ARKADAŞSIZLIKKK:((

Şırdan ne? Belki buluruz sana hamilesin şimdi yemen veya içmen lazım her neyse
Ay canım nasıl anlatayım istanbullular bilmiyor pek Adanaya özgü karın mumbar gibi birşey kv dem kadıköyde yaşıyordu eskiden o modada var demişti sorayım dedim

Ay canım nasıl anlatayım istanbullular bilmiyor pek Adanaya özgü karın mumbar gibi birşey kv dem kadıköyde yaşıyordu eskiden o modada var demişti sorayım dedim
Bildiğimiz mumbar dolması mı? Bağırsaktan yapılan. Oysa eğer buluruz kolay :)

Canım moda meleğe gitmişsiniz heralde
Tamam sözüm söz üstünede kahve ısmarlarım harareti alır :)

ahh.. okudukça istanbulu özledim..
istanbul gibi yerde canın sıkılıyorsa daha ne diyeyim
çeşitli kurslar var onlara katılsana tatlım

Aynen öyle valla eski arkadaşlıklar sohbetler sıcak gülüşler yok artık komşular bile tenezül etmiyor merhaba demeye çok değişti herşey

ahh.. okudukça istanbulu özledim..
istanbul gibi yerde canın sıkılıyorsa daha ne diyeyim
çeşitli kurslar var onlara katılsana tatlım
İstanbul gibi bir yerde arkadaşsız olunca sıkılıyo insan tek başına gezmeyi hiç sevmiyorum... kocamlaçok eğleniyoruz Allaha şükür ama oda geç geliyo eve insan bi kanki istiyo yanında

İstanbul gibi bir yerde arkadaşsız olunca sıkılıyo insan tek başına gezmeyi hiç sevmiyorum... kocamlaçok eğleniyoruz Allaha şükür ama oda geç geliyo eve insan bi kanki istiyo yanında
çare altın günü bir tanesine bulaşsan bin tanesine katılmış olursun girdap gibidir altın günü bir anda kendini 100 tane günü içinde bulursun

Ay evet o işte canımm nereye sorsak bulamadık hiç

Karşıya kadar gitmeye gerek yok canım. Fatihte kadınlar pazarı var orada bulabilirsiniz. Eşim siirtli bende sivaslıyım. İkimizin mutfağında da var mumbar. Eğer yakın zamanda birisi yaparsa senin için alıcam söz. Yapmayı bilsem ben yapardım valla ama bilmiyorum.

Canım boğayla rıhtımın arasında halkbankın yanında garanti var garantinin karşısındada Balıkçılar çarşısı var
Yada etsnin oralarda altıyoldasın :)

Yok ben halk bankın orada değilim. Ya boğadan bir 100 metre kadar aşşağıdayım. Burda genelde ayakkabıcılar var.

çare altın günü bir tanesine bulaşsan bin tanesine katılmış olursun girdap gibidir altın günü bir anda kendini 100 tane günü içinde bulursun
ay burda onuda yapmazlar heryer suriiyeli

Mumbar nasıl bulamıyosun ya
Buluruz dur

Valla bulamadım ne yaptıysam istanbullda yok dediler mumbar diyince çorba gibi birşey veriyorlar ben dolmasını istiyorum o dolmada hiç biyerde yok rüyalarıma bile giriyor

Durumum o kadar vahim yani yanlislikla bile calmiyolar birde en ust kat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…