ARKADAŞSIZLIKKK:((

Ayyyy çoook sağol böyle pratik bilgilere çook ihtiyacım var çok acemiyim

ankara... sen doğumu yap bak nasıl sosyalleşiyorsun :) ben de küçük şehirdesin sandım :) kocişine de söyle gezdirsin sen akıllı olsun :*
O evde olsa yeter onla bi şekilde eğleniyorum ama çalışıyor bende çalışıyordum ne gğzel ama ayrıldım hamilelikten sonra bebişimi bekliyorum sabırsızlıkla kurban olduğum Alahım sağlıkla bağışlasın bana

amin canım sağlıklı bebişin olsun :)

hareketinde kısıtlıysa ve dahada kısıtlanacak nasıl koşacaksın arkadaş peşinde internet oyunları ile idare et zaten bebeğin olunca boş zamanı mumla ararsın gözün arkadaş görmez

hareketinde kısıtlıysa ve dahada kısıtlanacak nasıl koşacaksın arkadaş peşinde internet oyunları ile idare et zaten bebeğin olunca boş zamanı mumla ararsın gözün arkadaş görmez
Ya öyle arkadaş peşinde koşmak değil arada bana gelsin dertleşeyim falan yani gezip tozma anlamında değil yahu

Bende küçükçekmece sefaköy yakinmisiz
ben de istanbulda sitedeyimkalabalik bi sitede yapayanlizim

Öyle yapma. Haklisin benim de hayat felsefem buydu. Doğrusu bu belki ama bu sefer de yapayalnız kalıyorsun. Evet binlerce şükür yaşam kaynağım benim oğluşum. Allah herkese versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…