Arkadaştan sevgili olunca...

doğru diyorsunuz belki o zaman daha kıymetlenecek. zaten ikinci kere başlama sebebim bu durum üzerine kurulu idi... kimse beni onun gibi sevemez onu kaybetmemeliyim kafası..

evet boğa burcuyum, o yay.
Ben de boğayım seni çok iyi anlıyorum inan ,biz zoruz zoru seviyoruz. Bizden daha güçlü bir erkek profili görmek istiyoruz Karşımızda her anlamda daha dominant sözü fikri olan ve kendi kişiliğin i kaybetmeden esneterek höt höt olmadan bize kabul ettirebilen..

Ama yay erkeği rahattır Aşık'tan öte dost gibi davranır,esnektir kuralcı değildir,tartışmayı sevmez daha bir sürü şey..
Sanırım kişilik farklılığınız en büyük sorun ,o da haklı sen de ara verince özlüyor musun

Ben de boğayım seni çok iyi anlıyorum inan ,biz zoruz zoru seviyoruz. Bizden daha güçlü bir erkek profili görmek istiyoruz Karşımızda her anlamda daha dominant sözü fikri olan ve kendi kişiliğin i kaybetmeden esneterek höt höt olmadan bize kabul ettirebilen..

Ama yay erkeği rahattır Aşık'tan öte dost gibi davranır,esnektir kuralcı değildir,tartışmayı sevmez daha bir sürü şey..
Sanırım kişilik farklılığınız en büyük sorun ,o da haklı sen de ara verince özlüyor musun

Evet belki de kişilik farklılığı temel sorun. Ilk ilişkisinin vermiş olduğu tecrübesizlik de var tabi :) şimdi facebook'unu kapatmışsın diyorum evet ama istersen açarım diyor durum vahim..

Özlemiyorum malesef özlesem de çok duygusal bir anımda oluyor.

Bu arada anlattıklarına kesinlikle katılıyorum böyle birini istiyorum kelimesine kelimesine.

sizi anlayabiliyorum. Etrafımızda aslında bu tip insanlar görmek mümkün. Ama iş ilişkiye gelince iki taraf da birbirinden bir şeyler istemekte haklı. Mesela ben de sizin gibi düşünüyorum. Ben ağır erkek seviyorum. Yani sevicek ilgilenicek koricak kollicak ama ağırlığınıda koyucak. Ara verelim demenizden sonraki tepkisi bence saçma olmuş belki kırmamak kafanızı dinlemeniz içindir ama insan merak edip kendini düzeltmeye çalışır. Bence bu konuyu sevgilinizle konuşun. Ben senin de düşüncelerini bilmek istiyorum diyin. Ben de sizin gibi geçenlerde arkadaştan sevgiliye konusu açtım. İlgimi çekti haliyle konunuz. 15. günümüz hatta.
-iyi şanslar

Bence sorun sevgilinizin böyle davranmasından çok sizin ona hala arkadaşça bakmanız gibi... Yani aslında siz onun size olan ilgisini seviyorsunuz. Özellikle en ilgiye muhtaç olduğunuz anda bu kişinin size ilgi göstermesi sizi hoşnut etmiş. Ve artık yavaş yavaş bu ilgiden boğuluyorsunuz. Karşınızda da bu kadar sönük bir karakter görünce iki kat daha boğuluyorsunuz.
Bence kendinizi dinleyin ve bu ilişkinin bir yere varamayacağını fark edin.
Arkadaşlığınız da zedelenmesin..

Bence sorun sevgilinizin böyle davranmasından çok sizin ona hala arkadaşça bakmanız gibi... Yani aslında siz onun size olan ilgisini seviyorsunuz. Özellikle en ilgiye muhtaç olduğunuz anda bu kişinin size ilgi göstermesi sizi hoşnut etmiş. Ve artık yavaş yavaş bu ilgiden boğuluyorsunuz. Karşınızda da bu kadar sönük bir karakter görünce iki kat daha boğuluyorsunuz.
Bence kendinizi dinleyin ve bu ilişkinin bir yere varamayacağını fark edin.
Arkadaşlığınız da zedelenmesin..

bende böyle düşünüyorum

Bir arkadaşım var. Tartışmaya girmeyi hiç sevmez. Bu yüzden karşı çıkmaz insanlara, pek hakkını savunmaz. Onun ağzını açmadığı benimse gidip ikimizin birden hakkını savunduğum bir sürü olay olmuştur.

Şimdi bazı insanlar o çocuk için "Ay tam evlenilecek insan. Kimseyi üzmek istemez, etliye sütlüye karışmaz, beni hiç üzmez." diye düşünürken ben öyle bir karakterle birlikte olmayı hiiç istemem.

Sana git ayrıl bu iş olmaz diyemem. Ama kendi karakterini ve yanında nasıl birisi istediğini sen daha iyi bilirsin. İleride onun en başta müdahale etmesi gerekip de sesini çıkarmadığı, senin atlayıp millete ağız payı verdiğin durumlar yaşanır mı onu düşün (maalesef based on a true story bacım). Bu pasifliği, hiçbir şeye karışmaması sadece sana mı özel yoksa hep mi öyle onun bir ayrımını yap. Sana özelse değiştirilebilir mi, acaba seni kaybetmekten korktuğu için mi böyle hareketler yapıyor bir analiz et. Sen de öyle "adam dediğini parmağında oynatacaksın" diyen tiplerden misin ona da bir karar ver. Sonra zaten ilişkinin gidişatını açıkça görmüş olursun.

Cevremdeki bazi kisilerden etkilenecekmisim gibi...... Siz sevilmeyi sevmissiniz. Ve sanirim gibi degil birilerinden etkilenmis ve o xamanda su an ki iliskinizi sorgulamissiniz.Duygularinizi isteklerinizi tartmissiniz tek yapacaginiz karsinizdaki kisi icin guzel dileklerde bulunmak. Benim fikrimce bitecekse bu iliski geride arkadaslik falan da birakmamak evet arkadaslik adina paylasilan cok degerli seyler vardir evet ama gerideki tum hatiralari da guzel birakmayi bilmek lazim ki o kisi de hayatini yoluna koyabilsin belli ki size cok deger veriyor. Allah hakkinizda en hayirli karari vermeniz icin en guzel yollari gostersin

Suanda bende cok yakin oldugum bir arkadasimla birlikteyim.o da beni senelerdir seviyormus. Bende onun ilk sevgilisiyim. Ve o da aaaaayyyyneeen boyle bir karaktere sahip.bagirmaz,sinirlenmez,kiskanir ama belli etmez . Tamam istedigin gibi olsun der (deliririm) Bu ozellikler oluncami erkekler boyle sessiz sakin yoksa karakter meselesimi bilemiyorum:KK43: bende cok seviyorum birlikte gecirdigimiz vakitler cok guzel ama haklisiniz insan bi sure sonra biseyleri eksik hissediyor... Bagirsin cagirsin demiyorum, en azindan kendini ifade etsin de icimiz rahatlasin biraz tatmin olalim.. Kisacasi yanliz degilsin :). Bunu karakterine veriyorum degistirmeye calismiyorum ben . Ama hic bi zaman ondan uzaklastigimi hissettirmedi bu durum. Belki iliskinin cok basinda oldugumuz icindir ama sen yinede arkadas olarak degermi veriyorsun yoksa gercek sevgimi bunu olcmek icin kendine bir zaman ver derim... Kalbini dinle kendini dinlendir biraz

"bogakizii, post: 42171660, member: 698958"]Selam kızlar,

Bu başlığı çok uzun zamandır okuyorum ancak üye olmak bugüne kısmetmiş. Son zamanlarda benim durumuma çok benzer konular açılınca ben de üye olup size derdimi anlatmak, fikir almak istedim. Kısaca kendimi tanıtmak gerekirse: 21 yaşında üniversite son sınıf öğrencisiyim aynı zamanda 1.5 yıldır uluslararası bir firmada çalışıyorum.

Lisede ergenliğin de vermiş olduğu sebeplerle çok sorunlu bir ilişki yaşadım ve çok yıpratıcı bir dönemdi. Değer verilmeye çok ihtiyacm vardı anlayacağınız. O ilişki bittikten sonra ilkokuldan beri her türlü koşulda yanmda olup mutululuğumu düşünen arkadaşımın bana özel davranmaya başlaması, jestleri, romantizmi normalde hiç o gözle bakmayacakken beni ona doğru çekti. Aslında yıllardan beri beni seviyormuş çevremdeki herkes söylerdi de inanmazdım. Hiç sevgilisi olmamıştı bu arada. Biz de bu şekilde ilişkiye başlamış olduk.

İlişki boyunca hayatımın en mutlu dönemlerini yaşadım. Kimsenin gösteremeyeceği kadar değer gördüm, bana hep şevkatle yaklaştı. Ben de onu mutlu etmek için elimden geleni yaptm, ben de onu çok sevdim ve seviyorum. Üzülmesine dayanamam. Ama 1 yıl sonra ilişkide bir şeylerin eksikliğini hissetmeye başladım. Erkek arkadaşım sürekli ezikleri oynuyordu. 1 kere bile tartışmadık kavga etmedik çünkü kendine bir şey ters gelse bile bana söylemedi tatsızlık olmasın diye. Hep benim istediğim şeyler oldu inanın onun nasıl bir karakteri var deseniz uyumlu sakin diyebilirim sadece. Mesela erkek arkadaşlarımda kalsam bu fikirden nefret etse de bana bir şey diyemez tamam öyle istiyorsan öyle olsun der. Zamanla kendi kendime ilişki yaşıyormuşum gibi hissettim ve karşımdaki kişiyi sevgili kefesine koyamamaya başladım. B beni çok boğduğunda biraz ara verelim ben yapamıyorum dedim ne dese beğenirsiniz "tamam sen üzülme istediğin gibi yapalım." hiç niye neden düzeltelim konuşalım yok. Bir kaç ay geçti biz ayrılsak da görüşmeyi sürdürdük çünkü yıllardır en yakınımızdaydık başka türlüsünü bilemiyorduk, tekrar başladık ama o da benim istememle oldu yoksa o "beni üzmemek için" bu konuyu açamıyordu bile.

Hala beraberiz arkadaşlar ama ben onu artık sevgili olarak göremiyorum. Cinsel açıdan düşünemiyorum bile. Ama dediğim gibi çok seviyorum hala benim için çok değerli. Yine beraber geçirdiğimiz zamanlarda çok mutluyuz bu yüzden kopamıyorum da. Ama onun hakkına girdiğimi düşünüyorum artık. Sizce bunu çözebilir miyim? Ben isterim ki güçlü karakterli olsun karşımda, ben de onu kaybetmekten korkabileyim... Dağ gibi dursun benim eşim olacak insan yanımda. Bu bir karakter meselesi mi?

Teşekkürler iyi kötü yorumlarınız için...

Ekleme: ve artık son zamanlarda çevremde başka kişilerden etkilenebilecekmiş gibi hissediyorum :KK43:[/QUOTE]
Sürekli her dediğini istediğini onaylayan hı hı cı bir sevgili bu hikaye bana çok tanıdık geldi.Ben anaç bir insan değilim ve kendimi güvende hissetmek yeri geldiğinde karşımda ki hayır böyle olacak desin isterim.Asik olup 3 sene iliskisen sonra deli gibi severken bu sebeble birden soguyup deli gibi sevdiğim halde ayrıldım Ne mi oldu hiç pişman olmadım.Baska bir adamın karakterine aşık oldum ve hala onunla evliyim.Bence bu şekilde hissediyorsan ayrilmalisin ben severken ayrildim bu sebebten ve hep düşününce diyorum ki çok doğru bir larar vermişim

şu ''erkek arkadaşlarında'' kalma olayı gerçekse eğer,
bu adamı incelemeye almak gerek.

kıskanç erkek başlarda cezbedici gelebilir lakin ömürlük düşünüldüğünde inan yoruyor.
tecrübeyle sabit.

Siz aşık değilsiniz.Olsaydınız her hareketi hoşunuza giderdi.Normal arkadaş kalmanız daha doğru.Daha çok gençsiniz onu ve kendinizi böyle sürdürerek kandırmayın

Siz arkadaşken güzelsiniz.

"Daha ne istiyorsun" gibi yorumlar olmuş da hemcins arkadaş olsa bile bu şekilde bir yere kadar çekilir.

Her şeye "hı hı, tamam, nasıl istersen öyle olsun" demesini istememek kodu mu oturtan erkek istemek demek değil.

Aynı durumda kaldım tonlarca kez... çıkmadım sevmedigim için ama "boyle de olsa yanımda kal başka bir şey istemiyorum" dediler, kaldıkça insan yıpranıyor nasıl çıksam bu durumdan diye kendi kendini yiyor. Malesef böyle durumlarda kesip atmak gerek iki tarafında ilerde daha fazla uzulmemesi için. :ssz:

Madem istediğiniz dogrultuda değil bazı şeyler neden bunu dile getirio konuşmayı denemiyosunuz bence kadınlar olarak alışmışız zor olanı almaya hep zorluk beklioruz karşımızda

Seni üzmemek, kaybetmemek için kendi kişiliğini silmiş resmen.
Ama haberi yok böyle silik bir tip hiç bir kadının gözünde çekici kalamaz.

Başta ooo ne hoş ooo ne rahat desek de hepimiz belli doğruları,çizgileri olan adamlar isteriz hayatımızda.

Sıkılmakta haklısın ama bence ona bu düşüncelerinden bahset..

Beni uzmekten korkman çok güzel ama kendini bu kadar yok sayma.
Hoslanmadigin durumlarda düşüncelerini belirt, bilmek isterim diye..

Asilamayacak bir durum değil bence..

Back
X