- 5 Mayıs 2016
- 34
- 15
- 88
- Konu Sahibi Denizleriastagel
-
Aynı binada oturuyoruz hepsiyle işte öyle olmasa canıma minnetBoşver daha ne istiyosun uzak oluyorsun sayesinde.
Çok sıcak sevecen davranıyo herkese yalakalık yapıyo. Ben 23 yaşındayım o 30 yaşında. Bu zamana kadar koca bulamadı benim bişanımda kaynımı gördü bizde eşimin ailesiyle problem yaşayınca o bu problemlerle kendine yol yaptı ve hedefe ulaştı.Niye ona inanıyorlar ki?
Aynı bina da oturuyosan daha da şansliymissin. .Aynı binada oturuyoruz hepsiyle işte öyle olmasa canıma minnet
Mesela kaynanam hergün onlara cıkmamı istiyordu bende evimde durmak istiyordum cıkmıyodum, sürekli misafiri vardı sürekli hizmet etmemi istiyordu ben bahaneler uydurup gitmiyodum. O gitti nişanlı değilken bile gitti hizmet etti yemek yaptı temizlik yaptı onlara. (Bu arada kendisiyle 8 yıllık arkadaşlığımız vardı annesine bağırıp su isteyen ayağına sürekli bişeyler getirten bi insandı)ne yapıyor mesela?
Neden?Aynı bina da oturuyosan daha da şansliymissin. .
Sevmediğim rahatsız olduğum insanlara hiç sıcak davranamıyorum kiSiz de aynı taktikleri uygulayın madem
Ne çirkin konuşuyorsunuz bu yaşa kadar koca bulamadı falan. Hayattaki en büyük marifet koca bulmak çünkü ( buradan bana saldırmayın 8 yıllık evliyim, hayatımın hiçbir döneminde yalnız kalmadım ama hayatımda bir erkek olmasını başarı olarak görmedim). Eşinizin ailesiyle yaşadığınız problemler onların size soğuk davranmasının sebebidir belki, eltinizle alakası yoktur. Ben kurduğunuz cümlelerden sorumun cevabını aldım zaten. İyi akşamlar.Çok sıcak sevecen davranıyo herkese yalakalık yapıyo. Ben 23 yaşındayım o 30 yaşında. Bu zamana kadar koca bulamadı benim bişanımda kaynımı gördü bizde eşimin ailesiyle problem yaşayınca o bu problemlerle kendine yol yaptı ve hedefe ulaştı.
İyi de bunun sizin aranızı bozmaya çalışmakla alakası ne? Sırf sizi kötü göstermek için gidip sürekli misafir ağırlamaz bir insan. Çok saçma.Mesela kaynanam hergün onlara cıkmamı istiyordu bende evimde durmak istiyordum cıkmıyodum, sürekli misafiri vardı sürekli hizmet etmemi istiyordu ben bahaneler uydurup gitmiyodum. O gitti nişanlı değilken bile gitti hizmet etti yemek yaptı temizlik yaptı onlara. (Bu arada kendisiyle 8 yıllık arkadaşlığımız vardı annesine bağırıp su isteyen ayağına sürekli bişeyler getirten bi insandı)
Bakın bu bir marifet değildir zaten. İnsan evlenmek uğruna arkadaşına bunu yapamaz. Hedefi bu olan bi insandı beni basamak olarak kullandı.Ne çirkin konuşuyorsunuz bu yaşa kadar koca bulamadı falan. Hayattaki en büyük marifet koca bulmak çünkü ( buradan bana saldırmayın 8 yıllık evliyim, hayatımın hiçbir döneminde yalnız kalmadım ama hayatımda bir erkek olmasını başarı olarak görmedim). Eşinizin ailesiyle yaşadığınız problemler onların size soğuk davranmasının sebebidir belki, eltinizle alakası yoktur. Ben kurduğunuz cümlelerden sorumun cevabını aldım zaten. İyi akşamlar.
O yapmıyor ben yapıyorum oldu, sürekli kayınvalideme o böyle ama bak ben yapıyorum sen üzülme diyormuş eşime söylemiş annesiİyi de bunun sizin aranızı bozmaya çalışmakla alakası ne? Sırf sizi kötü göstermek için gidip sürekli misafir ağırlamaz bir insan. Çok saçma.
Çok sıcak sevecen davranıyo herkese yalakalık yapıyo. Ben 23 yaşındayım o 30 yaşında. Bu zamana kadar koca bulamadı benim bişanımda kaynımı gördü bizde eşimin ailesiyle problem yaşayınca o bu problemlerle kendine yol yaptı ve hedefe ulaştı.
O zaman aramızı bozuyor demeyin. Zaten sevmiyormuşsunuz hayatta her şey karşılıklı.Sevmediğim rahatsız olduğum insanlara hiç sıcak davranamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?