Allah yardımcımız olsun canım kendimizden ve eşimizden başka kimsemiz yok malesefBenim bi annem var baska da kimsem yok. Kayinvalide yok. Bi kayinpeder var. Onunla da frekanslarimiz uyusmuyor
Düşünsene sektör oluşuyormuş böyle.Yalnızlara mevlüt hizmeti
Amiiin canım teşekkür ederim :) çıtırım valla eşimde 21 yaşında çıtır çıtır 3ümüz birlikte büyücez bebişleAaa çıtırmıymış benim meleğimin annesi :)
Sağlıklı güzel günde al kucağına canım
Kız seni yalnız bırakır mıyım istersen ben gelirim mevlide şeker bile yaparım
Vardır belkide cenaze için var çünki :)
Ay benîm ütüleri görsenBu arada ben bi kendimi kaldırsam da ütü yapsam diyorum offf
Amiiin canım teşekkür ederim :) çıtırım valla eşimde 21 yaşında çıtır çıtır 3ümüz birlikte büyücez bebişlegel vallaaa çok sevinirim
Ay rabbim kimseyi o kadar yalnız bırakmasın Allah korusunYoksa da neden olmasın.Evet ya cenaze için okumuştum haberlerde ne kadar iç acısı ya .
Ay benîm ütüleri görsen
Çookta bi yaş farkı yokmuş ay 5 senecikEneee askerliğini yaptı mı bari :)
Benimki 30 yaşında ben 25 3ay sonra 26 olucam. Geçen zaman neçabuk geçiyo 30a az kaldı ondan sonrada yaşlılık dedim.
Atıyodu beni camdan
21e geri dönmek isterdim
Benim ütü masasının örtüsü uçtu balkonda eşim haftalardır alacak inşallah işimede geliyor gerçi bahanem varÇok kararlıyım ve kalkıyorum .
Çılgınlar gibi 1 pantalon ve 1 gömlek ütüleyeceğim
Yoksa da neden olmasın.Evet ya cenaze için okumuştum haberlerde ne kadar iç acısı ya .
Oda doğru bi bakıma neden dünya bu kadar değişiyorrr insanlar kötüleşiyorinsanlar da azcık tuhflaştı bakma sen canım. hani arkadaş edinsen de çok kazık yiyorsun sonra...
Benim ütü masasının örtüsü uçtu balkonda eşim haftalardır alacak inşallah işimede geliyor gerçi bahanem var
Oda doğru bi bakıma neden dünya bu kadar değişiyorrr insanlar kötüleşiyor
Sabahları eşime kıyafet ütülüyorum işe giderken birtek belim kopuyo anacım bide hepsini yapsam ne olurum acepHaha eskiden üt Masası ve örtüsü mü varmış :)
Koy çarşafın üstüne ütüle hem o arada çarşafta ütülenmiş olur :)
Haklısın canım kime güveneceğimizi şaşırdık valla çok üzülüyorum ya hiç dürüst kimse yok etrafta okuyorumda burda insanın kuzeni yiğeni kazık atıyor ne acı yacanım benim herkes çok bencilleşti etrafındaki insanların mutsuzluğunu önemsemiyor kimse herkes önce ben diyor. zaten bebişin olcakmış sonrasında zamanın çok dolar... tekrar sosyalleşirsin üzülme :) ama kimseye de güvenme çocuk olunca kadın meyve vermiş ağaç oluyor herkesin gözünde daha bir katakulli çeviriyorlar dikkat et
Haklısın canım kime güveneceğimizi şaşırdık valla çok üzülüyorum ya hiç dürüst kimse yok etrafta okuyorumda burda insanın kuzeni yiğeni kazık atıyor ne acı ya
Sabahları eşime kıyafet ütülüyorum işe giderken birtek belim kopuyo anacım bide hepsini yapsam ne olurum acep
İstanbul canım sen?hangi şehirdesin canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?