arkadaştan elti olunca böyle oluyor heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben kendimi ifade edemiyorum sanırım tam olarak.
O zaman 15 yaşından beri neden arkadaşsınız ?
Şuan cenaze evinde olmanız gerekirken siz internet başındaysanız , o yılan elti yine topluyor pointleri haberiniz olsun
bebeğim uyuyor bi alt katta evimdeyim

Aaa ne güzel işte hizmetçi gelin bulmuşlar sana bulaşmasınlar boşver

30 yaşında evlenmesi, bekarken annesinden ayağına bişeyler istemesi iş yapmaması, kv ve kp hizmet etmesi kimseyi ilgilendirmez ki.
Sizin evlilik kurumunda ve karşı tarafın ailesine duruşunuz ayrı eltinizin ki apayrı.
Eğer şu an ki durumunuzdan memnun değilseniz ve eşinizin ailesi ile aranızın iyi olmasını istiyorsanız eşinizin ailesinin istediği gibi olun.
Olmam diyorsanız da umursamayın.

Herkesin yapısı farklıdır, siz buna asosyallik diyebilirsiniz ama benim durumum kesinlikle kıskançlık değil. Burda linç yemekte hakkım değil. Ben doğumdan 4 gün sonra evimden kovuldum o iyi niyetli eltim yüzünden. Gerekçedende bahsedeyim size doğuma giderken kayınvalidemi almamışız ayıp etmişiz

Eltin mi kovdu ? Eşin nerdeydi ne yaptı ?

Herkesin yapısı farklı diyerek sorunu sen açıklıyorsun zaten , senin ilk anlattıklarınla alacağın yorumlar bu kadar olur farkında mısın ? Biz sen değiliz ne yaşadığını bilemeyiz bize ne anlatırsan onun üzerinden yorum alırsın ablacım !

Eltiniz mi kovdu?

Tam olarak en başından anlatmam gerekiyor size ki beni anlayasınız. Gerçekten şu 1,5 yılda başıma gelmeyen kalmadı. Tam olarak anlatmadığım için kıskanç olduğumu düşünüyorsunuz. Ya sizi sürekli kötüleyen biri olunca kendinizi sevdirmek için çaba sarfedemiyorsunuz ki. Ben saygısız bi insan veya suratsız olduğumu düşünmüyorum. Biraz mesafeliyim buda benim koruma mekanizmam. Bi süre sonra samimiyet kurulur ama o süre bana verilmedi o daha iyi bu böyle yapmadı diye konuşuldu sürekli

Tamam kendimi ifade edemedim diyorsunuz 1.5 yıl dile kolay..bir bakış bir duruş bile insanı ortaya koyar arkadaşınızı 30 yaşında evlendi diye tefe koyuyorsunuz ama o olgunluğunu, hanım efendiliğini ortaya koymuş. Taziye evinde insanların acısını paylaşacağınıza buraya takilmissiniz.

İyi de ne alaka o sizi kötüledi siz niye çaba sarf etmeyesiniz ki
Siz iyi davransaydınız madem eltin de arkanızdan konuştuğunuzla kalsaydı

Ya bu biri dogururken ayip etme olaylarina hastayim. Yaw doguruyommm ne ayibi agzim agridan acilmis millet ayip derdinde:) baslarim oyle ayibinada soyunada sulalesinede:)

Şöyle izah edeyim size ben son kontrol için hastahaneye gittim yarın 7de doğum dedi doktorum eve geldik eşimle o çıkmış annesine söylemiş ben evde temizlik falan yaptım gece yarısına kadar. Ertesi sabah uynıp giyinip evden cıktık kayınvalidem benide alsın diye beklemiş ama eşiminde benimde bundan haberimiz yok gelip. ( bi üstümüzde oturuyorlar) hastahaneye gelmediler akşam eltim kayınvalideme aaa ayıp etmişler nolcktı seni alsaydılar diye dolduruyor ve 2 gün hastahane de kalıp eve geçiyoruz eve de gelmiyorlar 4. Gün bebeği onlara çıkarmasını istiyolar eşimden bende müsade etmiyorum onların gelmesini bekliyorum defolun evimden diye kovuyorlar bizi

Peki eltinizin böyle dediğini siz kimden duydunuz

Aferin size 23 yaşında kocayı kapmişsiniz

Yaw sorma hayatim:) benim dogumda alinsn benden taraf biriydi kocam tarafi degildi.. ama bunu anlamiyorum. Cocuk gelmus kapiya niye onu almadan gitmisiz:) cocuk seni mi bekleyeydi:))
Doğum sezaryendi aslında alabilirdik ama eşimde bende gelmek istediğini bilmiyoduk doğum olduktan sonra gelirler kayınpederle diye düşünmüştük hep, zaten geç kalmıştık çalıp kapıyı hadi gidelim dese sen otur gelme demezdik zaten kendisine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…