arkadaştan elti olunca böyle oluyor heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaw sorma hayatim:) benim dogumda alinsn benden taraf biriydi kocam tarafi degildi.. ama bunu anlamiyorum. Cocuk gelmus kapiya niye onu almadan gitmisiz:) cocuk seni mi bekleyeydi:))
Ya millet kafayı yemiş ya. Cevabı yapıştırsaydın "hayırdır yerime mi ıkınacaktın ?" diye

Aileye sonradan dahil olan eltıler daha sanslı. Sızın o ana kadar ne yasadıgınızı, nasıl yasadıgınızı bilmeden daha sevgililik doneminde sizin acıklarınızı kaynınız tarafından bilerek kendini yeni gelinlik mertebesine hazırlar.

Sızın yapmadığınız ne varsa aile neyden sıkayetcıyse yapmaya yeminli olurlar. Ha bundan sonrası tamamen onun ne ıstedıgıne bağlı ama cevremde aileye son gıren kuzen ve arkadaslarım oldu ki bende ilk gelinim, yasıyoruz bunları. Tek fark ben uzagım mesela takmıyorum, benim İkı evladım basımı asan hayat ugrasılarım var, herkes ıstedıgını yapabilir. (mesela bende kalmayı dusunen esimin ailesini ilk gunden bozmustum, ama ne hikmetse sonradan gelmeye niyetli olan eltım ailesiyle beraber yasamayı kabul etmıstı Ah keske yasada da gorsem. Sadece o donem x bizle yasamayı kabul ediyor dedi durdu kayınvalıdem, dilerim gercek olur)
Siz bıraraya geldıkce gayet guler yuzlu davranın, umursamayın, yapmak ıstemedıgınızı yapmayın her zaman ama arada esle aile arasına kopru olusturun derim.

Ote yandan sevgiliyken umarım arkadasınıza sizde bisiler anlatmıyordunuz, suanda hıc arkadaslıgınız devam etmiyor mu? Hıc mı gidip gelmiyorsunuz bırbırınıze
Bu arada dogum da kayınvalıde yı hastaneye cagırmamak evet olmamıs

Beni tek anlayan kişi olarak size teşekkür ediyorum. Çok kötü şeyler yaşadım ona rağmen saygısızlık yapmadım kimseye diğerlerine göre biraz daha eşim ve ben diye düşünüyorum sanırım hep bundan. Ben bu kadar ailelerle içiçe olmak istemedim evimiz ayrı kapatır kapıyo ptururum diye düşündüm ama aile binası pişmanlıkmış...

Niye bana tesekkur etmiyosun: ( bende seni anladim hak verdim : (

Boyle desem birde oyle dedim diye surat asanlar olacakti:)) aboww yaw canimin derdine dusmusum dikis acisini unuttum sayelerinde sagolsunlar:))
Böyle anıları okudukça iyi ki gurbetteyim diyorum hep. Bizim memlekette herkes arıza. Oradan biri ile evlensem tımarhanelik olurdum

Takiliyorum canim ya:)) ne demisler kuma gemisi yurur elti gemisi yurumezmis
Halbuki herkesin kendi kocası var ne uğraşıyosun evine barkına bak al senin olsun kaynanan kayınbaban sev sav onları niye birilerine çamur atmaya uğraşıyosun daha iyi olmak için.

Böyle anıları okudukça iyi ki gurbetteyim diyorum hep. Bizim memlekette herkes arıza. Oradan biri ile evlensem tımarhanelik olurdum
En guzeli yanliz dogum yapmak:) kocan olsun yeter. Son dogumda oykeydi sade esim ve ben.. delirsemde gebersemde yanliz.. bi ara ne kadar sessiz oluyi boyle canim skldi dedim esime:)) hahaha sukur gecti, darisi tum gebelere saglicakla

Halbuki herkesin kendi kocası var ne uğraşıyosun evine barkına bak al senin olsun kaynanan kayınbaban sev sav onları niye birilerine çamur atmaya uğraşıyosun daha iyi olmak için.
Belliki kadin seni rakip goruyo.. simdi sen burda 30 dan sonra koca buldu filan dersen herkes senin erken evliligine laf atar:) olay erken ya da gec evlenmekte degil.. kadin karektersiz o kadar.. bu kadin 25 yasinda oldaydida aynisi olurdu. Sen gormicen mumkun oldugunca gorusmucen. Nasilsa gercek yuzlerini ogrenir herkes er ya da gec

benimde 2 eltım var, ikiside evli degil. Ama az cok goruyorum olanı biteni, benim basımı kasıyacak vaktım yok, onlarla bulandırmam kafamı. Siz arada atak yapın, cenaze evi mesela yapın kek borek cıkın yarın sabahtan, bebek cok kucuk se verin bırı baksın, kaynana da olmus ama birazda kendini dıslatma ben 31 yasındayım 2.evlılıgım bu nefret ediyorum bu ali cengiz oyunlarından ama el mahkum. Birde keske gorumcem olsaydı diyorum bı o eksik bu cembere

Cevap vermediniz tekrar sormak istiyorum
Eltiniz arkanızdan konuştuklarını gelip kendi mi söyledi size eğer öyleyse bence bişeleri yanlış anlamış olmalısınız

Israrla benim haberim varmışta ben istemenişim gibi algılayıp o şekilde aksetmiş herkese. Herşeyin üzerine yemin edebilirim. Haberim yoktu yani alıp hastahaneye gitmek çokta önemli değildi alır götürürdük. Sizde götürseydiniz ayıp ettiniz dedi kaynanamada böyle dedim dedi. Bende ısrarla haberim yoktu niye götürmeyelim bara gitmiyoruz hastahaneye gidiyoduk dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…