Ayyyy çoook sağol böyle pratik bilgilere çook ihtiyacım var çok acemiyimCanım ütü masasının tabanına alüminyum folyo kapla pantolonun üstünü ütülerken altıda ütülenmiş oluyo:)
Gömlekleride makinadan çıkarır çıkarmaz askıya as öyle kurut
Ütüye harcadığın zaman yarıya iner
İstanbul canım sen?
Ayyyy çoook sağol böyle pratik bilgilere çook ihtiyacım var çok acemiyim
O evde olsa yeter onla bi şekilde eğleniyorum ama çalışıyor bende çalışıyordum ne gğzel ama ayrıldım hamilelikten sonra bebişimi bekliyorum sabırsızlıkla kurban olduğum Alahım sağlıkla bağışlasın banaankara... sen doğumu yap bak nasıl sosyalleşiyorsun :) ben de küçük şehirdesin sandım :) kocişine de söyle gezdirsin sen akıllı olsun :*
Sağol canımm :)amin canım sağlıklı bebişin olsun :)
bende istanbulkuyum hangi semttensin gardaşal bak İstanbullu ben iş ve hava koşullarından daha gidemedim yanlarına ama siz İstanbul ekibi kanka panpa olun işte
O bursalıbendbende istanbulkuyum hangi semttensin gardaş
bahçelievler :) :) B-)O bursalıhalkalı sen hangi semttesin
Anam yakınmış kızbahçelievler :) :) B-)
Ya öyle arkadaş peşinde koşmak değil arada bana gelsin dertleşeyim falan yani gezip tozma anlamında değil yahuhareketinde kısıtlıysa ve dahada kısıtlanacak nasıl koşacaksın arkadaş peşinde internet oyunları ile idare et zaten bebeğin olunca boş zamanı mumla ararsın gözün arkadaş görmez
ben de istanbulda sitedeyimkalabalik bi sitede yapayanlizimAy kıyamam sana nasıl da dökmüşsün içini uzun uzun.Bak adasu da bende istanbuldayız ve burada hiç tanıdığımız yok aynı senin gibi.
İşten ayrıldıktan sonra daha sıkıcı olmaya başladı her şey.Benim de komşum yok etrafımda hiç.Yeni taşındık aile apartmanı sayılır burası,Hoş geldine kimse gelmedi.Birde üstüne üstlük cam kenarına kuşlar için ekmek koyuyorum ondan rahatsız olup kapıma geldi komşum.Yalnızlık zor.
Ay kıyamam sana nasıl da dökmüşsün içini uzun uzun.Bak adasu da bende istanbuldayız ve burada hiç tanıdığımız yok aynı senin gibi.
İşten ayrıldıktan sonra daha sıkıcı olmaya başladı her şey.Benim de komşum yok etrafımda hiç.Yeni taşındık aile apartmanı sayılır burası,Hoş geldine kimse gelmedi.Birde üstüne üstlük cam kenarına kuşlar için ekmek koyuyorum ondan rahatsız olup kapıma geldi komşum.Yalnızlık zor.
Halkalı bende
Yakınız valla bende kalabalık bir sitede yapayalnızım malesefBende küçükçekmece sefaköy yakinmisiz
ben de istanbulda sitedeyimkalabalik bi sitede yapayanlizim
Olur valla bir gün ayarlasak hepbraberBuluşalım o zaman arkadaşlar tüm yanlizlar olarak var misiniz
olabilir ama internet ortamı yalnş anlamaynda nasl güvencezzz kiiOlur valla bir gün ayarlasak hepbraber
Bilemedim şimdip
olabilir ama internet ortamı yalnş anlamaynda nasl güvencezzz kii
Arkadaşım taşınmalı göçebeli hayatta kaçınılmaz son bu oluyo malesef...
Boşver böylesi daha iyi boş kalabalıktansa hayatta bi sen bi eşin olduktan sonra dolu dolu yeter.
Bak bebişinde varmış ne mutlu sana. Çok şükür allah olmayanlara da versin bin şükür isyan olmasin ama
Etrafım okadar kalabalıktıki birbirr çıkardım onları. Çünkü hepsi boş çıkarcıydı.
Şimdi az kişiyle görüşüyorum kafM rahat hatta onlarda ipin ucunda bekliyo.
Öyle yapma. Haklisin benim de hayat felsefem buydu. Doğrusu bu belki ama bu sefer de yapayalnız kalıyorsun. Evet binlerce şükür yaşam kaynağım benim oğluşum. Allah herkese versin insallahArkadaşım taşınmalı göçebeli hayatta kaçınılmaz son bu oluyo malesef...
Boşver böylesi daha iyi boş kalabalıktansa hayatta bi sen bi eşin olduktan sonra dolu dolu yeter.
Bak bebişinde varmış ne mutlu sana.
Etrafım okadar kalabalıktıki birbirr çıkardım onları. Çünkü hepsi boş çıkarcıydı.
Şimdi az kişiyle görüşüyorum kafM rahat hatta onlarda ipin ucunda bekliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?