Kız moda da şırdan var mı var diyorlar canım istiyo kaç zamandır
Rıhtım ile boğanın tam ortasındayım :) Garanti bankasının karşısıı
Hahahaa ben hiç foto eklemedim bilmiyorumKız nasıl ekleniyobilemedim
Ay canım nasıl anlatayım istanbullular bilmiyor pek Adanaya özgü karın mumbar gibi birşey kv dem kadıköyde yaşıyordu eskiden o modada var demişti sorayım dedimŞırdan ne? Belki buluruz sana hamilesin şimdi yemen veya içmen lazım her neyse
Balıkçıların ordasın Ozaman :)
Bildiğimiz mumbar dolması mı? Bağırsaktan yapılan. Oysa eğer buluruz kolay :)Ay canım nasıl anlatayım istanbullular bilmiyor pek Adanaya özgü karın mumbar gibi birşey kv dem kadıköyde yaşıyordu eskiden o modada var demişti sorayım dedim
Canım moda meleğe gitmişsiniz heraldeBayılırım moda da dondurma yemeye. Birde modada bir yerde fasıla gitmiştik. Altı bar üstü fasıldı. Adını hatırlamıyorum ama küçücük şirin bi yerdi. Ne çok eğlenmiştik. Hey gidi günlerr :)
Havalar ısınsın metrobüse atladığım gibi oradayım o zaman. Sözünü unutma :)
Canım moda meleğe gitmişsiniz heralde
Tamam sözüm söz üstünede kahve ısmarlarım harareti alır :)
Aynen öyle valla eski arkadaşlıklar sohbetler sıcak gülüşler yok artık komşular bile tenezül etmiyor merhaba demeye çok değişti herşeyValla insan ayrı kalınca kıymetini anlıyor arkadaşlarının onlarla geçen zamanın ne kadar değerli olduğunun :) Yalnızlık Allah'a mahsus.. Keşke yalnız kalmasak. Ama dostluklar da komşular da eski gibi değil. Çünkü o eski güven yok samimiyet yok.. Sohbet muhabbet yok.. Ya tv ya telefon yada bilgisayar.. Sabitlenmiş kalmışız bunlara oysa ki sıcak bir muhabbete nasılda açız..
İstanbul gibi bir yerde arkadaşsız olunca sıkılıyo insan tek başına gezmeyi hiç sevmiyorum... kocamlaçok eğleniyoruz Allaha şükür ama oda geç geliyo eve insan bi kanki istiyo yanındaahh.. okudukça istanbulu özledim..
istanbul gibi yerde canın sıkılıyorsa daha ne diyeyim
çeşitli kurslar var onlara katılsana tatlım
Ay evet o işte canımm nereye sorsak bulamadık hiçBildiğimiz mumbar dolması mı? Bağırsaktan yapılan. Oysa eğer buluruz kolay :)
Canım boğayla rıhtımın arasında halkbankın yanında garanti var garantinin karşısındada Balıkçılar çarşısı varYoo burada balıkçı görmedim hiç ama
çare altın günüİstanbul gibi bir yerde arkadaşsız olunca sıkılıyo insan tek başına gezmeyi hiç sevmiyorum... kocamlaçok eğleniyoruz Allaha şükür ama oda geç geliyo eve insan bi kanki istiyo yanında
Ay evet o işte canımm nereye sorsak bulamadık hiç
Canım boğayla rıhtımın arasında halkbankın yanında garanti var garantinin karşısındada Balıkçılar çarşısı var
Yada etsnin oralarda altıyoldasın :)
ay burda onuda yapmazlar heryer suriiyeliçare altın günübir tanesine bulaşsan bin tanesine katılmış olursun girdap gibidir altın günü bir anda kendini 100 tane günü içinde bulursun
Karşıya kadar gitmeye gerek yok canım. Fatihte kadınlar pazarı var orada bulabilirsiniz. Eşim siirtli bende sivaslıyım. İkimizin mutfağında da var mumbar. Eğer yakın zamanda birisi yaparsa senin için alıcam söz. Yapmayı bilsem ben yapardım valla ama bilmiyorum.
Mumbar nasıl bulamıyosun ya
Buluruz dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?