem yaptırma diyo iki aradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?